μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Κάνοντας Η πρώτη μου υπολογιστή.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 17:33
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Κάνοντας Η πρώτη μου υπολογιστή.

Γειά! Με ενδιαφέρει να κάνει έναν υπολογιστή. Είμαι διατεθειμένος να πληρώσει περίπου 600 $ -1000 $. Δεν θέλω να ενεργεί σαν βλάκας, αλλά χρειάζομαι λίγη βοήθεια με τα μέρη Ι ανάγκη και την ιστοσελίδα μου θα πρέπει να είναι από. Θα αγοράσω aw βιβλίο να μου πείτε αν κάθε (lemme μαντέψετε .. "Κάνοντας υπολογιστές για Dummie"). Ευχαριστώ

Counterstriker

~ Steve
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 17:38
Banned Ομάδα

Ok .. έτσι την πρώτη δεν σκληρά ποτέ δεν πιστεύω ότι ακόμα και στο μυαλό σου ή θα αποτύχει.
Τι θα χρειαστείτε
Motherboard (κύρια συμβούλιο του υπολογιστή)
CPU (κεντρική επεξεργασία chip)
Τροφοδοτικά (lol)
Chasis (περίπτωση να θέσουμε σε όλα)
Σκληρό δίσκο (αποθήκευση stuff)
Μνήμη (DDR RAM prolly μνήμη τυχαίας προσπέλασης για προσωρινή χρήση του προγράμματος)
Κάρτα οθόνης (αν κάποιος δεν είναι για τη μητρική πλακέτα)
DVD drive (αυτο explanitory)
Τότε που όλα μαζί με κάποιες οπαδούς ώστε να είναι όλα και δεν υπερθερμαίνετε voala έναν υπολογιστή
Επιτρέψτε μου να προτείνω newegg.com υπολογιστή ή το τοπικό σας κατάστημα λιανικής μέρη.
Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να τους φέρει όλα μαζί είναι μέσω καλωδίων (Πίστεψέ με όλα τα καλώδια είναι μοναδική και έτσι λίγο πολύ αδύνατο να τεθεί το λάθος στο καλώδιο ή σε λάθος κατεύθυνση και ένα κατσαβίδι (δεν σκληρό) με βιδωτό το mobo πάνω σας chasis
Επίσης, δοκιμάστε ένα πληκτρολόγιο, ποντίκι, την παρακολούθηση, τους ομιλητές, και έναν εκτυπωτή που είναι μια καλή ιδέα επίσης.
Και ναι για τα ανδρείκελα σειρά έχει ένα "πώς να οικοδομήσει έναν υπολογιστή" βιβλίο
Τέλος με κάθε επεξεργαστή και μητρική κάρτα έρχεται με ένα εγχειρίδιο για το πώς να το κάνουμε.
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 17:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Αυτό θα διαρκέσει γύρω μου πόσο; Έχω έναν υπολογιστή που ονομάζεται κατάστημα kehtron περίπου ένα μίλι από το σπίτι μου. Κάνουν έθιμο comps Έτσι φαντάζομαι πωλούν τα πράγματα. Αλλά υπάρχει anyplace online μπορώ να το αποκτήσουν.
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 18:03
Banned Ομάδα

Η τιμή είναι πάντα αυτό που πληρώνει για αυτό .... (τι εννοώ)
Μπορείτε να αγοράσετε έναν υπερυπολογιστή με το νεότερο πυρήνα Intel Quad qx6800 και έχουμε ένα ωραίο δικό σας υπολογιστή μόνο για περίπου $ 3000
ή μπορείτε να αγοράσετε μικρότερο τμήματα και έχουν ένα ολόκληρο υπολογιστή κόστος περίπου $ 400. Εξαρτάται .. τώρα το κατάστημα που κάνει έθιμο comps. Τα βασικά σας πουλήσουν το σύνολο του εξοπλισμού, στη συνέχεια, προστίθενται όπως $ 100 για να τον λογαριασμό για να το πούμε όλοι μαζί (περίπου 45 λεπτά δουλειά)
τώρα την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Εάν έχετε από αυτά που πληρώνετε για την πλήρη τιμή που μαντάρισμα os. Αν το κατεβάσετε παράνομα στον εαυτό σας την ελεύθερη:-p και αν το αγοράσετε και να εγκαταστήσετε μόνοι σας, επίσης, την πλήρη τιμή, ώστε thats επίσης κάτι να μάθουμε. newest Vista όπως θα προσθέσει 400 έως $ 800 δολάρια για την εξίσωση (πρέπει να το μετατρέψετε σε τοπικό σας νόμισμα, εάν ισχύει
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 18:06
Ομάδα Δωρητών

Αν μπορείτε να μας πείτε τι θέλετε για το που θα μπορούσαμε να σας πω ποια μέρη για να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας σε. Για παράδειγμα μπορείτε συνηθίζει θέλουν μια quad πυρήνα της CPU και 2GB RAM, εάν σας θα το χρησιμοποιούν μόνο για να περιηγηθείτε στο Internet.

Το σύστημά μου: Υπολογιστή

Processor (s):
Intel Core Quad Q6600
Motherboard:
Abit IN9
Μνήμες:
2x 1GB Patriot
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Εσωτερική 750GB, 400GB Εξωτερικό
Optical Drive (s):
LG 20x DVD Re-συγγραφέας
Υπόθεση / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Ψύξη:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (ες):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2005
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 18:09
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας dice14u View Post
Η τιμή είναι πάντα αυτό που πληρώνει για αυτό .... (τι εννοώ)
Μπορείτε να αγοράσετε έναν υπερυπολογιστή με το νεότερο πυρήνα Intel Quad qx6800 και έχουμε ένα ωραίο δικό σας υπολογιστή μόνο για περίπου $ 3000
ή μπορείτε να αγοράσετε μικρότερο τμήματα και έχουν ένα ολόκληρο υπολογιστή κόστος περίπου $ 400. Εξαρτάται .. τώρα το κατάστημα που κάνει έθιμο comps. Τα βασικά σας πουλήσουν το σύνολο του εξοπλισμού, στη συνέχεια, προστίθενται όπως $ 100 για να τον λογαριασμό για να το πούμε όλοι μαζί (περίπου 45 λεπτά δουλειά)
Αν δεν θέλει μια αξιοπρεπή οικοδόμου και έλεγχο επί δύο ημέρες (η οποία όλο και περισσότεροι το κάνουν).

Ρωτήστε τους ούτως ή άλλως CS.

Το κόστος για να σας (δοκιμάστε να www.newegg.com κατασκευαστικά στοιχεία για σας, να λάβετε mail-σε μετρητά-πίσω για πολλά συστατικά για αυτό) θα εξαρτηθεί από τα στοιχεία που αγοράζετε. Τα συστατικά που αγοράζετε θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σας. Όλα αυτά θα κυμαίνεται το κόστος.

Είσαι gamer;
Θα πρέπει να κάνουμε CAD / επεξεργασία βίντεο έργο;
Απλά γραφείου / Η χρήση του Internet;

Αν είστε gamer, το ψήφισμα της οθόνης που θα επιλέξετε είναι σε μεγάλο βαθμό στην spec'ing κάρτα γραφικών, και μια cpu να πάει μαζί της, ώστε να μην προκαλεί οποιαδήποτε σημεία συμφόρησης.

Αερόψυκτο;
Το νερό της ψύξης;
Overclocking?

Πρέπει να γνωρίζουμε εάν η οθόνη / πληκτρολόγιο / ποντίκι και ηχεία που θα συμπεριληφθούν στον προϋπολογισμό φάσμα αναφέρατε, και το ψήφισμα της οθόνης θέλετε / πρέπει πριν να είναι σε θέση να συμβουλεύσει περαιτέρω.

Επίσης, η επιλογή του OS (λειτουργικό σύστημα) έρχεται σε αυτό. Vista είναι πολύ πιο πεινασμένοι πόρων από XP.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 14:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Αν δεν θέλει μια αξιοπρεπή οικοδόμου και έλεγχο επί δύο ημέρες (η οποία όλο και περισσότεροι το κάνουν).

Ρωτήστε τους ούτως ή άλλως CS.

Το κόστος για να σας (δοκιμάστε να www.newegg.com κατασκευαστικά στοιχεία για σας, να λάβετε mail-σε μετρητά-πίσω για πολλά συστατικά για αυτό) θα εξαρτηθεί από τα στοιχεία που αγοράζετε. Τα συστατικά που αγοράζετε θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σας. Όλα αυτά θα κυμαίνεται το κόστος.

Είσαι gamer;
Θα πρέπει να κάνουμε CAD / επεξεργασία βίντεο έργο;
Απλά γραφείου / Η χρήση του Internet;

Αν είστε gamer, το ψήφισμα της οθόνης που θα επιλέξετε είναι σε μεγάλο βαθμό στην spec'ing κάρτα γραφικών, και μια cpu να πάει μαζί της, ώστε να μην προκαλεί οποιαδήποτε σημεία συμφόρησης.

Αερόψυκτο;
Το νερό της ψύξης;
Overclocking?

Πρέπει να γνωρίζουμε εάν η οθόνη / πληκτρολόγιο / ποντίκι και ηχεία που θα συμπεριληφθούν στον προϋπολογισμό φάσμα αναφέρατε, και το ψήφισμα της οθόνης θέλετε / πρέπει πριν να είναι σε θέση να συμβουλεύσει περαιτέρω.

Επίσης, η επιλογή του OS (λειτουργικό σύστημα) έρχεται σε αυτό. Vista είναι πολύ πιο πεινασμένοι πόρων από XP.
Είμαι gamer. Να επεξεργαστώ βίντεο. Html πράγματα να κάνω .. Βασικά πράγματα. Δεν πεθαίνουν σκληρά gamer μόνο World of Warcraft και αντεπίθεση. Θέλω να κάνω το δικό μου PC .. Αλλά ήμουν σε Newegg.com τιμή μου και είδα μετά Ι bouht everytign ήταν 973,12 δολάρια. Ξέρω ότι είπε ότι θα καταβάλει 1k Αλλά δεν αναμένει να της καταβάλει. WellI δεν θέλουν να φούστα μου, αλλά το θέμα ήταν κάπως ελπίδα για περισσότερες από 600-900. Μπορεί κάποιος προσπαθήσει να βρει το καλύτερο στήσιμο. Και ναι θέλω να είμαι αυτός που φέρνει μαζί. Έχω ένα Acer moniter ΟΒΕΚ να απαντήσω στην ερώτησή σας.
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 15:18
Ομάδα Δωρητών

και όταν αποκτήσουμε όλα κατασκευάζονται και runing και fancy δίνοντας modding πριν επισκεφθείτε ιστοσελίδα μου γεμάτη βήμα-βήμα mods που μέχρι αυτή την ιστοσελίδα για evryone σε αυτή την ιστοσελίδα και Evry modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

ιστοσελίδα μου dos δεν breatch eney κανόνες σχετικά με αυτό το φόρουμ:)

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 16:19
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας pete21 View Post
και όταν αποκτήσουμε όλα κατασκευάζονται και runing και fancy δίνοντας modding πριν επισκεφθείτε ιστοσελίδα μου γεμάτη βήμα-βήμα mods που μέχρι αυτή την ιστοσελίδα για evryone σε αυτή την ιστοσελίδα και Evry modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

ιστοσελίδα μου dos δεν breatch eney κανόνες σχετικά με αυτό το φόρουμ:)
Πρέπει να σας πω εάν προτίθεστε έκανε Πιτ.

-Kanoakavirus
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 16:20
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Counterstriker View Post
Είμαι gamer. Να επεξεργαστώ βίντεο. Html πράγματα να κάνω .. Βασικά πράγματα. Δεν πεθαίνουν σκληρά gamer μόνο World of Warcraft και αντεπίθεση. Θέλω να κάνω το δικό μου PC .. Αλλά ήμουν σε Newegg.com τιμή μου και είδα μετά Ι bouht everytign ήταν 973,12 δολάρια. Ξέρω ότι είπε ότι θα καταβάλει 1k Αλλά δεν αναμένει να της καταβάλει. WellI δεν θέλουν να φούστα μου, αλλά το θέμα ήταν κάπως ελπίδα για περισσότερες από 600-900. Μπορεί κάποιος προσπαθήσει να βρει το καλύτερο στήσιμο. Και ναι θέλω να είμαι αυτός που φέρνει μαζί. Έχω ένα Acer moniter ΟΒΕΚ να απαντήσω στην ερώτησή σας.
Okey doke. Θα πάρω ένα κατάστημα κοντά σας.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κάνοντας ιστοσελίδα antbann Web Design, Hosting & SEO 6 5η Ιανουαρίου 2009 06:56
Κάνοντας Server ashaiba Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 6 22 Δεκ. 2008 21:26
Η πραγμάτωση ενός εφεδρικού triathleterob Γενικά Λογισμικό Chat 2 23 Νοε 2008 08:45
Χρειάζεστε βοήθεια σε μια ιστοσελίδα mukz Web Design, Hosting & SEO 23 30η Σεπ 2008 14:00
Κάνοντας το δικό μου forum; shroomo Web Design, Hosting & SEO 5 29 Δεκ. 2007 05:00
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.