![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj! Mám zájem, aby se stal počítač. Jsem ochoten zaplatit o 600 $ -1000 $. Nechci se chovat jako debil, ale potřebuju trochu pomoct s částí potřebuji a internetové stránky bych měl dostat od. Budu kupovat aw knihy, pokud mi řeknete jakoukoli (lemme hádat .. "Zpřístupnění počítačů pro Dummie"). Díky Counterstriker ~ Steve |
|
| |||
| |||
| Ok .. první z jeho tvrdá není nikdy dokonce si myslím, že ve své mysli, nebo jste se nezdaří. Co budete potřebovat Základní desky (hlavní desce počítače) CPU (procesory čipu) Napájení (lol) Chasis (pro případ, aby se ve všech) Pevný disk (pro ukládání věcí) Memory (DDR RAM prolly Random Access Memory program pro dočasné použití) Grafická karta (je-li není na vaší základní desce) DVD (self explanitory) Pak si ji společně s některými fanoušky, aby to všechno nebude přehřívat a voala počítače Mohu navrhnout newegg.com nebo místním počítači části maloobchodní prodejně. Způsob, jakým jste je všechny dohromady, je to kabely (Věřte mi kabely jsou jedinečné, a tak skoro nemožné, aby se špatným kabelem nebo v opačném směru a šroubovák (není tvrdý) se šroubem se mobo na váš chasis Také zkusit klávesnici, myš, monitor, reproduktory a tiskárnu je to dobrý nápad, jak dobře. A ano je pro figuríny série má ", jak se staví počítač" knihu Nakonec se každý procesor a základní deska přichází s návodem, jak to udělat. |
|
| |||
| |||
| To mi bude trvat asi kolik? Mám počítač shop s názvem kehtron asi kilometr od mého domu. Díky nim vlastní comps Takže myslím, že o prodeji věci. Ale je tam jakékoliv místo online můžu dostat. |
|
| |||
| |||
| Cena je vždy to, co platí za to .... (co myslím) Můžete si koupit superpočítač s nejnovější čtyř-jádrové procesory Intel qx6800 a mají pěkný počítač Vy jen asi $ 3000 nebo si můžete koupit menší části a celý počítač cenu o 400 dolarů. Závisí .. hned v obchodě, který vlastní comps. Jsou v podstatě prodávat všechny vybavení pak přidat jako je 100 dolarů, aby tento návrh zákona, aby to všechno dohromady (asi 45 minut práce) Nyní je instalace operačního systému. Pokud jste to z nich budete platit plnou cenu za které látat os. Pokud nelegálně stáhnout si svůj volný:-P a pokud si ji koupit a nainstalovat sami také jeho plnou cenu tak to je také něco vědět. nejnovější Vista budou přidávat jako je 400 na $ 800 USD do rovnice (potřeba převést ji do své místní měně, pokud se vztahuje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud byste nám říci, co chcete, že jsme mohli říct, které části pro uložení vašich peněz. Například jste zvyklý chci čtyřjádrových CPU a 2 GB RAM, pokud vaše hodlá používat jen k surfování na internetu.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Zeptejte se jich, stejně UO. Náklady na vás (vyzkoušet www.newegg.com pro vaše komponenty mohou dostat mail-in cash-zpět na mnoho komponent na zde), bude závislé na komponenty zakoupit. Komponenty zakoupit, bude záviset na Vaší potřebě. To vše se bude lišit náklady. Jste hráč? Chystáš se dělá CAD / střih videa funguje? Jen obecné office / internetu? Pokud jste hráč, rozlišení monitoru si zvolíte, je významným faktorem při spec'ing grafickou kartu, a cpu jít s ním tak, že nemá žádné problémy. Chlazení vzduchem? Vodní chlazení? Overclocking? Potřebujeme vědět, jestli je obrazovka / klávesnice / myš a reproduktory, které mají být zahrnuty do rozpočtu rozsah jste citován, a rozlišení monitoru budete chtít / mít před schopni poradit další. Také výběr OS (operačního systému) se do něj. Vista je daleko více zdrojů než hlad XP.
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| když si to u všech postavena a runing a vymyšleného dát modding ago navštívit mé webové stránky plné krok-za-krokem mods nastavit tento web pro evryone na těchto stránkách a EVRY modder:)
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tvorba webových stránek | antbann | Web Design, hosting & SEO | 6 | 5 ledna 2009 06:56 |
| Tvorba serveru | ashaiba | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 22. Prosinec 2008 21:26 |
| Vytvoření zpět nahoru | triathleterob | Obecné Software Chat | 2 | 23. listopadu 2008 08:45 |
| Potřebujete pomoc při vytváření webových stránek | mukz | Web Design, hosting & SEO | 23 | 30. Září 2008 14:00 |
| Tvorba vlastní fórum? | shroomo | Web Design, hosting & SEO | 5 | 29. prosince 2007 05:00 |
| Thread Nástroje | |
| |