менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Втрата Відео & Аудіо-то може бути поганого будинку ток?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 червня 2009, 08:25
Нові члени групи

Default Втрата Відео & Аудіо-то може бути поганого будинку ток?

Мій комп'ютер програє Video & Audio при запуску в моєму домі. Коли він робить це, я можу підключити його до іншої монітор в іншій кімнаті, і до цих пір немає фотографій.
Коли я беру його в ремонтну майстерню, він працює & штрафу не буде вести себе погано в будь-якому випадку. Після приведення його додому він буде працювати добре на пару днів, перш ніж робити те ж саме.
Я робив це неодноразово. Ремонт магазину говорить, що вони не можуть виправити, якщо вона існує звичай несправності.
Хто-небудь може запропонувати те, що може бути не так?
Old 20 червня 2009, 08:34
Адміністратор групи

'втрати' - Чи можете ви описати краще. наприклад;

Чи має втрачати на дисплеї під час, і ви використовуєте його ...

Чи має владу, але нічого не відображається на екрані ...

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 20 червня 2009, 11:51
Нові члени групи

Вона втрачає на дисплеї під час & я використовую її. Якщо я відключення & перезавантаження, я до сих пір немає дисплея.
Коли я беру його в магазині, він завантажується нормально, і має дисплей. Потім, коли я принесу його додому, він працює на деякий час, але в кінцевому підсумку експонати тієї ж проблеми.

Коли на дисплеї йде, все інше продовжує працювати. Вентилятор продовжує працювати, і миша і клавіатура все ще закурив.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чорний екран / аудіо Тільки при спробі відтворити відео підставну особу General Software чат 4 3 листопада 2009 18:21
GOT Audio Only - No Video .... знову! Kona1984hawaii Мультимедіа & кодеки 8 29 липня 2009 19:51
Ні аудіо-відео! ironam Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 11 листопада 2008 08:01
Driver запит вихід аудіо / відео ashmehta Мультимедіа & кодеки 2 14 червня 2008 14:36
BIOS первинний відеоадаптер зміна пішло не так imoody16 Процесори, материнські плати RAM & 1 22 грудня 2007 00:17
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.