![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A számítógép audio és video veszít, ha fut a házamban. Ha így jár el, tudok csatlakozni, hogy egy másik monitor másik szobába, és még mindig nincs kép. Mikor forduljunk a javítóműhelye, akkor működik jól és nem neveletlenkedik egyáltalán. Miután haza, hogy együtt fog működni az OK pár nappal az előtt, ugyanazt a dolgot újra. Én ezt a gombot. Javítóműhelye mondja, nem tudja megjavítani, ha az üzemzavar szokás ott. Tud valaki arra utalnak, mi baj? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "elvesztésének" - El tudja leírni jobban. pl;
| |||
| |||
| Elveszti kijelző alatt és én azt igénybe. Ha viszont le és indítsa újra, én még mindig nem jelenik meg. Mikor vegye be a boltba, a csizma fel rendesen, és a kijelzőn. Aztán mikor hozza haza, hogy működik egy darabig, de végül exhibits the same problem. Amikor a kijelző megy, minden mást továbbra fut. A ventilátor is fut, és az egér és a billentyűzet is világít fel. |