![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj računalo izgubi audio & video, kada se izvodi u mojoj kući. Kada to tako, ne mogu se spojiti na drugi monitor u drugu sobu, a još uvijek nema slike. Kad sam ga na servis, i Internet utvrde prekid neće loše se ponaša na bilo koji način. Nakon dovođenja kući ona će raditi ok za par dana prije nego što ista stvar ponovo. Ja sam to učinio više puta. Servisna radionica, kaže da ne mogu to popraviti ako postoji navika kvar. Može bilo tko predloži šta bi moglo biti pogrešno? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 'gubljenja' - Možete li opisati bolje od toga. npr.;
| |||
| |||
| Ona gubi, a na ekranu i ja sam koristeći Internet. Ako sam ga isključuje i ponovno podizanje sustava, ja ću još uvijek nema zaslon. Kad sam ga u trgovinu, to se normalno cipele i ima zaslon. Onda kada sam ga ponijeti kući, radi neko vrijeme, ali konačno izložaka isti problem. Kada se na zaslonu odlazi, sve ostalo i dalje prikazivati. Ventilatora se i dalje prikazuju, a miš i tipkovnica su još lit up. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Crni ekran / Audio Samo Našto težak to play video | capper | Općenito Software Chat | 4 | 3. studeni 2009 18:21 |
| DOBILI SAMO AUDIO - VIDEO NE .... opet! | Kona1984hawaii | Multimedija i kodeci | 8 | 29. srpnja 2009 19:51 |
| Ne audio video! | ironam | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 11. studeni 2008 08:01 |
| Vozač Upit ref audio / video | ashmehta | Multimedija i kodeci | 2 | 14. lipnja 2008 14:36 |
| BIOS primarne videoprilagodnika promijeniti otišao izvrnut | imoody16 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 22. prosinac 2007 00:17 |
| Thread Tools | |
| |