![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ei bine problema mea este am 2 calculatoare. Vreau să actualizaţi una dintre ele pentru a rula jocuri mea mai bine. Computer 1: Pentium 4 3.0GHz GA-8IPE1000 Rev 4.x Plăci de bază 2GB DDR 400 Ram 520W PSU AGP 8x GeForce BFG 6800GT OC (Placa de bază are un slot AGP 8X, deci limitat placă grafică upgrade) Computer 2: AMD Athlon 64 3200 + 2.2GHz ECS RS482-M754 Plăci de bază 2GB DDR 400 Ram 420W PSU Aflate la bord, ATI Xpress 200 (Are un PCI-E 16x slot atât de modernizare a placă grafică va fi mai uşor) Pentru upgrade-I va face upgrade la o Pirat 650W PSU. Şi un RAIDMAX SMILODON cazul. Ca şi pentru upgrade-urile grafice AGP Pentru o Ar fi o Radeon HD 3850 512MB 256-bit GDDR3. Pentru PCI-E 16x o, pentru acelaşi preţ, mi-ar obţine o Radeon HD 4830 512MB 256-bit GDDR3 . Upgrade pentru ambele maşini sunt aproximativ la acelaşi preţ. Întrebarea mea este, care ar fi cel mai bun sistem de după upgrade? = / * Ştiu cât aceste sisteme sunt, probabil, în total nasol, dar am vrut să ne-o altă ani din unul dintre aceste sisteme. Am numai juca jocuri de la aproximativ 2004. Wow, Counter-Strike: Source, hl2 jocuri. |
|
| |||
| |||
| În total, în care primul ar fi mai bine. Dar, în special pentru jocuri, probabil, cea de-a doua, ca grafica carte este mult mai important decât a procesorului pentru jocuri. |
|
| |||
| |||
| 4770 este un mile mai bine decât în 4830. Ia ca, este mai mult şi mai puţin oomph mărunţiş. În al doilea rând sistem tot drumul. Asta P4 va suge doar de putere, AGP va limita fps, cu o carte de cruddy AMD şi au o mai bună decât IPC Intels Pentium serie. Este posibil să te gândeşti la vânzare cele 2, ceea ce se poate obţine pentru ei şi cumpere un nou-nouţă, încă ieftină, sistem dual core. Va rula toate jocurile sursă şi fără a încălca WoW transpire. Nu ţineţi-mă la acest lucru, dar cred că un dual core Celeron decente ar fi dat o jumătate de performanţă în aceste jocuri şi au costuri mai mult decât nişte butoane de aceste zile. |