![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké to sú? Videl som ľudí hovoriť o nich budú môcť získať hardvéru lacnejší ako maloobchod atď Pomôcť by ocenili
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veľmi americko-centrické vec.
Oni vám účtovať 100 dolárov s poštou na zľavu vo výške $ 60. Vaša kvapky kreditnú kartu 100 USD. Výrobok prichádza s nálepkou na krabici alebo v manuále príslovie "mail this nálepky pre zľavu" a fill-in vyhlasovať podobe zliav a registráciu produktu. Odošlite ho. O mesiac neskôr sa dostanete šek na 60 dolárov, ktoré vám jasné, na váš účet. Môj systém: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vpravo. Často môžete získať hardvér pre veľmi lacné týmto spôsobom. To ľudia, ktorí nie sú bankami o zaslanie na zľavy. Videl som 2 GB karty na menej ako 30 dolárov na Internetový obchod s poštou na zľavy, a dostal som novú zvukovú kartu (Xtreme) za $ 50 s zľavu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To bude dôvod, prečo si nebudeme ponúka - je tam absolútne žiadny spôsob, ako si priemerný Brit bude nepošle nálepky dovnútra Môj bože mňa nie. |
|
| |||
| |||
| Aha pravdu, takže je to skoro úplne na americký? Carbon kámo, vieš, ja som vždy mal rád ... maškarné by nejako podporuje?
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Heh heh heh .. ale potom budeš mať lodnej dopravy na starosti;)
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Pravda ... ![]() Kiež by som býval v Amerike ... Pfft ..
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ubuntu mailom | evilfantasy | Linux & Alternatívne OS | 7 | 30. januára 2009 14:37 |
| E-mail s vírusom | bils | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 29. október 2008 09:58 |
| Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 20. August 2008 14:42 |
| Hruška mail | MySlowQuietLife | Web Design, hosting & SEO | 1 | 31. marec 2008 17:31 |
| Mail pravde ' | liamfi | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 1. januára 2008 09:44 |
| Thread Tools | |
| |