![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет! Аз съм се интересуват от вземане на компютър. Аз съм готов да платите около 600 $ -1000 $. Аз не искам да действа като идиот, но имам нужда от малко помощ с частите ми трябва и на интернет страница, че трябва да получите от него. Аз ще купя О книгата, ако ми кажете някоя (Пусни Предполагам .. "Извършване компютри за Dummie"). Благодарности Counterstriker ~ Стийв |
|
| |||
| |||
| Добре .. Първо му не е трудно дори не мисля, че в решението си, или ще се провалят. Какво ще се нуждаете Дънни платки (основна борда на компютър) CPU (централна обработка чип) Захранване (LOL) Chasis (в случая да го всички в) Твърд диск (съхранение Stuff) Памет (овен prolly DDR памет с произволен достъп програмата за временно ползване) Видео карта (ако някой не е на дънната платка) DVD диск (самостоятелно explanitory) След това можете да я тури всички заедно с някои фенове да направят всичко не прегрява и voala компютър Може ли предполагат newegg.com или вашия локален компютър части на дребно магазин. Начинът, по който можете да ги всички заедно е по пътя на кабели (Повярвай ми кабелите са уникални и толкова хубав много невъзможно да се постави погрешно кабел или в грешна посока и с отвертка (Не е трудно) да винт на mobo върху chasis Също така, опитайте с клавиатура, мишка, монитор, тонколони, и принтерът е добра идея, както е добре. И Да За манекени серията разполага и с "Как да изградим компютър" книгата Накрая с всеки на процесора и дънната платка идва с инструкция наръчник как да го направите. |
|
| |||
| |||
| Това ще ме колко? Имам компютър магазин наречен kehtron около миля от къщата ми. Те правят собствени comps Така че предполагам, те продават стоката. Но е там anyplace онлайн мога да взема. |
|
| |||
| |||
| Цената е това, което винаги сте платили за нея .... (това, което искам да кажа) Можете да закупите supercomputer с най-новите Intel четворни ядрото qx6800 и имат хубав компютър ваш само за около $ 3000 или можете да си купите по-малка част и цяла компютърна цена около $ 400. Зависи .. Сега магазина, която произвежда собствени comps. Те основно продават теб през цялото оборудване, след което добавете като $ 100 за допълнение на Закона за да я тури всички заедно (около 45 минути работа) Сега инсталацията на операционната система. Ако си я взел от тях си плащат пълната цена за този закърпвам OS. Ако сте незаконно го изтеглите сами своята безплатна:-P и ако ти го купи и да го инсталирате сами своята цена, така също и пълния този също нещо да знам. Най-новият Vista ще добави като 400 до $ 800 USD към уравнението (нужда да го трансформирате Вашата местна валута, ако тя се прилага |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако ни кажеш какво искаш за него бихме могли да ви кажа кои части да съхраните вашите пари. За пример ви навик Искам четворни ядрото на процесора и 2GB RAM, ако ви ще ги използва само за сърфиране в мрежата.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Попитайте ги Както ВС. Разходите за вас (опитайте www.newegg.com за вашите компоненти, може да получите по пощата в брой обратно по партидата на компоненти от там) ще зависи от компонентите ви покупка. Компонентите закупуване ще зависи от вашата нужда. Всичко това ще варира цената. Вие сте Gamer? Да не мислиш да се правиш CAD / видео редактиране на работа? Просто общ офис / използване на Интернет? Ако сте Gamer, резолюцията на монитора решите е основен фактор в spec'ing една графична карта, както и на процесора да отиде с него, така че не предизвиква никакви затруднения. Въздушно охлаждане? Водно охлаждане? Overclocking? Ние трябва да знаем, ако екран / клавиатура / мишка и говорители са да бъдат включени в бюджета на цитирания от вас диапазон, както и резолюцията на монитора, която искате / трябва, преди да бъдат в състояние да даде допълнителна консултация. Също така, изборът на ОС (операционна система), влиза в него. Vista е много повече ресурси, отколкото гладен XP.
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| когато U разбирам всички построени и runing и въображаемо даде modding Преди посещението си сайт пълен с стъпка по стъпка Модификации определя този сайт за evryone на този уебсайт и evry modder:)
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Осъществяване на уеб страница | antbann | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 5-и парламентарен Jan 2009 06:56 |
| Осъществяване на сървъра | ashaiba | В мрежа, модеми & VoIP | 6 | 22 Дек 2008 21:26 |
| Провеждане на резервно копие на | triathleterob | Общи Софтуер Чат | 2 | 23rd Nov 2008 08:45 |
| Имате нужда от помощ при вземане на уебсайт | mukz | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 23 | 30ти септември 2008 14:00 |
| Осъществяване моя форум? | shroomo | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 5 | 29 Дек 2007 05:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |