![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па мој проблем је ја имати 2 рачунара. Желим надоградити један од њих ће се приказивати моје игре боље. Цомпутер 1: Пентиум 4 3.0ГХз ГА-8ИПЕ1000 Рев 4.кс матичне плоче 2ГБ ДДР Рам 400 520У псу АГП 8кс ГеФорце БФГ 6800ГТ ОЦ (Матична плоча има АГП 8кс слот, тако ограничен графичком картицом надоградње) Рачунар 2: АМД Атхлон 64 3200 + 2.2ГХз ЕЦС РС482-М754 матична плоча 2ГБ ДДР Рам 400 420У псу Онбоард АТИ Кспресс 200 (Имао је ПЦИ-Е 16кс слот тако надоградњу графичке картице ће бити лакше) За надоградњу ћу надоградити на Гусар 650У Псу. А РАИДМАКС СМИЛОДОН случају. Што се тиче графичке надоградње за АГП један Била би Радеон ХД 3850 512МБ 256-битна ГДДР3. За ПЦИ-Е 16кс један, за исту цену, ја би се добили Радеон ХД 4830 512МБ 256-битна ГДДР3 . Надоградње за оба уредјаји су о истој цени најма. Моје питање је, што би био најбољи систем после надоградње? = / * Знам како ти системи су вероватно укупни јебани, али сам хтела добити другу годину из једног од тих система. Ја само играти игре из око 2004. Уоу, протуинформације сстрајк: извор, хл2 игре. |
|
| |||
| |||
| Свеукупно прва ће бити боље. Но, посебно за гаминг, вероватно други, као што је графичка картица је још важније него тх ЦПУ за гаминг. |
|
| |||
| |||
| 4770 је бољи од миљу 4830. Гет да, то је више мање оомпх и новчана јединица. Други систем сви пут. П4 које ће тек сисати власт, АГП ће ограничити фпс са црудды картице и АМД имају боље ИПЦ од Интелс Пентиум серије. Ви мај мисле о продаји оних 2, што можете добити за њих и купити потпуно нови, тек јефтини, дуал цоре система. Ће се покренути сви изворни игре и УОУ без разбијање једне зној. Не задржавај ме на овом, али мислим да један дуал цоре Целерон би дати половине пристојне перформансе у тим играма и цене су нешто више од дугмета ових дана. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мулти Цомпутер Упграде / инсталирате за 70 + Рачунари | Гигон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 23 март 2009 12:42 |
| Гоинг за купити један од тих рачунара, која би ли ми препоручити? | степханиедее | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 6 јануар 2009 18:53 |
| За надоградњу, или не ... да надоградите је питање | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 22 јануар 2008 20:45 |
| Рачунари за бусинсс коришћења | скинныман9000 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 5 април 2007 04:09 |
| Нова Рачунари | Уарды118 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 28 фебруар 2007 18:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |