![]() |
|
| |||
| |||
| שלום! אני מעוניין לבצע במחשב. אני מוכן לשלם בערך 600 $ -1000 $. אני לא רוצה להתנהג כמו מפגר, אבל אני צריך קצת עזרה עם חלקים אני צריך את האתר אני אמור לקבל אותו. אני רוצה לקנות ספר AW אם אתה אומר לי שום (lemme מניח .. "הפיכת המחשבים עבור Dummie"). תודה Counterstriker סטיב ~ |
|
| |||
| |||
| בסדר .. דבר ראשון זה לא קשה אף פעם לא חושב שזה בראש שלך או שאתה נכשלת. מה יהיה עליך לוח האם (הראשי של המחשב Board) CPU (מרכז עיבוד שבבים) החשמל (LOL) Chasis (במקרה זה לשים את הכל) כונן קשיח (לאחסון דברים) זיכרון (DDR רם prolly גישה אקראית זיכרון זמני התוכנית שימוש) כרטיס המסך (אם הוא לא על לוח האם) ה-DVD (explanitory עצמי) לאחר מכן אתה שם את הכל ביחד עם כמה אוהדים על מנת לבצע את כל זה לא לחמם יותר מדי ו voala מחשב אפשר להציע newegg.com המחשב המקומי שלך או חלקים הפצה מסחרית. הדרך שבה אתה שם את כולם יחד הוא דרך כבלים (תאמין לי את כל הכבלים הם ייחודיים כל כך יפה מאוד אי אפשר לשים את הכבל לא נכון או לא נכון את כיוון ו מברג (לא קשה) לדפוק את mobo שלך על גבי chasis נסה גם מקלדת, עכבר, צג, רמקולים, מדפסת ו הוא רעיון טוב גם כן. וכן את dummies עבור סדרה האם יש "כיצד לבנות מחשב" הספר לבסוף עם כל מעבד ו לוח האם מגיע עם הוראות המדריך כיצד לעשות זאת. |
|
| |||
| |||
| זה יפעל לי בסביבות כמה? יש לי חנות מחשבים התקשר kehtron בערך קילומטר מביתי. הם עושים Custom comps אז אני מניח שהם מוכרים את החומר. אבל האם יש anyplace מקוונים אני יכול לקבל את זה. |
|
| |||
| |||
| המחיר הוא תמיד מה שאתה משלם על זה .... (למה אני מתכוון) אתה יכול לקנות עם supercomputer החדישה ביותר של אינטל מרובע ליבות ו qx6800 טובה עבור המחשב שלך רק בסביבות 3,000 $ או שאתה יכול לקנות פחות חלקים ויש להם בעלות על כל מחשב בערך 400 $. תלוי .. עכשיו זה הופך את החנות Custom comps. הם בעצם למכור לך את כל הציוד ולאחר מכן להוסיף כמו 100 $ על הצעת החוק לשים את הכל ביחד (בערך 45 דקות עבודה) עכשיו את ההתקנה של מערכת ההפעלה. אם אתה מבין את זה מהם לשלם את המחיר המלא עבור אותה לתקן OS. אם אתה לא חוקי להוריד אותו בחינם את עצמך:-P ואם אתה קונה את זה ולהתקין את זה על עצמך גם את המחיר המלא, כך גם thats לדעת משהו. החדש ביותר Vista יוסיף כמו 400 עד 800 $ USD של המשוואה (צריך להמיר אותו ל במטבע המקומי שלך אם הוא חל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם תספר לנו מה אתה רוצה את זה אנחנו יכולים לספר לך אילו חלקים לשמור על הכסף שלך. לדוגמה אתה רוצה wont מעבד מרובע ליבות ו 2GB זיכרון RAM, אם את הולכת להשתמש בו רק כדי לגלוש באינטרנט.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
שאל אותם בכל מקרה CS. עלות אליך (נסה www.newegg.com עבור רכיבים, ניתן לקבל בדואר ןמוזמב-חזרה על הרבה רכיבים שם) יהיו תלויים לך לרכוש את הרכיבים. מרכיבי לך לרכוש יהיה תלוי על הצורך שלך. כל זה ישתנה מעלות. האם אתה gamer? האם אתה הולך לעשות CAD / עריכת וידאו עובד? פשוט בכלל Office / שימוש באינטרנט? אם אתה gamer, הרזולוציה של צג תבחר היא גורם מרכזי ב spec'ing של כרטיס המסך וכן CPU ללכת עם זה, כך שהוא אינו גורם צווארי בקבוק. קירור האוויר? קירור מים? Overclocking? אנחנו צריכים לדעת אם מסך / מקלדת / עכבר ורמקולים הם להכללה לתוך טווח התקציב אתה מצוטט, ואת הפתרון של לפקח אתה רוצה / צריך, בטרם יכולים לייעץ נוספת. כמו כן, הבחירה של מערכת ההפעלה (מערכת ההפעלה) מגיע אליו. Vista היא הרבה יותר משאבים מאשר XP רעב.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר U לקבל הכל בנוי ו runing ו מאוה modding לפני מתן בקר באתר שלי מלא של צעד אחר צעד mods בחר האתר ל evryone באתר ו evry modder:)
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הפיכת דף אינטרנט | antbann | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 6 | ה -5 בחודש ינואר 2009 06:56 |
| הפיכת שרת | ashaiba | רישות, מודמים & VoIP | 6 | 22 דצמבר 2008 21:26 |
| ביצוע הגיבוי | triathleterob | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 23 נובמבר 2008 08:45 |
| צריך עזרה בהפיכת אתר | mukz | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 23 | 30 ספטמבר 2008 14:00 |
| עושה את עצמו בפורום? | shroomo | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | 29 דצמבר 2007 05:00 |
| שרשרת כלים | |
| |