rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 stycznia 2008, 07:27
Nowe państwa grupy

OK, mam wymóg niskiego zużycia energii komputera.

To musi być w stanie uruchomić systemu Windows XP Professional z dodatkiem Service Pack 2 w rozsądnej prędkości i powinien to zrobić do 24 godzin na dobę, 365 dni w roku.

To musi być wiarygodne (tak jestem gotów poświęcić nieco więcej początkowo do "markowych części"), musi mieć jeden slot PCI, a co najmniej dwa porty USB 2.

Grafika powinna być 1280 x 1024, Direct X 9 zdolny, ale nie koniecznie szybko - czyli. gry nie maszyny.

Chciałbym go uruchomić z Compact Flash, jeśli to możliwe, a najlepiej nie mają ruchomych części (dostęp będzie przez Remote Desktop normalnie, więc nie ma klawiatury i myszki).

I'll be używając albo NAS lub USB dysk do przechowywania danych.

I've been looking at mini i nano itx deski, ale nie wiem coś na ich temat - czy przetwórców na nich nawet zdolny do jazdy XP, nie mówiąc już, jak szybko, więc Potrzebuję pomocy z congiscenti proszę.
Old 18 stycznia 2008, 08:57
Banned Grupa

oraz na mocy suppy uzyskać 80 PLUS jeden uwierzytelniony jest dobry

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.