פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

הפיכת המחשב האישי הראשון שלי.

Reply

שרשרת כלים
Old 18 דצמבר 2007, 17:33
קבוצת חברות חדשות

Default הפיכת המחשב האישי הראשון שלי.

שלום! אני מעוניין לבצע במחשב. אני מוכן לשלם בערך 600 $ -1000 $. אני לא רוצה להתנהג כמו מפגר, אבל אני צריך קצת עזרה עם חלקים אני צריך את האתר אני אמור לקבל אותו. אני רוצה לקנות ספר AW אם אתה אומר לי שום (lemme מניח .. "הפיכת המחשבים עבור Dummie"). תודה

Counterstriker

סטיב ~
Old 18 דצמבר 2007, 17:38
קבוצת מגורש

בסדר .. דבר ראשון זה לא קשה אף פעם לא חושב שזה בראש שלך או שאתה נכשלת.
מה יהיה עליך
לוח האם (הראשי של המחשב Board)
CPU (מרכז עיבוד שבבים)
החשמל (LOL)
Chasis (במקרה זה לשים את הכל)
כונן קשיח (לאחסון דברים)
זיכרון (DDR רם prolly גישה אקראית זיכרון זמני התוכנית שימוש)
כרטיס המסך (אם הוא לא על לוח האם)
ה-DVD (explanitory עצמי)
לאחר מכן אתה שם את הכל ביחד עם כמה אוהדים על מנת לבצע את כל זה לא לחמם יותר מדי ו voala מחשב
אפשר להציע newegg.com המחשב המקומי שלך או חלקים הפצה מסחרית.
הדרך שבה אתה שם את כולם יחד הוא דרך כבלים (תאמין לי את כל הכבלים הם ייחודיים כל כך יפה מאוד אי אפשר לשים את הכבל לא נכון או לא נכון את כיוון ו מברג (לא קשה) לדפוק את mobo שלך על גבי chasis
נסה גם מקלדת, עכבר, צג, רמקולים, מדפסת ו הוא רעיון טוב גם כן.
וכן את dummies עבור סדרה האם יש "כיצד לבנות מחשב" הספר
לבסוף עם כל מעבד ו לוח האם מגיע עם הוראות המדריך כיצד לעשות זאת.
Old 18 דצמבר 2007, 17:56
קבוצת חברות חדשות

זה יפעל לי בסביבות כמה? יש לי חנות מחשבים התקשר kehtron בערך קילומטר מביתי. הם עושים Custom comps אז אני מניח שהם מוכרים את החומר. אבל האם יש anyplace מקוונים אני יכול לקבל את זה.
Old 18 דצמבר 2007, 18:03
קבוצת מגורש

המחיר הוא תמיד מה שאתה משלם על זה .... (למה אני מתכוון)
אתה יכול לקנות עם supercomputer החדישה ביותר של אינטל מרובע ליבות ו qx6800 טובה עבור המחשב שלך רק בסביבות 3,000 $
או שאתה יכול לקנות פחות חלקים ויש להם בעלות על כל מחשב בערך 400 $. תלוי .. עכשיו זה הופך את החנות Custom comps. הם בעצם למכור לך את כל הציוד ולאחר מכן להוסיף כמו 100 $ על הצעת החוק לשים את הכל ביחד (בערך 45 דקות עבודה)
עכשיו את ההתקנה של מערכת ההפעלה. אם אתה מבין את זה מהם לשלם את המחיר המלא עבור אותה לתקן OS. אם אתה לא חוקי להוריד אותו בחינם את עצמך:-P ואם אתה קונה את זה ולהתקין את זה על עצמך גם את המחיר המלא, כך גם thats לדעת משהו. החדש ביותר Vista יוסיף כמו 400 עד 800 $ USD של המשוואה (צריך להמיר אותו ל במטבע המקומי שלך אם הוא חל
Old 18 דצמבר 2007, 18:06
קבוצת תורמים

אם תספר לנו מה אתה רוצה את זה אנחנו יכולים לספר לך אילו חלקים לשמור על הכסף שלך. לדוגמה אתה רוצה wont מעבד מרובע ליבות ו 2GB זיכרון RAM, אם את הולכת להשתמש בו רק כדי לגלוש באינטרנט.

המערכת שלי: Puter

מעבד (ים):
Intel Core Quad Q6600
לוח האם:
Abit IN9
זיכרון RAM:
2x 1GB פטריוט
כרטיס מסך (S):
XFX 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
750GB פנימי, 400GB חיצוני
כונן אופטי (S):
LG 20x DVD מחדש סופר
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Cooling:
זלמן HSF
רשת / אינטרנט:
צג (S):
LG 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Media Centre 2005
Old 18 דצמבר 2007, 18:09
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dice14u View Post
המחיר הוא תמיד מה שאתה משלם על זה .... (למה אני מתכוון)
אתה יכול לקנות עם supercomputer החדישה ביותר של אינטל מרובע ליבות ו qx6800 טובה עבור המחשב שלך רק בסביבות 3,000 $
או שאתה יכול לקנות פחות חלקים ויש להם בעלות על כל מחשב בערך 400 $. תלוי .. עכשיו זה הופך את החנות Custom comps. הם בעצם למכור לך את כל הציוד ולאחר מכן להוסיף כמו 100 $ על הצעת החוק לשים את הכל ביחד (בערך 45 דקות עבודה)
אלא אם כן הם הגון של הקבלן הבדיקה ואת הלחץ על פני כמה ימים (בה עוד ועוד עושים).

שאל אותם בכל מקרה CS.

עלות אליך (נסה www.newegg.com עבור רכיבים, ניתן לקבל בדואר ןמוזמב-חזרה על הרבה רכיבים שם) יהיו תלויים לך לרכוש את הרכיבים. מרכיבי לך לרכוש יהיה תלוי על הצורך שלך. כל זה ישתנה מעלות.

האם אתה gamer?
האם אתה הולך לעשות CAD / עריכת וידאו עובד?
פשוט בכלל Office / שימוש באינטרנט?

אם אתה gamer, הרזולוציה של צג תבחר היא גורם מרכזי ב spec'ing של כרטיס המסך וכן CPU ללכת עם זה, כך שהוא אינו גורם צווארי בקבוק.

קירור האוויר?
קירור מים?
Overclocking?

אנחנו צריכים לדעת אם מסך / מקלדת / עכבר ורמקולים הם להכללה לתוך טווח התקציב אתה מצוטט, ואת הפתרון של לפקח אתה רוצה / צריך, בטרם יכולים לייעץ נוספת.

כמו כן, הבחירה של מערכת ההפעלה (מערכת ההפעלה) מגיע אליו. Vista היא הרבה יותר משאבים מאשר XP רעב.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 19 דצמבר 2007, 14:49
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלכס View Post
אלא אם כן הם הגון של הקבלן הבדיקה ואת הלחץ על פני כמה ימים (בה עוד ועוד עושים).

שאל אותם בכל מקרה CS.

עלות אליך (נסה www.newegg.com עבור רכיבים, ניתן לקבל בדואר ןמוזמב-חזרה על הרבה רכיבים שם) יהיו תלויים לך לרכוש את הרכיבים. מרכיבי לך לרכוש יהיה תלוי על הצורך שלך. כל זה ישתנה מעלות.

האם אתה gamer?
האם אתה הולך לעשות CAD / עריכת וידאו עובד?
פשוט בכלל Office / שימוש באינטרנט?

אם אתה gamer, הרזולוציה של צג תבחר היא גורם מרכזי ב spec'ing של כרטיס המסך וכן CPU ללכת עם זה, כך שהוא אינו גורם צווארי בקבוק.

קירור האוויר?
קירור מים?
Overclocking?

אנחנו צריכים לדעת אם מסך / מקלדת / עכבר ורמקולים הם להכללה לתוך טווח התקציב אתה מצוטט, ואת הפתרון של לפקח אתה רוצה / צריך, בטרם יכולים לייעץ נוספת.

כמו כן, הבחירה של מערכת ההפעלה (מערכת ההפעלה) מגיע אליו. Vista היא הרבה יותר משאבים מאשר XP רעב.
אני gamer. אני עורך סרטי וידאו. אני עושה דברים Html .. דברים בסיסיים. לא רק למות קשה gamer World of Warcraft ו Counterstrike. אני רוצה להפוך את המחשב שלי .. אבל הייתי על Newegg.com וראיתי את המחיר אחרי שאני bouht everytign היה 973.12 $. אני יודע שאמרתי הייתי משלם 1K אבל לא היה מצפה לשלם אותו. WellI לא רוצה שמלנית הבעיה אבל אני מקווה היה קצת יותר עבור 600-900. האם מישהו מנסה למצוא את הטוב ביותר ההתקנה. וכן, אני רוצה להיות אחד אשר מעביר את זה ביחד. יש לי נחמד Acer moniter כדי לענות על השאלה.
Old 19 דצמבר 2007, 15:18
קבוצת תורמים

כאשר U לקבל הכל בנוי ו runing ו מאוה modding לפני מתן בקר באתר שלי מלא של צעד אחר צעד mods בחר האתר ל evryone באתר ו evry modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

האתר שלי DOS לא breatch eney כללי על פורום זה:)

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Old 19 דצמבר 2007, 16:19
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pete21 View Post
כאשר U לקבל הכל בנוי ו runing ו מאוה modding לפני מתן בקר באתר שלי מלא של צעד אחר צעד mods בחר האתר ל evryone באתר ו evry modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

האתר שלי DOS לא breatch eney כללי על פורום זה:)
היינו מספרים לך אם הוא עשה את פיט.

-Kanoakavirus
Old 19 דצמבר 2007, 16:20
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Counterstriker View Post
אני gamer. אני עורך סרטי וידאו. אני עושה דברים Html .. דברים בסיסיים. לא רק למות קשה gamer World of Warcraft ו Counterstrike. אני רוצה להפוך את המחשב שלי .. אבל הייתי על Newegg.com וראיתי את המחיר אחרי שאני bouht everytign היה 973.12 $. אני יודע שאמרתי הייתי משלם 1K אבל לא היה מצפה לשלם אותו. WellI לא רוצה שמלנית הבעיה אבל אני מקווה היה קצת יותר עבור 600-900. האם מישהו מנסה למצוא את הטוב ביותר ההתקנה. וכן, אני רוצה להיות אחד אשר מעביר את זה ביחד. יש לי נחמד Acer moniter כדי לענות על השאלה.
Okey doke. אמסר חנות סביב עבורך.

-Kanoakavirus
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הפיכת דף אינטרנט antbann עיצוב אתרים, אירוח & SEO 6 ה -5 בחודש ינואר 2009 06:56
הפיכת שרת ashaiba רישות, מודמים & VoIP 6 22 דצמבר 2008 21:26
ביצוע הגיבוי triathleterob כללי תוכנות צ 'אט 2 23 נובמבר 2008 08:45
צריך עזרה בהפיכת אתר mukz עיצוב אתרים, אירוח & SEO 23 30 ספטמבר 2008 14:00
עושה את עצמו בפורום? shroomo עיצוב אתרים, אירוח & SEO 5 29 דצמבר 2007 05:00
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.