![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo! Ja sam zainteresiran za izradu računala. Ja sam spreman platiti oko 600 $ -1000 $. Ne želim se ponašati kao kreten, ali mi treba malo pomoći s dijelovima Trebao sam i na web stranici trebali dobiti Internet from. Ja ću kupiti knjigu AW ako mi reći bilo koji (lemme guess .. "Making Dummie računala za"). Hvala Counterstriker ~ Steve |
|
| |||
| |||
| Ok .. Najprije od svojih nikad nije teško pomisliti da je u tvom umu, ili vam neće uspjeti. Što ćete morati Matične ploče (glavni odbor računalo) CPU (središnja procesorska chip) Napajanje (lol) Chasis (u slučaju da ga svi u) Hard disk (skladištenje stvari) Memorija (ovan prolly DDR memorija sa slučajnim pristupom za privremeno korištenje programa) Video kartice (ako se nije na vašoj matičnoj ploči) DVD pogon (samo explanitory) Onda ti stavi sve zajedno s nekim obožavateljima da bi se sve to ne pregrijati i voala računalu Svibanj Predlažem newegg.com vašem lokalnom računalu ili dijelova trgovini. Način na koji ih je sve zajedno putem kabela (Trust me kablovi su svi jedinstveni i tako prilično mnogo nemoguće staviti kabel u krivu ili u pogrešnom smjeru i odvijač (ne tvrdim) da je vijak mobo na vaše chasis Također pokušajte s tipkovnica, miš, monitor, zvučnike, a printer je kao dobra ideja. I da je za lutke seriji ima "kako izgraditi računalo" knjige Konačno sa svake matične ploče i CPU dolazi s ručnim naputak o tome kako to učiniti. |
|
| |||
| |||
| Ovo će pokrenuti me oko koliko? Imam računalo dućan zove kehtron oko milju od moje kuće. Oni čine prilagođeni comps Pa JA pogodak oni prodati stvari. Ali je ondje anyplace online mogu dobiti Internet. |
|
| |||
| |||
| Cijena je uvijek ono što ste platili za to .... (što mislim) Možete kupiti veleračunalo s najnovijim Intel quad core qx6800 i imaju lijep tvoj računalo samo za oko 3000 $ ili možete kupiti manji dijelovi i imati računalo cijelom košta oko 400 dolara. Ovisi .. Sada je dućan koji čini comps običaj. Oni su u osnovi svi vi prodajete opremu zatim dodajte poput 100 $ na račun da ga svi zajedno (oko 45 minuta posla) sada instaliranje operacijskog sustava. Ako se to od njih ćete platiti punu cijenu za taj darn os. Ako ste ilegalno skinuti sebi slobodnih:-P i ako ga kupiti i instalirati ga sami svojim također punu cijenu tako taj isto tako nešto znati. najnovije Vista će dodaj poput 400 do 800 $ USD za jednadžba (trebate pretvoriti ga u lokalnoj valuti ako se primjenjuje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako nam kažete što želite da ga nismo mogli reći te koji dijelovi za spremanje novac. Na primjer navika koju želite quad core procesor i 2GB RAM-a ako vaš će ga koristiti za jednostavno pregledavanje Weba.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Zamolite ih ionako CS. Trošak vam (pokušati www.newegg.com za svoje sastavnice, mogu dobiti u gotovini-mail-nazad na mnogo komponenti na postoji) će biti ovisi o komponentama ti kupnje. Komponente vas kupnja ovisit će o vašem potrebna. Sve ovo će varirati cijene. Jeste li igrač? Da li će biti događaj CAD / video editing radi? Dovoljno je opće ured / korištenju interneta? Ako ste Gamer, razlučivost monitora koje ste izabrali je glavni čimbenik u spec'ing jednom grafičkom karticom, a procesor da ide s njom, tako da ne uzrokuje bilo koju nestassice. Klima hlađenje? Voda za hlađenje? Overclocking? Mi moramo znati ako zaslon / tipkovnica / miš i zvučnici trebaju biti uključeni u proračun raspon citirani, a rezolucija monitora želite / su prije mogli savjetovati dalje. Također, izbor OS (operativni sistem) dolazi u nju. Vista je mnogo više resursa nego XP gladna.
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kad se u sve to i izgrađeno runing i fancy davanje modding ago posjeti moje web puni korak-po-korak MODs postavite ovu web stranicu za evryone na ovoj web stranici i evry modder:)
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izrada web stranica | antbann | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 5. siječanj 2009 06:56 |
| Upućivanje Server | ashaiba | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 22. prosinac 2008 21:26 |
| Uspostavljanje sigurnosne kopije | triathleterob | Općenito Software Chat | 2 | 23. studeni 2008 08:45 |
| Trebate li pomoć u izradi web lokaciju | mukz | Web Dizajn, Hosting & SEO | 23 | 30. Ruj 2008 14:00 |
| Upućivanje moj forum? | shroomo | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 29. prosinac 2007 05:00 |
| Thread Tools | |
| |