Χαμηλή ενέργεια υπολογιστή που απαιτείται. Εντάξει, έχω μια απαίτηση για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του υπολογιστή.
Θα πρέπει να είναι σε θέση να εκτελέσει τα Windows XP Professional Service Pack 2 σε λογική ταχύτητα και να το κάνουμε για 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο.
Πρέπει να είναι αξιόπιστα (ναι είμαι έτοιμος να περνούν λίγο περισσότερο αρχικά για να "επώνυμα μέρη"), πρέπει να διαθέτει μία υποδοχή PCI και τουλάχιστον δύο θύρες USB 2.
Γραφικά θα έπρεπε να είναι 1280 x 1024, Direct X 9 ικανή, αλλά δεν είναι απαραίτητα γρήγορα - δηλαδή. δεν παιχνίδια μηχανή.
Θα ήθελα να εκκινήσετε από compact flash, αν είναι δυνατόν και κατά προτίμηση δεν έχουν κινητά μέρη (θα είναι η πρόσβαση μέσω του Remote Desktop κανονικά, οπότε δεν πληκτρολόγιο ή το ποντίκι).
Θα πρέπει να χρησιμοποιεί είτε ένα NAS ή USB drive για την αποθήκευση δεδομένων.
Έχω εξετάζει και μίνι νανο ITX συμβούλια, αλλά δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με αυτά - αν οι επεξεργαστές τους είναι ακόμη δυνατό να κυκλοφορεί XP, πόσο μάλλον για το πόσο γρήγορα, γι 'αυτό χρειάζεται κάποια βοήθεια από το congiscenti παρακαλώ. |