menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Nízká spotřeba energie, počítač nepotřebujete.

Reply

Thread Nástroje
Old 17 leden 2008, 07:27
Nový člen skupiny

Default Nízká spotřeba energie, počítač nepotřebujete.

OK, mám požadavek na nízkou energetickou spotřebu počítače.

Musí být schopen spustit systém Windows XP Professional Service Pack 2 na přiměřenou rychlostí, a měl by tak učinit po dobu 24 hodin denně, 365 dní v roce.

Má to být spolehlivější (tak jsem připraven vynaložit trochu více původně získat "značkových dílů"), musí mít jeden PCI slot a nejméně dva USB 2 porty.

Grafika by měla být 1280 x 1024, Direct X 9 schopný, ale ne nutně rychle - tzn. žádné hry stroj.

Chtěl bych ji na boot z Compact Flash, pokud je to možné a pokud možno mít žádné pohyblivé části (přístup bude přes vzdálené ploše normálně, takže žádná klávesnice nebo myš).

Uvidíme se používají buď jako NAS nebo USB disk pro ukládání dat.

Byl jsem se podíváme na mini a nano ITX základní desky, ale nevím nic o nich - zda procesory na nich jsou dokonce schopné jízdy XP, natož, jak rychle, tak jsem potřebovat pomoc od congiscenti prosím.
Old 18 leden 2008, 08:57
Banned Skupina

Default Nízká spotřeba energie, počítač nepotřebujete.

i pro výkon suppy získat 80 PLUS certifikované jedna Zde je dobrá

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Kolik je energie náklady na kus, že ... bravo Případy & Napájecí zdroje 7 12. ledna 2009 13:37
Počítačová (složky), které využívají nejméně množství energie? samosan Obecné Hardware Chat 3 8. února 2008 04:53
Urgent Nápověda Povinné prosím:) kelvin Graphics Cards & Monitory 7 30. prosince 2007 12:13
RAM Detektive Required! čip Procesory, základní desky & RAM 2 4. Září 2007 09:04
Je vyžadováno Ram nebo Nová PC? OneStopView Obecné Hardware Chat 6 16. Březen 2007 05:51
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.