![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят компютър губи видео & аудио, когато работи в моята къща. Когато това стане, мога да го свържете към друг монитор в друга стая и все още нямат картина. Когато се взема предвид ремонт магазин, то работилница глоба & няма да държа се зле по никакъв начин. След това привеждане начало той ще работи добре за няколко дни, преди да правиш едно и също нещо отново. Аз направих това многократно. Ремонт магазин казва, че не могат да определят, че ако тя приучавам неизправност там. Може ли някой показват какво може да е наред? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "губи" - Можеш ли да се опише по-добре. например;
| |||
| |||
| Тя губи дисплея по време на & аз съм с нея. Ако аз го включи & отскачам, аз все още ще имате не дисплея. Когато аз го в магазина, тя ботуши до нормално и е с дисплей. Тогава, когато се въвеждат у дома си, той работи за известно време, но накрая експонати същия проблем. Когато на дисплея се върви, всичко останало продължават да текат. Вентилатора е все още текат, и мишката и клавиатурата са все още осветена. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Черен екран / Аудио Само когато се опитват да играят видео | capper | Общи Софтуер Чат | 4 | 3-ти ноември 2009 година 18:21 |
| ПНТ AUDIO - САМО НЕ ВИДЕО .... пак! | Kona1984hawaii | Мултимедия & Codecs | 8 | 29-ти юли 2009 година 19:51 |
| Не аудио видео! | ironam | Дискове & сменяемите носители | 5 | 11 ноември 2008 08:01 |
| Шофьор Query код аудио / видео | ashmehta | Мултимедия & Codecs | 2 | 14 Юни 2008 14:36 |
| BIOS първични видео адаптер промяна няма лошо | imoody16 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 22 Дек 2007 00:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |