![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké to jsou? Viděl jsem lidi hovořit o nich budou moci získat hardwaru levnější než maloobchod atd. Pomoci by ocenili
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Velmi americko-centrické věc.
Oni vám účtovat 100 dolarů s poštou na slevu ve výši $ 60. Vaše kapky kreditní kartu 100 USD. Výrobek přichází s nálepkou na krabici nebo v manuálu rčení "mail this štítku pro slevu" a fill-in prohlašovat podobě slev a registraci produktu. Odešlete jej. O měsíc později se dostanete šek na 60 dolarů, které vám jasné, na váš účet. Můj systém: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vpravo. Často můžete získat hardware pro velmi levné tímto způsobem. To lidé, kteří nejsou bankami o zaslání na slevy. Viděl jsem 2 GB karty pro méně než 30 dolarů na Internetový obchod s poštou na slevy, a dostal jsem novou zvukovou kartu (Xtreme) za $ 50 s slevu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To bude důvod, proč si nebudeme nabízí - je tam absolutně žádný způsob, jak si průměrný Brit bude Nezašle nálepky dovnitř Můj bože mě ne. |
|
| |||
| |||
| Aha pravdu, takže je to skoro úplně na americký? Carbon kámo, víš, já jsem vždy měl rád ... maškarní by nějak podporuje?
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Heh heh heh .. ale pak budeš mít lodní dopravy na starosti;)
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Pravda ... ![]() Kéž bych bydlel v Americe ... pfft ..
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ubuntu mailem | evilfantasy | Linux & Alternativní OS | 7 | 30. ledna 2009 14:37 |
| E-mail s virem | bilsat | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 29. říjen 2008 09:58 |
| Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 20. Srpen 2008 14:42 |
| Hruška mail | MySlowQuietLife | Web Design, hosting & SEO | 1 | 31. březen 2008 17:31 |
| Mail pravděpo ' | liamfi | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 1. ledna 2008 09:44 |
| Thread Nástroje | |
| |