![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas! Mane domina priėmimo kompiuterio. Esu pasirengęs sumokėti apie 600 $ -1000 $. Nenoriu elgtis kaip idiotas, bet man reikia šiek tiek padėti su jų reikia ir svetainės turėčiau gauti iš. Aš AW nusipirkti knygą, jei galite pasakyti, bet (Lemme atspėti .. "Making kompiuterius Dummie"). Ačiū Counterstriker ~ Steve |
|
| |||
| |||
| Ok .. pirma prie jo nėra sunku niekada, net manau, kad jūsų protas ar jums nepavyks. Kas jums reikės Motherboard (pagrindinės plokštės kompiuteris) CPU (centrinio procesoriaus lustą) Power Supply (lol) Chasis (jei įdėti ją visi) Kietasis diskas (saugojimo stuff) Atmintis (DDR RAM prolly laisvosios kreipties atminties laikinas programos naudojimo) Vaizdo plokštė (jei tai ne jūsų pagrindinę plokštę) DVD-ROM (savarankiškai explanitory) Tada jūs galėsite įdėti visa tai kartu su kai kurių fanų, kad visa tai neperkaista ir voala kompiuteryje Gegužės siūlau newegg.com ar vietinio kompiuterio dalių parduotuvės. Kaip jūs juos visus kartu yra kaip kabeliai (Trust me kabeliai visus unikalius ir taip beveik neįmanoma pateikti neteisingas kabelis ar į blogąją pusę ir atsuktuvas (ne kietos) su užsukamu MOBO ant jūsų važiuoklės Taip pat galite pabandyti klaviatūra, pelė, monitorius, kolonėlės, ir spausdintuvas yra gera idėja, taip pat. And yes for Dummies serija tai buvo "Kaip sukurti kompiuterį" knyga Galiausiai su kiekviena procesoriaus ir Portatiles ateina su instrukcija, kaip tai padaryti. |
|
| |||
| |||
| Tai truks man apie tai kiek? Turiu kompiuteryje parduotuvė vadinamas kehtron apie mano namas mylia. Jie atlikti pasirinktinį comps So I guess jie parduoda stuff. Bet ar Visur internete galiu gauti. |
|
| |||
| |||
| Kaina visada yra tai, ką jūs už tai mokėti .... (ką turiu galvoje) Galite įsigyti superkompiuteris su naujausiomis Intel Quad Core qx6800 ir Have a nice Jūsų kompiuteris tik už maždaug $ 3,000 arba galite nusipirkti mažesne dalis ir turėti visas kompiuterio kainuos apie 400 $. Priklauso .. Dabar parduotuvė gaminanti Custom comps. Jie iš esmės jums parduoti visi įrenginiai pridėkite kaip 100 JAV dolerių sąskaitą įdėti ją visi kartu (apie 45 minučių darbo) Dabar operacinės sistemos. Jei gaunate iš jų mokėsite visą kainą, kad darn OS. Jei nelegaliai atsisiųsti sau jos kainuoja:-P ir jei jūs jį nusipirkti ir įdiegti ją patys jos taip pat visą kainą, taip pat thats kažką žinoti. Naujausias Vista bus įtraukti kaip 400 iki $ 800 USD lygtys (reikia konvertuoti jį į savo vietine valiuta, jei ji taikoma |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei Pasakykite mums, ką jūs norite jį mes galime pasakyti, kurios dalys taupyti pinigus. Pavyzdžiui, jei norite papratimas Quad Core CPU ir 2 GB RAM, jei jūsų ketina jį naudoti tik naršyti internete.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Paklauskite jų vistiek CS. Išlaidas jums (išbandyti www.newegg.com Jūsų komponentus, galima gauti paštu ir pinigus atgal komponentų ten daug), bus priklausomi nuo komponentų perkate. Komponentus pirkti priklauso nuo jūsų poreikį. Visa tai priklausys nuo išlaidų. Ar jūs Gamer? Ar jūs ketinate daryti CAD / vaizdo redagavimo darbą? Tiesiog bendras Office / interneto naudojimo? Jei esate Gamer, monitoriaus pasirinkti rezoliucijos yra pagrindinis veiksnys spec'ing grafikos plokštę ir CPU, kad eiti su ja, kad ji nesukelia jokių kliūčių. Aušinimas oru? Aušinimo? Overclocking? Mums reikia žinoti, jei ekranas / klaviatūra / pelė ir garsiakalbiai turi būti įtrauktos į biudžetą iki Jūsų cituojamas ir monitoriaus norite rezoliucija, ar jau po to gali patarti dar. Taip pat, OS (operacinę sistemą) pasirinkimas yra atvykęs į jį. Vista daug daugiau išteklių, nei alkanas XP.
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kai u get it all pastatytas ir yra pastovi ir išgalvotas suteikiant Modding senumo Visit My Website pilnas, žingsnis po žingsnio Modifikacijos nustatyti šioje svetainėje Up for evryone šiame tinklalapyje ir Evry modder:)
| |||
| |||
| Citata:
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |