![]() |
|
| |||
| |||
| Peki benim sorun 2 bilgisayar var. Daha benim oyun çalıştırmak için biri yükseltmek istiyorum. Bilgisayar 1: Pentium 4 3.0GHz GA-8IPE1000 Rev 4.x: Anakart 2GB DDR 400 Ram 520W PSU AGP 8x GeForce BFG 6800GT OC (Bu anakart, bu yüzden sınırlı grafik kartı yükseltmeleri) bir AGP 8X yuvası Bilgisayar 2: AMD Athlon 64 3200 + 2.2GHz ECS RS482-M754 Anakart 2GB DDR 400 Ram 420W PSU Onboard ATI Xpress 200 (PCI-E 16x yuvası böylece grafik kartı yükseltmek daha kolay olacak) var Bir yükseltmek olacaktır yükseltmeleri için Korsan 650W PSU. Ve bir RAIDMAX SMILODON durumda. Için grafik yükseltmeleri için gibi AGP tek bir olacaktır Radeon HD 3850 512MB 256-bit GDDR3. PCI-E 16x için bir, aynı fiyata, bir elde ediyorum Radeon HD 4830 512MB 256-bit GDDR3 . Her iki makine için Modernizasyonlar aynı fiyat hakkındadır. Sorum, hangi sistem yükseltmeleri sonra iyi olur? = / * Biliyorum bu sistemleri muhtemelen bombok genel, ama ben bir yıl bu sistemlerin çıkmak istedim. Sadece 2004 civarında oyunlar oynarlar. WoW, Counter-Strike: Source, hl2 oyunlar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Genel ilki daha iyi olurdu.
| |||
| |||
| 4.770 mil daha iyi 4830 than. Bunun daha fazla çekicilik ve daha az pennies's alın. İkinci sistemi gibi. Bu P4 sadece AGP bir cruddy kartı ve AMD ile kare / sn sınırı olacak güç berbat bir daha IPC daha Intels Pentium serisi var. Bu 2, satış konusunda elde ne olabilir onlar için düşünmek ve tümüyle yeni, daha ucuz, çift çekirdek sistem satın alın. Bir ter bozmadan tüm kaynak oyunlar ve WoW çalışacaktır. Bu beni tutmayın ama bir çift çekirdekli Celeron oyunları yarım iyi performans verecek ve onlar bu günlerde küçük düğmeleri daha pahalı düşünüyorum. |