![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care sunt acestea? Am vazut oamenii vorbesc despre ele fiind în stare să mă hardware-ul mai ieftină decât de vânzare cu amănuntul, etc Orice ajutor ar fi apreciat
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SUA Un lucru foarte-centrice.
Ele vă taxăm 100 dolari, cu un mail în rabat de $ 60. Dvs. de picături de cărţi de credit de 100 $. Produsul vine cu un autocolant de pe cutie sau de a spune manualul "poştă, în acest autocolant pentru rabat ta" şi un fill-in forma invocă rabat şi înregistrarea produsului. Ai post it. O lună mai târziu să obţineţi un cec de 60 dolari pe care le clar în contul dumneavoastră. Sistemul meu: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corect. Adesea, puteţi obţine de hardware pentru foarte ieftine în acest fel. Aceasta banci de pe oamenii care nu a trimis în rabaturi. Am vazut 2GB bastoane pentru mai puţin de 30 dolari pe NewEgg cu mail în rabaturi, şi am primit carte de noul meu de sunet (XtremeGamer), pentru 50 dolari, cu un rabat.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Asta va fi de ce noi nu ne vom oferte - nu există absolut nici un fel Brit-ul mediu este de gând să nu reuşesc să trimită autocolant in bunătatea mea nu mă. |
|
| |||
| |||
| Ah dreapta, asa ca este destul de mult complet american bazat? Pustiule de carbon, stii mi-a placut intotdeauna tine ... fancy faci orice favoruri?
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| He he he .. dar atunci ai avea de transport maritim să vă faceţi griji;)
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() Wish-am trăit în America de ... Pfft ..
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |
![]() |
|
| Marcaje |