![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj počítač stráca video & zvuk pri spustení v mojom dome. Keď sa to tak, môžem ho pripojiť k inému monitoru v inej miestnosti a pritom nemajú žiadny obrázok. Keď som si ju do opravovne, it works fine & nebude robiť ostudu v žiadnom prípade. Po začatí je doma to bude fungovať ok za pár dní predtým, ako robiť tú istú vec znovu. I to urobil opakovane. Opravna hovorí, že sa nedá opraviť, ak je zvyknutý tam závadu. Môže niekto navrhnúť, čo by mohlo byť zle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 'straty' - Môžete opísať lepšie. napr;
| |||
| |||
| Je stráca na displeji, kým & I am používanie. Ak som to vypnúť & restart, já ešte žiadny displej. Keď som si ju do obchodu, je obuv sa bežne a má displej. Potom, keď som ju doma, funguje to na chvíľu, ale nakoniec vykazuje rovnaký problém. Keď je displej, všetko stále beží. Větrák stále beží, a myš a klávesnica sú stále rozžiari. |