![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač ztrácí video & zvuk při spuštění v mém domě. Když se to tak, můžu ho připojit k jinému monitoru v jiné místnosti a přitom nemají žádný obrázek. Když jsem si ji do opravny, it works fine & nebude dělat ostudu v žádném případě. Po zahájení je doma to bude fungovat ok za pár dní předtím, než dělat stejnou věc znovu. I to učinil opakovaně. Opravna říká, že nelze opravit, pokud je zvyklý tam závadu. Může někdo navrhnout, co by mohlo být špatně? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 'ztráty' - Můžete popsat lépe. např.;
| |||
| |||
| Je ztrácí na displeji, zatímco & I am používání. Pokud jsem to vypnout & restart, já ještě žádný displej. Když jsem si ji do obchodu, je obuv se obvykle a má displej. Potom, když jsem ji doma, funguje to na chvíli, ale nakonec vykazuje stejný problém. Když je displej, vše stále běží. Větrák stále běží, a myš a klávesnice jsou stále rozzáří. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Black Screen / Audio Teprve, když se snaží Play Video | capper | Obecné Software Chat | 4 | 3.listopadu 2009 18:21 |
| GOT AUDIO POUZE - NO VIDEO .... znovu! | Kona1984hawaii | Multimedia & Kodeky | 8 | 29. červenec 2009 19:51 |
| No audio video! | ironam | Drives & Removable Media | 5 | 11. listopadu 2008 08:01 |
| Driver dotazu ref audio / video | ashmehta | Multimedia & Kodeky | 2 | 14. června 2008 14:36 |
| BIOS primárního grafického adaptéru změnit pryč špatně | imoody16 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 22. prosinec 2007 00:17 |
| Thread Nástroje | |
| |