![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι είναι; Έχω δει ανθρώπους να μιλούν για τις οποίες είναι σε θέση να πάρει το υλικό φθηνότερα από λιανικής κλπ. Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια πολύ ΗΠΑ-centric πράγμα.
They charge you $ 100 με ένα e-mail σε έκπτωση των $ 60. Σταγόνες πιστωτικής σας κάρτας από $ 100. Το προϊόν φθάνει με ένα αυτοκόλλητο πάνω στο κιβώτιο ή το εγχειρίδιο λέγοντας "ταχυδρομείο αυτό το αυτοκόλλητο για την επιστροφή σας" και συμπληρώστε-σε μορφή που ζητεί την επιστροφή και την εγγραφή του προϊόντος. Μπορείτε να υστέρων. Ένα μήνα αργότερα μπορείτε να πάρετε μια επιταγή για $ 60 που θα προκύπτει στο λογαριασμό σας. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεξιά. Συχνά, μπορείτε να πάρετε υλικό για πολύ φθηνό αυτόν τον τρόπο. Είναι οι τράπεζες στους ανθρώπους που δεν είχε στείλει στην εκπτώσεις. Έχω δει 2GB ραβδιά για λιγότερο από $ 30 για Newegg με mail σε εκπτώσεις, και πήρα νέα κάρτα ήχου μου (XtremeGamer) για $ 50 με έκπτωση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αυτός θα είναι ο λόγος που δεν παίρνουν τις προσφορές - υπάρχει απολύτως κανένα τρόπο δεν μέσος Brit σας πρόκειται να παραλείψει να αποστείλει το αυτοκόλλητο in. καλοσύνη μου δεν μου. |
|
| |||
| |||
| Ah δικαίωμα, οπότε είναι λίγο πολύ εντελώς αμερικανική βάση; Άνθρακα φιλικός, ξέρεις μου άρεσε πάντα ... φανταχτερό κάνει χάρες;
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Heh heh heh .. αλλά στη συνέχεια θέλετε να ναυτιλιακές να ανησυχείτε για?)
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Μακάρι να ζούσε στην Αμερική ... pfft ..
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ubuntu από mail | evilfantasy | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 30 Ιαν 2009 14:37 |
| E-mail με τον ιό | bilsat | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 29 Οκτ 2008 09:58 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 20 Αυγ 2008 14:42 |
| Pear mail | MySlowQuietLife | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 31 Μαρ 2008 17:31 |
| Mail προβλήματα " | liamfi | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 1η Ιαν. 2008 09:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |