![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| המחשב שלי מאבד & אודיו וידאו בזמן הרצת בבית שלי. כאשר היא עושה זאת, אני יכול לקשר את זה כדי לפקח אחר לחדר אחר ועדיין אין תמונה. כאשר אני לוקח את זה כדי לתקן את החנות, זה עובד מצוין & לא להשתובב בכל דרך. להביא אותו הביתה אחרי זה יעבוד בסדר במשך כמה ימים לפני עושה את אותו הדבר שוב. עשיתי את זה שוב ושוב. סדנה אומר שהם לא יכולים לתקן את זה אם זה רגיל malfunction שם. האם מישהו מציע מה יכולה להיות הבעיה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 'לאבד' - האם אתה יכול לתאר טוב יותר. לדוגמה;
| |||
| |||
| היא מאבדת המוצגים בעת ב & אני משתמש בו. אם אני פונה אותה & אתחול מחדש, אני עדיין לא יוצג. כאשר אני לוקח את זה לחנות, היא בדרך כלל ועל המגפיים למעלה יש להציג. לאחר מכן, כאשר אני מביא את זה הביתה, זה עובד לזמן מה, אבל בסופו של דבר מציג את אותה בעיה. כאשר מציגים את הולכת, כל עוד ממשיך לפעול. המאוורר הוא עדיין פועל, ועל מקלדת ועכבר הם עדיין מוארים למעלה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מסך שחור / אודיו רק כאשר מנסה להפעיל וידאו | capper | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 3 נובמבר 2009 18:21 |
| GOT AUDIO בלבד - לא וידאו .... שוב! | Kona1984hawaii | מולטימדיה רכיבי Codec | 8 | 29 יולי 2009 19:51 |
| לא אודיו וידאו! | ironam | כוננים & נשלפת | 5 | 11th נובמבר 2008 08:01 |
| מנהל התקן שאילתה REF אודיו / וידאו | ashmehta | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 14th יוני 2008 14:36 |
| ה-BIOS העיקרי מתאם הווידיאו לשנות הלך לא בסדר | imoody16 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 22 דצמבר 2007 00:17 |
| שרשרת כלים | |
| |