![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas viņi ir? Esmu redzējis cilvēkus runāt par to, ka tos varētu saņemt aparatūras lētāki nekā mazumtirdzniecības uc Any help būtu jāvērtē
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ļoti US-orientētus lieta.
Tās iekasē jums $ 100 ar pastu atlaidi 60 $. Jūsu kredītkartes samazinās par 100 $. Produktu aizved ar uzlīmi uz kasti vai manuālā sakot "pasta šīs uzlīmes Jūsu atlaide" un aizpildiet-in veidā pieprasa atlaidi un reģistrējot produktu. You post it. Mēnesi vēlāk jums čeku par 60 $ kuru Jūs skaidri savā kontā. Mana sistēma: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labais. Bieži vien jūs varat datortehnikas ļoti lēts šādā veidā. Tas banku cilvēki, kuri iesūtot atlaides. Esmu redzējis 2GB sticks mazāk nekā USD 30 par NewEgg ar pasta atlaides, un es saņēmu savu jauno skaņu karti (xtremegamer) 50 $ ar atlaidi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tas būs tāpēc mēs nesaņem piedāvājumi - tur ir absolūti nekādi jūsu vidējo Brit gatavojas nenosūta uzlīmes collu Mans Dievs man nav. |
|
| |||
| |||
| Ah tiesības, tāpēc tas ir diezgan daudz pilnīgi American atrodas? Oglekļa biedrisks, jūs zināt, es esmu vienmēr patika you ... fancy darot jebkuru atbalsta?
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Heh heh heh .. bet tad jūs būtu kuģniecības jāuztraucas par to;)
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| True ... ![]() Wish Es dzīvoju Amerikā ... pfft ..
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |
![]() |
|
| Bookmarks |