kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

A My First számítógépen.

Reply

Téma eszközök
Old December 18, 2007, 17:33
Új tag Csoport

Default A My First számítógépen.

Helló! Én vagyok érdekelt abban, hogy egy számítógép. Én vagyok hajlandó kifizetni mintegy 600 $ -1000 $. Nem akarok úgy viselkedni, mint egy idióta, de kell egy kis segítség a részre van szükség, és a honlapon én értem meg. Fogok vásárolni aw könyvet, ha azt mondja nekem minden (hadd találjam ki .. "A számítógépeket Dummie). Köszönöm

Counterstriker

Steve ~
Old December 18, 2007, 17:38
Tiltott Group

Ok .. Elõször is, hogy nem nehéz nem is gondolom, hogy az agyában, vagy ha sikertelen lesz.
Mit kell
Alaplap (fő fórumon a számítógép)
CPU (központi feldolgozó chip)
Tápegység (lol)
Chasis (jelen esetben, hogy ez minden)
Merevlemez (tárolás stuff)
Memória (DDR RAM prolly véletlen hozzáférésű memória, ideiglenes programot használja)
A videó kártya (ha nincs meg az alaplap)
DVD-meghajtó (ön explanitory)
Akkor tedd együtt néhány rajongó, hogy minden nem túl voala és egy számítógép
Május newegg.com Azt javaslom, vagy a helyi számítógép részei kiskereskedelmi.
Az, hogy te tedd minden együtt van útján kábelek (Hidd el a kábeleket mind egyedi, és így nagyon sok lehetőség arra, hogy a hibás kábel, vagy rossz irányba, és egy csavarhúzó (nem nehéz), hogy csavaros a mobo-ra a chasis
Szintén próbálja meg a billentyűzet, egér, monitor, hangszóró, és egy nyomtató egy jó ötlet is.
És igen a díszlet a sorozat nem rendelkezik ", hogyan kell a számítógép" könyv
Végül minden CPU és alaplap kerül az utasítást, hogy hogyan is.
Old December 18 2007, 17:56
Új tag Csoport

Ez fog nekem körülbelül mennyit? Nekem van egy számítógépes bolt nevezett kehtron körülbelül egy mérföldnyire a házam. Azt, hogy az egyéni comps Szóval azt hiszem, hogy adja el a cuccot. De ott van az online anyplace Nem értem.
Old December 18, 2007, 18:03
Tiltott Group

Ár mindig, hogy mit fizet érte .... (mire gondolok)
Vásárolhat a szuperszámítógép a legújabb Intel quad core qx6800, és egy szép számítógép tiéd csak körülbelül 3000 $
vagy tudsz vásárolni kisebb részre, és egy teljes számítógép költsége körülbelül 400 $. Attól függ .. most az üzlet, ami az egyéni comps. Lényegében eladni meg minden felszerelés, majd adjunk hozzá, mint $ 100, a törvényjavaslatot, hogy az egészet együtt (egy 45 perces munkát)
most a telepítést az operációs rendszert. Ha meg őket, akkor a teljes árat fizeti, hogy darn os. Ha illegálisan letölthető magad szabad:-P, és ha vásárol, és telepítse magát annak is, amit a teljes ár így is valamit tudni. legújabb Vista majd, mint a 400 és $ 800 USD az egyenlet (kell alakítani a helyi valuta, ha érvényes
Old December 18, 2007, 18:06
Donor Group

Ha meg nekünk, hogy mit akarsz azt tudtuk mondani, hogy mely részek menteni a pénzt. Például Ön szokott akarok quad core CPU és 2GB RAM, ha megyünk arra használni, hogy csak szörfözést az interneten.

My System: Számítógépes

Processzor (ok):
Intel Quad Core Q6600
Alaplap:
Abit IN9
RAM memória:
2x 1GB Patriot
Grafikus kártya (k):
XFX 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Belső 750GB, 400GB Külső
Optikai meghajtó (k):
LG 20x DVD író-re
Case / tápegység:
Enermax Infiniti 650W
Hűtés:
Zalman HSF
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
LG 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Media Centre 2005
Old December 18, 2007, 18:09
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by dice14u View Post
Ár mindig, hogy mit fizet érte .... (mire gondolok)
Vásárolhat a szuperszámítógép a legújabb Intel quad core qx6800, és egy szép számítógép tiéd csak körülbelül 3000 $
vagy tudsz vásárolni kisebb részre, és egy teljes számítógép költsége körülbelül 400 $. Attól függ .. most az üzlet, ami az egyéni comps. Lényegében eladni meg minden felszerelés, majd adjunk hozzá, mint $ 100, a törvényjavaslatot, hogy az egészet együtt (egy 45 perces munkát)
Hacsak maga a gyártó, és a tisztességes stresszteszt egy-két napon belül (ami egyre több és több csinálunk).

Kérdezd őket CS.

A költség az Ön (try www.newegg.com az Ön alkatrészek, kaphat-mail készpénz-vissza egy csomó összes ott lesz) függ az alkatrészek beszerzésekor. Az alkatrészek beszerzésekor fog múlni a szükségességét. Mindez a változó költségeit.

Maga a játékos?
Fogsz csinálni CAD / videó szerkesztési munka?
Csak általános irodai / internethasználat?

Ha egy játékos, a felbontás a monitor választásakor az egyik fő tényező a spec'ing grafikus kártyát, és a CPU menni vele, így nem okoz szűk.

Léghűtés?
Vízhűtés?
Overclocking?

Tudnunk kell, hogy ha a képernyő / billentyűzet / egér és hangszóró is bele kell foglalni a költségvetés tartomány idézett meg, és a felbontás a monitor akarja / már mielőtt további tanácsokkal.

Emellett a kiválasztott OS (operációs rendszer) jön rá. Vista sokkal több forrás éhes, mint XP.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old December 19, 2007, 14:49
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by alex View Post
Hacsak maga a gyártó, és a tisztességes stresszteszt egy-két napon belül (ami egyre több és több csinálunk).

Kérdezd őket CS.

A költség az Ön (try www.newegg.com az Ön alkatrészek, kaphat-mail készpénz-vissza egy csomó összes ott lesz) függ az alkatrészek beszerzésekor. Az alkatrészek beszerzésekor fog múlni a szükségességét. Mindez a változó költségeit.

Maga a játékos?
Fogsz csinálni CAD / videó szerkesztési munka?
Csak általános irodai / internethasználat?

Ha egy játékos, a felbontás a monitor választásakor az egyik fő tényező a spec'ing grafikus kártyát, és a CPU menni vele, így nem okoz szűk.

Léghűtés?
Vízhűtés?
Overclocking?

Tudnunk kell, hogy ha a képernyő / billentyűzet / egér és hangszóró is bele kell foglalni a költségvetés tartomány idézett meg, és a felbontás a monitor akarja / már mielőtt további tanácsokkal.

Emellett a kiválasztott OS (operációs rendszer) jön rá. Vista sokkal több forrás éhes, mint XP.
Én gamer. Szerkeszthetem videók. Én Html megtöm .. Alapvető dolog. Nem Die Hard gamer csak World of Warcraft és counterstrike. Azt akarom, hogy saját pc .. De én voltam, és láttam én Newegg.com ár után bouht everytign volt 973,12 $. Tudom, azt mondtam volna fizetnie 1k azonban nem számítottam, hogy fizessen meg. WellI nem akarok szoknya a kérdés, de kicsit több volt, abban a reményben, a 600-900. Tud valaki megpróbálja megtalálni a legjobb beállítás. És igen akarok lenni, aki hoz össze. I have a nice Acer moniter válaszolni a kérdésre.
Old December 19, 2007, 15:18
Donor Group

ha u get it all épített és runing és a képzelet, hogy modding ezelőtt látogatás webhelyemen tele lépésről-lépésre mods meg ezt a honlapot fel evryone ezen az oldalon, és EVRY modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

webhelyemen dos nem breatch eney szabályok ezen a fórumon:)

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old December 19, 2007, 16:19
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by pete21 View Post
ha u get it all épített és runing és a képzelet, hogy modding ezelőtt látogatás webhelyemen tele lépésről-lépésre mods meg ezt a honlapot fel evryone ezen az oldalon, és EVRY modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

webhelyemen dos nem breatch eney szabályok ezen a fórumon:)
Azt szeretném mondani, ha azt Pete.

-Kanoakavirus
Old December 19, 2007, 16:20
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Counterstriker View Post
Én gamer. Szerkeszthetem videók. Én Html megtöm .. Alapvető dolog. Nem Die Hard gamer csak World of Warcraft és counterstrike. Azt akarom, hogy saját pc .. De én voltam, és láttam én Newegg.com ár után bouht everytign volt 973,12 $. Tudom, azt mondtam volna fizetnie 1k azonban nem számítottam, hogy fizessen meg. WellI nem akarok szoknya a kérdés, de kicsit több volt, abban a reményben, a 600-900. Tud valaki megpróbálja megtalálni a legjobb beállítás. És igen akarok lenni, aki hoz össze. I have a nice Acer moniter válaszolni a kérdésre.
Okey doke. Majd az üzletben mintegy magának.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A weboldal antbann Web Design, Hosting & SEO 6 5. január 2009 06:56
A Szerver ashaiba Hálózatépítés, Modems & VoIP 6 22. december 2008 21:26
Csinálok egy biztonsági másolatot készíteni triathleterob General Chat szoftver 2 23. november 2008 08:45
Segítségre van szüksége abban, hogy egy weboldal mukz Web Design, Hosting & SEO 23 30. Szeptember 2008 14:00
A saját fórumot? shroomo Web Design, Hosting & SEO 5 29. december 2007 05:00
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.