![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što su oni? Ive 'pp od SEE narod govoriti o njima bude u mogućnosti da biste dobili hardvera jeftiniji nego u maloprodaji, itd. Bilo koji pomoć bi bilo poštovati
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vrlo US-centric stvar.
Oni naplatiti te $ 100 sa mailom na popust od $ 60. Vaša kreditna kartica smanjuje za 100 $. Proizvod dospije kod naljepnica na kutiji ili priručnik govoreći: "mail this naljepnica za svoj popust", i ispuniti obrazac tvrdeći rabat i registraciju proizvoda. Vi to post. Mjesec dana kasnije dobivate ček za 60 $ koje vam jasno na svoj račun. My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desno. Često, možete dobiti vrlo jeftin hardver za taj način. To banaka na ljude ne šalje u rabate. I've seen 2GB drži se za manje od $ 30 na NewEgg s pošte u rabata, i JA je dobio moj novi zvučna kartica (xtremegamer) za 50 $ sa rabat.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taj će se zašto mi ne bi ponuda - postoji apsolutno ni na koji način vaš prosječni Britanac će uspjeti poslati naljepnica i. Moja dobrota me nema. |
|
| |||
| |||
| Ah pravo, tako da je ljepušan velik dio potpuno American temelji? Carbon drugar, znate uvijek sam te volio ... fancy događaj bilo koji pogoduje?
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Heh heh heh .. ali onda youd 'imati utovar se brinuti;)
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| True ... ![]() Wish sam živio u Americi ... Pfft ..
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |