![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój komputer traci wideo i audio przy pracy w domu. Gdy się jednak tak, to mogę go podłączyć do innego monitora w innym pokoju i nadal nie ma obrazu. Kiedy go do warsztatu, to działa dobrze i nie będą w jakikolwiek sposób źle się zachowywać. Po dostosowanie go do domu to będzie ok na kilka dni przed robisz to samo ponownie. Mam to wszystko wielokrotnie. Warsztat mówi nie można naprawić, jeśli nie wont awarię. Czy nikomu sugerować, co może być źle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "utraty" - Czy może Pan opisać lepiej. np.;
| |||
| |||
| Traci natomiast na wyświetlaczu i jestem jej używania. Jeśli go wyłączyć i ponownie uruchomić komputer, będę nadal nie ma wyświetlacza. Kiedy go do sklepu, to buty się normalnie, a wyświetlacz. Wtedy, kiedy go w domu, to działa na chwilę, ale w końcu eksponatów ten sam problem. Gdy na wyświetlaczu jest, wszystko inne nadal działa. Wentylator jest jeszcze uruchomiony, a mysz i klawiatura są nadal się świeci. |