menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Tvorba Moje první PC.

Reply

Thread Nástroje
Old 18.prosince 2007, 17:33
Nový člen skupiny

Default Tvorba Moje první PC.

Ahoj! Mám zájem, aby se stal počítač. Jsem ochoten zaplatit o 600 $ -1000 $. Nechci se chovat jako debil, ale potřebuju trochu pomoct s částí potřebuji a internetové stránky bych měl dostat od. Budu kupovat aw knihy, pokud mi řeknete jakoukoli (lemme hádat .. "Zpřístupnění počítačů pro Dummie"). Díky

Counterstriker

~ Steve
Old 18.prosince 2007, 17:38
Banned Skupina

Ok .. první z jeho tvrdá není nikdy dokonce si myslím, že ve své mysli, nebo jste se nezdaří.
Co budete potřebovat
Základní desky (hlavní desce počítače)
CPU (procesory čipu)
Napájení (lol)
Chasis (pro případ, aby se ve všech)
Pevný disk (pro ukládání věcí)
Memory (DDR RAM prolly Random Access Memory program pro dočasné použití)
Grafická karta (je-li není na vaší základní desce)
DVD (self explanitory)
Pak si ji společně s některými fanoušky, aby to všechno nebude přehřívat a voala počítače
Mohu navrhnout newegg.com nebo místním počítači části maloobchodní prodejně.
Způsob, jakým jste je všechny dohromady, je to kabely (Věřte mi kabely jsou jedinečné, a tak skoro nemožné, aby se špatným kabelem nebo v opačném směru a šroubovák (není tvrdý) se šroubem se mobo na váš chasis
Také zkusit klávesnici, myš, monitor, reproduktory a tiskárnu je to dobrý nápad, jak dobře.
A ano je pro figuríny série má ", jak se staví počítač" knihu
Nakonec se každý procesor a základní deska přichází s návodem, jak to udělat.
Old 18. prosince 2007, 17:56
Nový člen skupiny

To mi bude trvat asi kolik? Mám počítač shop s názvem kehtron asi kilometr od mého domu. Díky nim vlastní comps Takže myslím, že o prodeji věci. Ale je tam jakékoliv místo online můžu dostat.
Old 18.prosince 2007, 18:03
Banned Skupina

Cena je vždy to, co platí za to .... (co myslím)
Můžete si koupit superpočítač s nejnovější čtyř-jádrové procesory Intel qx6800 a mají pěkný počítač Vy jen asi $ 3000
nebo si můžete koupit menší části a celý počítač cenu o 400 dolarů. Závisí .. hned v obchodě, který vlastní comps. Jsou v podstatě prodávat všechny vybavení pak přidat jako je 100 dolarů, aby tento návrh zákona, aby to všechno dohromady (asi 45 minut práce)
Nyní je instalace operačního systému. Pokud jste to z nich budete platit plnou cenu za které látat os. Pokud nelegálně stáhnout si svůj volný:-P a pokud si ji koupit a nainstalovat sami také jeho plnou cenu tak to je také něco vědět. nejnovější Vista budou přidávat jako je 400 na $ 800 USD do rovnice (potřeba převést ji do své místní měně, pokud se vztahuje
Old 18.prosince 2007, 18:06
Dárce Skupina

Pokud byste nám říci, co chcete, že jsme mohli říct, které části pro uložení vašich peněz. Například jste zvyklý chci čtyřjádrových CPU a 2 GB RAM, pokud vaše hodlá používat jen k surfování na internetu.

Můj systém: Čové

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Základní deska:
Abit IN9
Paměť RAM:
2x 1GB Patriot
Grafické karty (s):
XFX 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Vnitřní 750gb, 400GB externí
Optická mechanika (s):
LG 20x DVD re-spisovatel
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chlazení:
Žalman HSF
Síť / Internet:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operační systém (y):
Windows XP Media Centre 2005
Old 18.prosince 2007, 18:09
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal dice14u View Post
Cena je vždy to, co platí za to .... (co myslím)
Můžete si koupit superpočítač s nejnovější čtyř-jádrové procesory Intel qx6800 a mají pěkný počítač Vy jen asi $ 3000
nebo si můžete koupit menší části a celý počítač cenu o 400 dolarů. Závisí .. hned v obchodě, který vlastní comps. Jsou v podstatě prodávat všechny vybavení pak přidat jako je 100 dolarů, aby tento návrh zákona, aby to všechno dohromady (asi 45 minut práce)
Pokud jste slušný stavitel a zátěžových testů v průběhu několika dnů (které stále více a více se dělá).

Zeptejte se jich, stejně UO.

Náklady na vás (vyzkoušet www.newegg.com pro vaše komponenty mohou dostat mail-in cash-zpět na mnoho komponent na zde), bude závislé na komponenty zakoupit. Komponenty zakoupit, bude záviset na Vaší potřebě. To vše se bude lišit náklady.

Jste hráč?
Chystáš se dělá CAD / střih videa funguje?
Jen obecné office / internetu?

Pokud jste hráč, rozlišení monitoru si zvolíte, je významným faktorem při spec'ing grafickou kartu, a cpu jít s ním tak, že nemá žádné problémy.

Chlazení vzduchem?
Vodní chlazení?
Overclocking?

Potřebujeme vědět, jestli je obrazovka / klávesnice / myš a reproduktory, které mají být zahrnuty do rozpočtu rozsah jste citován, a rozlišení monitoru budete chtít / mít před schopni poradit další.

Také výběr OS (operačního systému) se do něj. Vista je daleko více zdrojů než hlad XP.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 19.prosince 2007, 14:49
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal alex View Post
Pokud jste slušný stavitel a zátěžových testů v průběhu několika dnů (které stále více a více se dělá).

Zeptejte se jich, stejně UO.

Náklady na vás (vyzkoušet www.newegg.com pro vaše komponenty mohou dostat mail-in cash-zpět na mnoho komponent na zde), bude závislé na komponenty zakoupit. Komponenty zakoupit, bude záviset na Vaší potřebě. To vše se bude lišit náklady.

Jste hráč?
Chystáš se dělá CAD / střih videa funguje?
Jen obecné office / internetu?

Pokud jste hráč, rozlišení monitoru si zvolíte, je významným faktorem při spec'ing grafickou kartu, a cpu jít s ním tak, že nemá žádné problémy.

Chlazení vzduchem?
Vodní chlazení?
Overclocking?

Potřebujeme vědět, jestli je obrazovka / klávesnice / myš a reproduktory, které mají být zahrnuty do rozpočtu rozsah jste citován, a rozlišení monitoru budete chtít / mít před schopni poradit další.

Také výběr OS (operačního systému) se do něj. Vista je daleko více zdrojů než hlad XP.
Já jsem hráč. I editaci videa. Html dělám věci .. Základní věci. No prostě umřít tvrdý hráč World of Warcraft a protiúder. Chci, aby mé vlastní PC .. Ale byl jsem na Newegg.com a viděl moje cena po bouht everytign byla 973,12 dolarů. Já vím, jsem řekl bych platit 1k Ale nebyl očekával zaplatit. WellI nechtějí sukně problém, ale byl jsem trochu doufal, že pro více 600-900. Může někdo pokusit se nalézt co nejlepší nastavení. A ano, chci být ten, který dává dohromady. I Have a nice Acer moniter zodpovědět vaše otázky.
Old 19.prosince 2007, 15:18
Dárce Skupina

když si to u všech postavena a runing a vymyšleného dát modding ago navštívit mé webové stránky plné krok-za-krokem mods nastavit tento web pro evryone na těchto stránkách a EVRY modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

mých webových stránkách dos ne breatch eney pravidla pro toto forum:)

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 19.prosince 2007, 16:19
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal pete21 View Post
když si to u všech postavena a runing a vymyšleného dát modding ago navštívit mé webové stránky plné krok-za-krokem mods nastavit tento web pro evryone na těchto stránkách a EVRY modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

mých webových stránkách dos ne breatch eney pravidla pro toto forum:)
Rádi bychom vám, kdyby Pete.

-Kanoakavirus
Old 19.prosince 2007, 16:20
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Counterstriker View Post
Já jsem hráč. I editaci videa. Html dělám věci .. Základní věci. No prostě umřít tvrdý hráč World of Warcraft a protiúder. Chci, aby mé vlastní PC .. Ale byl jsem na Newegg.com a viděl moje cena po bouht everytign byla 973,12 dolarů. Já vím, jsem řekl bych platit 1k Ale nebyl očekával zaplatit. WellI nechtějí sukně problém, ale byl jsem trochu doufal, že pro více 600-900. Může někdo pokusit se nalézt co nejlepší nastavení. A ano, chci být ten, který dává dohromady. I Have a nice Acer moniter zodpovědět vaše otázky.
Doke fajn. Dám si asi shop pro vás.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Tvorba webových stránek antbann Web Design, hosting & SEO 6 5 ledna 2009 06:56
Tvorba serveru ashaiba Sítě, Modemy & VoIP 6 22. Prosinec 2008 21:26
Vytvoření zpět nahoru triathleterob Obecné Software Chat 2 23. listopadu 2008 08:45
Potřebujete pomoc při vytváření webových stránek mukz Web Design, hosting & SEO 23 30. Září 2008 14:00
Tvorba vlastní fórum? shroomo Web Design, hosting & SEO 5 29. prosince 2007 05:00
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.