![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteris praranda Video & Audio Važiuojant į savo namus. Jei ji tai daro, galiu prijungti jį prie kito monitoriaus į kitą kambarį ir vis dar neturi nuotrauką. Kai aš jį į remonto dirbtuves, jis puikiai veikia ir nebus blogai elgtis bet kuriuo būdu. Atvėsus namo jis veiks Gerai už poros dienų prieš darant tą patį dar kartą. Aš padariau tai ne kartą. Remonto dirbtuvės sako jie negali nustatyti, jei jis įpratęs gedimas ten. Ar kas nors pasiūlyti, kas galėtų būti negerai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "prarasti" - Ar galite apibūdinti geriau. EG;
| |||
| |||
| Jis praranda ekranas tuo tarpu ir aš naudoju jį. Jei aš jį išjungti ir perkrauti, aš vis dar neturi kalbomis. Kai aš jį į parduotuvę, tai batai ne paprastai ir turi rodyti. Tada, kai aš jį namo, jis dirba kartu, bet galiausiai eksponatų pačią problemą. Kai ekrane eina, viskas vis dar veikia. Ventiliatorius vis dar veikia, o pelė ir klaviatūra, dar apšvietimu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Black Screen / Audio Tik tada, kai bandote paleisti vaizdo | capper | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 3 lapkritis 2009 18:21 |
| Got AUDIO ONLY - nėra vaizdo .... vėl! | Kona1984hawaii | Multimedia & Codecs | 8 | 29 liepa 2009 19:51 |
| Nr audio-video! | ironam | Drives & Removable Media | 5 | Lapkritis 11, 2008 08:01 |
| Vairuotojo Užklausa Nuoroda Audio / Video | ashmehta | Multimedia & Codecs | 2 | Birželis 14, 2008 14:36 |
| BIOS, vaizdo adapterio pakeisti pirminės Gone Wrong | imoody16 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 22 gruodis 2007 00:17 |
| Temos įrankiai | |
| |