![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas jie? Mačiau žmonių, kalbėti apie jas būtų galima gauti įrangą pigiau nei mažmeninių ir tt Any help būtų dėkingi
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labai US-centric dalykas.
Jie už jus 100 $ su nuolaida ir 60 dolerių paštu. Jūsų kreditinės kortelės lašai iki 100 $. Produktas pristatomas su ant dėžutės arba rankiniu būdu pasakyti "Siųsti įklija savo nuolaidą" ir užpildykite formą prašantys nuolaidų ir registruojant prekės lipdukas. Jūs post it. Mėnesio gausite čekį už 60 $, kuri jums matyti į jūsų sąskaitą. Mano sistema: Timas
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teisingas. Dažnai, galite gauti aparatūros labai pigūs šiuo būdu. Jis bankai žmonės ne siųsti į nuolaidas. Mačiau 2GB lazdos už mažiau nei $ 30 d. Newegg su pašto nuolaidas, ir aš gavau savo nauja garso korta (xtremegamer) už 50 $ su nuolaida.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tai bus, kodėl mes negalime gauti pasiūlymai - nėra absoliučiai jokios vidutinė Brit ketina nesiunčia in my goodness lipdukas man ne. |
|
| |||
| |||
| Ak teisė, todėl beveik visiškai Amerikos pagrįstas? Anglies draugiškas, žinote, aš visada patiko jums ... Fancy daro bet pirmenybę?
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Heh heh heh .. bet tada jūs turite laivybos nerimauti;)
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| True ... ![]() Wish I gyveno Amerikoje ... pfft ..
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |