![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Oké, van egy feltétele a kis fogyasztású számítógép. Meg kell tenni, hogy a Windows XP Professional Service Pack 2 a megfelelő sebesség, és ezt az a nap 24 órájában, az év 365 napján. Meg kell megbízható (úgy vagyok hajlandó költeni egy kicsit, hogy az eredetileg "márkás alkatrészek"), kell egy PCI slot, és legalább két USB 2 kikötőkben. Graphics kell 1280 x 1024, Direct X 9 képes, de nem feltétlenül gyors - ie. Nincsenek játékok gépet. Szeretném azt indítani Compact Flash, ha lehetséges, és lehetőleg nincsenek mozgó alkatrészek (hozzáférés lesz via Remote Desktop rendesen, így nincs billentyűzet vagy egér). Nem lesz használva, vagy a NAS vagy USB meghajtó az adatok tárolására. I've been looking at mini és a nano-ITX boards, de nem tudom, hogy egy dolog van velük -, hogy a feldolgozók a számukra még képes XP fut, nem is beszélve, hogy milyen gyorsan, úgyhogy egy kis segítséget a congiscenti kérek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| valamint a villamosenergia-suppy kap egy 80 PLUS egy hitelesített Itt van egy jó
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mennyi az energia költsége a számítógéphez, hogy ... | Bravo | Cases & Power Supplies | 7 | 12. január 2009 13:37 |
| Computer (alkatrészek), hogy használja a legkevesebb energia mennyisége? | samosan | Általános fémáru Chat | 3 | 8. február 2008 04:53 |
| Urgent Help Required Kérjük:) | kelvin | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 30. december 2007 12:13 |
| RAM Nyomozó Required! | chip | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 4. Sep 2007 09:04 |
| Van-e szükség, vagy Ram Új PC??? | OneStopView | Általános fémáru Chat | 6 | 16. március 2007 05:51 |
| Téma eszközök | |
| |