![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
No môj problém je mám 2 počítače. Chcem upgradovať jeden z nich spustiť moje hry lepšie.
Počítač 1: Pentium 4 3.0GHz GA-8IPE1000 Rev 4.X Motherboard 2 GB DDR 400 Ram 520W PSU AGP 8x BFG GeForce 6800GT OC (Základná doska má AGP 8X slot, tak obmedzené grafické karty upgradov) Počítač 2: AMD Athlon 64 3200 + 2.2GHz ECS RS482-M754 Základné dosky 2 GB DDR 400 Ram 420W PSU Palubný ATI Xpress 200 (Má PCI-E 16x slot tak upgrade grafickej karty bude jednoduchšie) Pre upgrade budem upgradovať na Corsair 650W PSU. A RAIDMAX SMILODON prípade. Pokiaľ ide o grafiku upgrady Pre AGP jeden Bolo by Radeon HD 3850 512mb 256-bit GDDR3. Pre PCI-E 16x jedno, za rovnakú cenu, já bych si Radeon HD 4830 512mb 256-bit GDDR3 . Aktualizácia pre oba stroje sú približne rovnakú cenu. Moja otázka je, ktorý systém by bol najlepší po upgrade? = / * Viem, že oba tieto systémy sú pravdepodobne celkovo mizerný, ale já chci ďalší rok z jedného z týchto systémov. Já len hrať hry z celého roka 2004. WoW, Counter-Strike: source, hl2 hry. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Celkovo ten prvý bude lepší.
|
|||
|
|||
|
4770 je míle lepšia ako 4830. Zapojiť sa, že je to viac menej Oomph a halierov.
Druhý systém celú cestu. P4, že bude len cicať silu, AGP obmedzí fps s cruddy karty a AMD majú lepšie ako IPC Intelsat Pentium série. Môžete premýšľať o predaji tie 2, čo môžete dostať za ne a kúpiť zbrusu novú, ešte lacné, duální jadro systému. Budú prebiehať všetky zdroje hry a WoW bez porušenia pri práci. Nedržte mě to, ale myslím, že duálny jadro Celeron by dalo polovice slušný výkon v týchto hrách a ich cena len o málo viac ako tlačidlá týchto dňoch. |