![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló! Én vagyok érdekelt abban, hogy egy számítógép. Én vagyok hajlandó kifizetni mintegy 600 $ -1000 $. Nem akarok úgy viselkedni, mint egy idióta, de kell egy kis segítség a részre van szükség, és a honlapon én értem meg. Fogok vásárolni aw könyvet, ha azt mondja nekem minden (hadd találjam ki .. "A számítógépeket Dummie). Köszönöm Counterstriker Steve ~ |
|
| |||
| |||
| Ok .. Elõször is, hogy nem nehéz nem is gondolom, hogy az agyában, vagy ha sikertelen lesz. Mit kell Alaplap (fő fórumon a számítógép) CPU (központi feldolgozó chip) Tápegység (lol) Chasis (jelen esetben, hogy ez minden) Merevlemez (tárolás stuff) Memória (DDR RAM prolly véletlen hozzáférésű memória, ideiglenes programot használja) A videó kártya (ha nincs meg az alaplap) DVD-meghajtó (ön explanitory) Akkor tedd együtt néhány rajongó, hogy minden nem túl voala és egy számítógép Május newegg.com Azt javaslom, vagy a helyi számítógép részei kiskereskedelmi. Az, hogy te tedd minden együtt van útján kábelek (Hidd el a kábeleket mind egyedi, és így nagyon sok lehetőség arra, hogy a hibás kábel, vagy rossz irányba, és egy csavarhúzó (nem nehéz), hogy csavaros a mobo-ra a chasis Szintén próbálja meg a billentyűzet, egér, monitor, hangszóró, és egy nyomtató egy jó ötlet is. És igen a díszlet a sorozat nem rendelkezik ", hogyan kell a számítógép" könyv Végül minden CPU és alaplap kerül az utasítást, hogy hogyan is. |
|
| |||
| |||
| Ez fog nekem körülbelül mennyit? Nekem van egy számítógépes bolt nevezett kehtron körülbelül egy mérföldnyire a házam. Azt, hogy az egyéni comps Szóval azt hiszem, hogy adja el a cuccot. De ott van az online anyplace Nem értem. |
|
| |||
| |||
| Ár mindig, hogy mit fizet érte .... (mire gondolok) Vásárolhat a szuperszámítógép a legújabb Intel quad core qx6800, és egy szép számítógép tiéd csak körülbelül 3000 $ vagy tudsz vásárolni kisebb részre, és egy teljes számítógép költsége körülbelül 400 $. Attól függ .. most az üzlet, ami az egyéni comps. Lényegében eladni meg minden felszerelés, majd adjunk hozzá, mint $ 100, a törvényjavaslatot, hogy az egészet együtt (egy 45 perces munkát) most a telepítést az operációs rendszert. Ha meg őket, akkor a teljes árat fizeti, hogy darn os. Ha illegálisan letölthető magad szabad:-P, és ha vásárol, és telepítse magát annak is, amit a teljes ár így is valamit tudni. legújabb Vista majd, mint a 400 és $ 800 USD az egyenlet (kell alakítani a helyi valuta, ha érvényes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha meg nekünk, hogy mit akarsz azt tudtuk mondani, hogy mely részek menteni a pénzt. Például Ön szokott akarok quad core CPU és 2GB RAM, ha megyünk arra használni, hogy csak szörfözést az interneten.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Kérdezd őket CS. A költség az Ön (try www.newegg.com az Ön alkatrészek, kaphat-mail készpénz-vissza egy csomó összes ott lesz) függ az alkatrészek beszerzésekor. Az alkatrészek beszerzésekor fog múlni a szükségességét. Mindez a változó költségeit. Maga a játékos? Fogsz csinálni CAD / videó szerkesztési munka? Csak általános irodai / internethasználat? Ha egy játékos, a felbontás a monitor választásakor az egyik fő tényező a spec'ing grafikus kártyát, és a CPU menni vele, így nem okoz szűk. Léghűtés? Vízhűtés? Overclocking? Tudnunk kell, hogy ha a képernyő / billentyűzet / egér és hangszóró is bele kell foglalni a költségvetés tartomány idézett meg, és a felbontás a monitor akarja / már mielőtt további tanácsokkal. Emellett a kiválasztott OS (operációs rendszer) jön rá. Vista sokkal több forrás éhes, mint XP.
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ha u get it all épített és runing és a képzelet, hogy modding ezelőtt látogatás webhelyemen tele lépésről-lépésre mods meg ezt a honlapot fel evryone ezen az oldalon, és EVRY modder:)
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A weboldal | antbann | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 5. január 2009 06:56 |
| A Szerver | ashaiba | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 22. december 2008 21:26 |
| Csinálok egy biztonsági másolatot készíteni | triathleterob | General Chat szoftver | 2 | 23. november 2008 08:45 |
| Segítségre van szüksége abban, hogy egy weboldal | mukz | Web Design, Hosting & SEO | 23 | 30. Szeptember 2008 14:00 |
| A saját fórumot? | shroomo | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 29. december 2007 05:00 |
| Téma eszközök | |
| |