![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to jest? Widziałem ludzi, mówienie o nich jest w stanie uzyskać sprzętu tańsze niż detaliczne itp. Każda pomoc będzie doceniona
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bardzo US-centric rzeczy.
Oni pobierze 100 dolarów z poczty w rabat w wysokości 60 dolarów. Twoje krople karty kredytowej 100 dolarów. Produkt dotarł z naklejki na opakowaniu lub ręcznego mówiąc: "Wyślij to naklejka, aby sprawdzić swój rabat" i wypełnić formularz ubiegania się o rekompensatę i rejestracji produktu. Je opublikować. Miesiąc później dostać czek na 60 dolarów, które można wyraźnie na swoim koncie. My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawo. Często można dostać sprzęt na bardzo tanie w ten sposób. To banki na ludzi, nie wysyłając rabaty. I've seen 2GB laski za mniej niż 30 dolarów na Newegg z poczty w rabatów i dostałem nową kartę dźwiękową (XtremeGamer) do 50 dolarów z rabatu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To będzie, dlaczego nie otrzymasz oferty - nie ma absolutnie żaden sposób średnia Brit będzie nie wysyłać naklejki in Mój Boże mnie nie. |
|
| |||
| |||
| Ach prawo, więc prawie całkowicie opiera się amerykański? Matey węgla, you know I've always liked you ... fantazyjny sposób wszelkich dobrodziejstw?
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Heh heh heh .. ale wtedy musielibyśmy się martwić o koszty dostawy;)
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Cytat:
![]() Wish I mieszka w Ameryce ... pfft ..
__________________ Woah! Znalazłeś mój sekret zdanie! lol, n00b. |
![]() |
|
| Zakładki |