по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Осъществяване Моят първи компютър.

Reply

Нишка Инструменти
Old 18-ти декември 2007 год., 17:33
Новите държави Група

Default Осъществяване Моят първи компютър.

Привет! Аз съм се интересуват от вземане на компютър. Аз съм готов да платите около 600 $ -1000 $. Аз не искам да действа като идиот, но имам нужда от малко помощ с частите ми трябва и на интернет страница, че трябва да получите от него. Аз ще купя О книгата, ако ми кажете някоя (Пусни Предполагам .. "Извършване компютри за Dummie"). Благодарности

Counterstriker

~ Стийв
Old 18-ти декември 2007 год., 17:38
Забранени група

Добре .. Първо му не е трудно дори не мисля, че в решението си, или ще се провалят.
Какво ще се нуждаете
Дънни платки (основна борда на компютър)
CPU (централна обработка чип)
Захранване (LOL)
Chasis (в случая да го всички в)
Твърд диск (съхранение Stuff)
Памет (овен prolly DDR памет с произволен достъп програмата за временно ползване)
Видео карта (ако някой не е на дънната платка)
DVD диск (самостоятелно explanitory)
След това можете да я тури всички заедно с някои фенове да направят всичко не прегрява и voala компютър
Може ли предполагат newegg.com или вашия локален компютър части на дребно магазин.
Начинът, по който можете да ги всички заедно е по пътя на кабели (Повярвай ми кабелите са уникални и толкова хубав много невъзможно да се постави погрешно кабел или в грешна посока и с отвертка (Не е трудно) да винт на mobo върху chasis
Също така, опитайте с клавиатура, мишка, монитор, тонколони, и принтерът е добра идея, както е добре.
И Да За манекени серията разполага и с "Как да изградим компютър" книгата
Накрая с всеки на процесора и дънната платка идва с инструкция наръчник как да го направите.
Old 18 декември 2007, 17:56
Новите държави Група

Това ще ме колко? Имам компютър магазин наречен kehtron около миля от къщата ми. Те правят собствени comps Така че предполагам, те продават стоката. Но е там anyplace онлайн мога да взема.
Old 18-ти декември 2007 год., 18:03
Забранени група

Цената е това, което винаги сте платили за нея .... (това, което искам да кажа)
Можете да закупите supercomputer с най-новите Intel четворни ядрото qx6800 и имат хубав компютър ваш само за около $ 3000
или можете да си купите по-малка част и цяла компютърна цена около $ 400. Зависи .. Сега магазина, която произвежда собствени comps. Те основно продават теб през цялото оборудване, след което добавете като $ 100 за допълнение на Закона за да я тури всички заедно (около 45 минути работа)
Сега инсталацията на операционната система. Ако си я взел от тях си плащат пълната цена за този закърпвам OS. Ако сте незаконно го изтеглите сами своята безплатна:-P и ако ти го купи и да го инсталирате сами своята цена, така също и пълния този също нещо да знам. Най-новият Vista ще добави като 400 до $ 800 USD към уравнението (нужда да го трансформирате Вашата местна валута, ако тя се прилага
Old 18-ти декември 2007 год., 18:06
Номер на групата

Ако ни кажеш какво искаш за него бихме могли да ви кажа кои части да съхраните вашите пари. За пример ви навик Искам четворни ядрото на процесора и 2GB RAM, ако ви ще ги използва само за сърфиране в мрежата.

Моята система: Puter

Процесор (и):
Intel Quad Core Q6600
Дънната платка:
Abit IN9
RAM памет:
2x 1GB Патриотичния
Графична карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
Вътрешен 750GB, 400GB Външен
Оптично устройство (а):
LG 20x DVD повторно писател
Дело / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охлаждане:
Zalman HSF
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
LG 19 "LCD
Операционна система (и):
Windows XP Media Център 2005
Old 18-ти декември 2007 год., 18:09
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от dice14u View Post
Цената е това, което винаги сте платили за нея .... (това, което искам да кажа)
Можете да закупите supercomputer с най-новите Intel четворни ядрото qx6800 и имат хубав компютър ваш само за около $ 3000
или можете да си купите по-малка част и цяла компютърна цена около $ 400. Зависи .. Сега магазина, която произвежда собствени comps. Те основно продават теб през цялото оборудване, след което добавете като $ 100 за допълнение на Закона за да я тури всички заедно (около 45 минути работа)
Освен ако те са на прилична строител и стрес тест в продължение на няколко дни (която все повече и повече се прави).

Попитайте ги Както ВС.

Разходите за вас (опитайте www.newegg.com за вашите компоненти, може да получите по пощата в брой обратно по партидата на компоненти от там) ще зависи от компонентите ви покупка. Компонентите закупуване ще зависи от вашата нужда. Всичко това ще варира цената.

Вие сте Gamer?
Да не мислиш да се правиш CAD / видео редактиране на работа?
Просто общ офис / използване на Интернет?

Ако сте Gamer, резолюцията на монитора решите е основен фактор в spec'ing една графична карта, както и на процесора да отиде с него, така че не предизвиква никакви затруднения.

Въздушно охлаждане?
Водно охлаждане?
Overclocking?

Ние трябва да знаем, ако екран / клавиатура / мишка и говорители са да бъдат включени в бюджета на цитирания от вас диапазон, както и резолюцията на монитора, която искате / трябва, преди да бъдат в състояние да даде допълнителна консултация.

Също така, изборът на ОС (операционна система), влиза в него. Vista е много повече ресурси, отколкото гладен XP.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 19-ти декември 2007, 14:49
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Освен ако те са на прилична строител и стрес тест в продължение на няколко дни (която все повече и повече се прави).

Попитайте ги Както ВС.

Разходите за вас (опитайте www.newegg.com за вашите компоненти, може да получите по пощата в брой обратно по партидата на компоненти от там) ще зависи от компонентите ви покупка. Компонентите закупуване ще зависи от вашата нужда. Всичко това ще варира цената.

Вие сте Gamer?
Да не мислиш да се правиш CAD / видео редактиране на работа?
Просто общ офис / използване на Интернет?

Ако сте Gamer, резолюцията на монитора решите е основен фактор в spec'ing една графична карта, както и на процесора да отиде с него, така че не предизвиква никакви затруднения.

Въздушно охлаждане?
Водно охлаждане?
Overclocking?

Ние трябва да знаем, ако екран / клавиатура / мишка и говорители са да бъдат включени в бюджета на цитирания от вас диапазон, както и резолюцията на монитора, която искате / трябва, преди да бъдат в състояние да даде допълнителна консултация.

Също така, изборът на ОС (операционна система), влиза в него. Vista е много повече ресурси, отколкото гладен XP.
Аз съм Gamer. Аз редактирате видеоклипове. Аз правя Html неща .. Основни неща. Не умират трудно Gamer просто светът на Warcraft и CounterStrike. Искам да направя моя собствена бр .. Но аз бях по Newegg.com и видя моята цена, след като bouht everytign е $ 973,12. Знам, че казах, че ще плати 1K Но не очаквах да го плати. WellI не искате да полата на въпроса, но аз малко се надява на повече от 600-900. Може ли някой се опита да намери най-добрата настройка. И да искам да съм този, който го слага заедно. Имам NICE Acer moniter да отговори на въпроса ви.
Old 19-ти декември 2007, 15:18
Номер на групата

когато U разбирам всички построени и runing и въображаемо даде modding Преди посещението си сайт пълен с стъпка по стъпка Модификации определя този сайт за evryone на този уебсайт и evry modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

моя уебсайт DOS не breatch eney правила на този форум:)

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 19-ти декември 2007, 16:19
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от pete21 View Post
когато U разбирам всички построени и runing и въображаемо даде modding Преди посещението си сайт пълен с стъпка по стъпка Модификации определя този сайт за evryone на този уебсайт и evry modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

моя уебсайт DOS не breatch eney правила на този форум:)
Ние бихме ви кажа, ако той не Пит.

-Kanoakavirus
Old 19-ти декември 2007, 16:20
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Counterstriker View Post
Аз съм Gamer. Аз редактирате видеоклипове. Аз правя Html неща .. Основни неща. Не умират трудно Gamer просто светът на Warcraft и CounterStrike. Искам да направя моя собствена бр .. Но аз бях по Newegg.com и видя моята цена, след като bouht everytign е $ 973,12. Знам, че казах, че ще плати 1K Но не очаквах да го плати. WellI не искате да полата на въпроса, но аз малко се надява на повече от 600-900. Може ли някой се опита да намери най-добрата настройка. И да искам да съм този, който го слага заедно. Имам NICE Acer moniter да отговори на въпроса ви.
Okey doke. Ще има магазин за около вас.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Осъществяване на уеб страница antbann Уеб дизайн, Хостинг & SEO 6 5-и парламентарен Jan 2009 06:56
Осъществяване на сървъра ashaiba В мрежа, модеми & VoIP 6 22 Дек 2008 21:26
Провеждане на резервно копие на triathleterob Общи Софтуер Чат 2 23rd Nov 2008 08:45
Имате нужда от помощ при вземане на уебсайт mukz Уеб дизайн, Хостинг & SEO 23 30ти септември 2008 14:00
Осъществяване моя форум? shroomo Уеб дизайн, Хостинг & SEO 5 29 Дек 2007 05:00
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc