![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה הם? ראיתי אותם אנשים מדברים על היכולת להשיג חומרה זולה יותר וכו 'קמעונאית כל עזרה תהיה ךיתורעה
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A US-הדבר מאוד ממוקדת.
הם מחייבים אותך 100 $ עם דואר ב הנחה של 60 $. טיפות כרטיס האשראי שלך על ידי $ 100. המוצר מגיע עם מדבקה על הקופסה או ידני אומר "זה מדבקה של דואר עבור החזר" שלך ועל מילוי הטופס בטענה הנחה והרישום של המוצר. שתפרסם אותו. כעבור חודש אתה מקבל צ 'ק עבור $ 60 אשר ברור לך בחשבון שלך. המערכת שלי: טים
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ימין. לעתים קרובות, אתה יכול לקבל עבור חומרה זולה מאוד בדרך זו. זה הבנקים על אנשים לא שולחים את הנחות. ראיתי 2GB מקלות על פחות מ 30 $ על NewEgg עם דואר הנחות, ויש לי כרטיס קול חדש שלי (xtremegamer) עבור 50 $ עם הנחה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| זה יהיה למה אנחנו לא מקבלים את ההצעות - אין שום דרך ברית הממוצע שלך עומד להיכשל לשלוח את המדבקה פנימה אין לי אלוהים. |
|
| |||
| |||
| אה נכון, אז זה די לגמרי אמריקאי מבוסס? Matey פחמן, אתה יודע תמיד אהבתי אותך ... מפואר עושה שום טובות?
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| חה חה חה .. אבל אז היית משלוח לדאוג;)
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| נכון ... ![]() הלוואי שהייתי גר באמריקה ... pfft ..
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Ubuntu בדואר | evilfantasy | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 7 | עד ה -30 בחודש ינואר 2009 14:37 |
| דואר אלקטרוני עם וירוסים | bilsat | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 29 אוקטובר 2008 09:58 |
| Windows Mail | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | ה -20 לאוגוסט 2008 14:42 |
| אגס מייל | MySlowQuietLife | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 31 מרץ 2008 17:31 |
| דואר prob ' | liamfi | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | ב -1 ינואר 2008 09:44 |
| שרשרת כלים | |
| |