פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

אנרגיה נמוכה המחשב הנדרש.

Reply

שרשרת כלים
Old 17 ינואר 2008, 07:27
קבוצת חברות חדשות

Default אנרגיה נמוכה המחשב הנדרש.

בסדר, יש לי דרישה מחשב צריכת אנרגיה נמוכה.

זה חייב להיות מסוגל להפעיל את Windows XP Professional Service Pack 2 במהירות סבירה צריך לעשות זאת במשך 24 שעות ביממה, 365 ימים בשנה.

זה חייב להיות אמין (כך אני מוכן להוציא קצת יותר בהתחלה כדי לקבל "חלקים ממותגים"), בוודאי אחד חריץ PCI ו לפחות שתי יציאות USB 2.

גרפיקה צריכה להיות 1280 x 1024, Direct X 9 מסוגל, אבל לא בהכרח מהר - כלומר. לא מכונת משחקים.

הייתי רוצה אותו האתחול פלש קומפקטי אם אפשר ורצוי אין חלקים נעים (גישה תהיה דרך שולחן עבודה מרוחק בדרך כלל, ולכן אין מקלדת או עכבר).

אני אהיה משתמש או NAS או כונן USB לאחסון נתונים.

הייתי מסתכל Mini ITX ולוחות Nano, אבל אני לא יודע שום דבר על אותם - אם הם מעבדים על אותם אפילו מסוגל לרוץ XP, שלא לדבר על כמה מהר, אז אני צריך קצת סיוע congiscenti בבקשה.
Old 18 ינואר 2008, 08:57
קבוצת מגורש

Default אנרגיה נמוכה המחשב הנדרש.

היטב את הכוח suppy להשיג יתרון 80 מוסמך אחד הנה אחד טוב

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כמה עולה עלות האנרגיה של המחשב, כי ... בראבו מקרים & ספקי כוח 7 12th ינואר 2009 13:37
מחשב (רכיבים) העושים שימוש, הסכום הנמוך ביותר של אנרגיה? samosan כללי חומרה צ 'אט 3 8 פברואר 2008 04:53
דרושה עזרה דחופה בבקשה:) kelvin כרטיסי מסך & Monitors 7 30 דצמבר 2007 12:13
דרוש זיכרון RAM בלש! שבב CPUs, Motherboards & RAM 2 4 ספטמבר 2007 09:04
האם זה נדרש רם או מחשב חדש? OneStopView כללי חומרה צ 'אט 6 16th מרץ 2007 05:51
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.