![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedir bunlar? Insanların onlar hakkında konuşmak I've seen elde edememek donanım perakende gibi daha ucuz Herhangi bir yardım mutluluk duyacağız
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok ABD merkezli şey.
Onlar 60 $ iadesi bir posta ile 100 $ ücret. 100 $ tarafından Kredi kartı düşüyor. Ürün kutusu veya indirim "ve dolgu için de" Bu etiket-posta formu indirim iddia ve ürün kayıt kılavuzu söyleyerek bir etiket ile geldi. You post it. Bir ay sonra size 60 $ olan hesabınıza açık bir çek almak. Benim Sistemi: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sağ. Çoğu, çok ucuz, bu yol için donanım alabilirsiniz. Kişi iadeleri gönderilmeden değil o bankalar. Ben az 30 $ için indirim posta ile NewEgg Doğum 2GB sopa gördüm ve ben yeni bir ses kartı bir indirim ile 50 $ için (XtremeGamer) var.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu nedenle teklifi alamadım olacak - orada ortalama Brit Beni hiç Tanrım in etiket göndermek için başarısız olacak kesinlikle bir yolu yoktur. |
|
| |||
| |||
| Ah doğru, yani hemen hemen tamamen dayalı Amerikan nedir? Karbon matey, bunu her zaman memnun kaldığını biliyorum ... herhangi bir yana yapıyor fantezi?
__________________ Woah! Sen benim gizli cümle bulunamadı! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Heh heh heh .. ancak o zaman endişe gemiler olurdu hakkında;)
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Gerçek ... ![]() Keşke Amerika'da yaşıyordu ... pfft ..
__________________ Woah! Sen benim gizli cümle bulunamadı! lol, n00b. |
![]() |
|
| Bookmarks |