![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер програє Video & Audio при запуску в моєму домі. Коли він робить це, я можу підключити його до іншої монітор в іншій кімнаті, і до цих пір немає фотографій. Коли я беру його в ремонтну майстерню, він працює & штрафу не буде вести себе погано в будь-якому випадку. Після приведення його додому він буде працювати добре на пару днів, перш ніж робити те ж саме. Я робив це неодноразово. Ремонт магазину говорить, що вони не можуть виправити, якщо вона існує звичай несправності. Хто-небудь може запропонувати те, що може бути не так? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 'втрати' - Чи можете ви описати краще. наприклад;
| |||
| |||
| Вона втрачає на дисплеї під час & я використовую її. Якщо я відключення & перезавантаження, я до сих пір немає дисплея. Коли я беру його в магазині, він завантажується нормально, і має дисплей. Потім, коли я принесу його додому, він працює на деякий час, але в кінцевому підсумку експонати тієї ж проблеми. Коли на дисплеї йде, все інше продовжує працювати. Вентилятор продовжує працювати, і миша і клавіатура все ще закурив. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чорний екран / аудіо Тільки при спробі відтворити відео | підставну особу | General Software чат | 4 | 3 листопада 2009 18:21 |
| GOT Audio Only - No Video .... знову! | Kona1984hawaii | Мультимедіа & кодеки | 8 | 29 липня 2009 19:51 |
| Ні аудіо-відео! | ironam | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 11 листопада 2008 08:01 |
| Driver запит вихід аудіо / відео | ashmehta | Мультимедіа & кодеки | 2 | 14 червня 2008 14:36 |
| BIOS первинний відеоадаптер зміна пішло не так | imoody16 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 22 грудня 2007 00:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |