![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну моя проблема мене є 2 комп'ютера. Я хочу відновити одну з них запустити мої гри краще. Комп'ютер 1: Pentium 4 3.0GHz GA-8IPE1000 Rev 4.X материнських плат 2GB DDR 400 RAM 520W PSU AGP 8x BFG GeForce 6800GT OC (Материнська плата має слоти AGP 8X, таким обмеженим відеокарта оновлень) Комп'ютерні 2: AMD Athlon 64 3200 + 2.2GHz ECS RS482-M754 материнських плат 2GB DDR 400 RAM 420W PSU Бортові ATI Xpress 200 (Має PCI-E 16x слота така модернізація графічної карти буде легше) Для оновлення я оновлення Corsair 650W БП. І Raidmax Smilodon випадок. Що стосується графіка оновлень для AGP одне було б Radeon HD 3850 512MB 256-бітної GDDR3. Для PCI-E 16x один, за тією ж ціною, я хотів би отримати Radeon HD 4830 512MB 256-бітної GDDR3 . Оновлення для обох машин приблизно за тією ж ціною. Моє питання в тому, яка система буде краще після оновлення? = / * Я знаю обидві ці системи є, ймовірно, загальний Crappy, але я хотів би отримати ще на один рік з однієї з цих систем. Я тільки грати в ігри з усього 2004. WoW, Counter-Strike: Source, hl2 гри. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У цілому перша буде краще.
| |||
| |||
| 4770 в милі краще, ніж 4830. Отримайте, що це більше шарму й менше копійки. Друга система всю дорогу. Це P4 просто смоктати влади, AGP обмежити кадрів з cruddy карти і AMD мають кращу, ніж МПК Intels Pentium серії. Ви можете подумати про продаж цих 2, отримаємо, що можна для них, і купити новенький, але дешево, подвійне ядро системи. Буде відображатися всі вихідні іграх і WoW не порушуючи поту. Не тримайте мене в цьому, але я думаю, двоядерний Celeron буде віддати половину гідну продуктивність у тих іграх, а їх вартість трохи більше, ніж кнопками в ці дні. |