menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Prohra Video & Audio-Mohl Něco se mýlit s House aktuální?

Reply

Thread Nástroje
Old 20. června 2009, 08:25
Nový člen skupiny

Default Prohra Video & Audio-Mohl Něco se mýlit s House aktuální?

Můj počítač ztrácí video & zvuk při spuštění v mém domě. Když se to tak, můžu ho připojit k jinému monitoru v jiné místnosti a přitom nemají žádný obrázek.
Když jsem si ji do opravny, it works fine & nebude dělat ostudu v žádném případě. Po zahájení je doma to bude fungovat ok za pár dní předtím, než dělat stejnou věc znovu.
I to učinil opakovaně. Opravna říká, že nelze opravit, pokud je zvyklý tam závadu.
Může někdo navrhnout, co by mohlo být špatně?
Old 20. června 2009, 08:34
Administrátor Skupina

'ztráty' - Můžete popsat lépe. např.;

Má ji ztratit, zatímco na displeji a používáte jej ...

Je to moc, ale na displeji není nic na obrazovce ...

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. června 2009, 11:51
Nový člen skupiny

Je ztrácí na displeji, zatímco & I am používání. Pokud jsem to vypnout & restart, já ještě žádný displej.
Když jsem si ji do obchodu, je obuv se obvykle a má displej. Potom, když jsem ji doma, funguje to na chvíli, ale nakonec vykazuje stejný problém.

Když je displej, vše stále běží. Větrák stále běží, a myš a klávesnice jsou stále rozzáří.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Black Screen / Audio Teprve, když se snaží Play Video capper Obecné Software Chat 4 3.listopadu 2009 18:21
GOT AUDIO POUZE - NO VIDEO .... znovu! Kona1984hawaii Multimedia & Kodeky 8 29. červenec 2009 19:51
No audio video! ironam Drives & Removable Media 5 11. listopadu 2008 08:01
Driver dotazu ref audio / video ashmehta Multimedia & Kodeky 2 14. června 2008 14:36
BIOS primárního grafického adaptéru změnit pryč špatně imoody16 Procesory, základní desky & RAM 1 22. prosinec 2007 00:17
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.