mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Making Mans pirmais dators.

Reply

Thread Tools
Old Decembris 18, 2007, 17:33
New Member Group

Default Making Mans pirmais dators.

Sveiki! Es esmu ieinteresēts, lai padarītu datora. Es esmu gatavs maksāt aptuveni 600 -1.000 $ $. Es negribu rīkoties kā garīgi, bet man vajadzīga neliela palīdzība ar daļām, man ir nepieciešams un mājas es get it from. Es nopirkt aw grāmatu, ja jūs man tāda ir (Lemme guess .. "Making datoriem Dummie"). Pateicība

Counterstriker

~ Steve
Old Decembris 18, 2007, 17:38
Banned Group

Ok .. vispirms pie tā nav grūti nekad pat domāju, ka jūsu prātā vai jums nebūs.
Kas Jums būs nepieciešams
Motherboard (galvenā klāja datoru)
CPU (centrālais procesors chip)
Power Supply (lol)
Chasis (lieta likt to visu in)
Cietais disks (uzglabāšanas preces)
Atmiņa (DDR RAM prolly brīvpiekļuves atmiņa pagaidu programmu lietošanai)
Video kartes (ja viens nav jūsu motherboard)
DVD disks (self explanitory)
Tad jūs varēsiet ievietot to visu kopā ar dažiem faniem, lai padarītu to visu nav pārkarsēt un voala dators
Vai es varu ieteikt newegg.com vai vietējo datoru sastāvdaļas veikalā.
Kā jūs viņus visus kopā, ir veids, kabeļi (Trust me kabeļi ir visas unikāls, tāpēc diezgan daudz iespējams izdarīt nepareizu kabeli vai nepareizā virzienā un skrūvgriezi (nav grūti), ar skrūvējamu MOBO uz jūsu chasis
Arī izmēģināt tastatūra, pele, monitors, skaļruņi, un printeris ir laba ideja, kā labi.
Un jā for Dummies sērija tiešām ir "kā veidot datora" grāmata
Beidzot ar visu CPU un mātesplati komplektā ar manuālo instrukciju, kā to darīt.
Old Decembris 18, 2007, 17:56
New Member Group

Tas pastāvēs man apkārt, cik daudz? Man ir dators veikals sauc kehtron par jūdzes no manām mājām. Tās padara pasūtījuma datori Tāpēc es domāju, tie pārdod stuff. Bet vai tur jebkurā vietā Internetā es varu iegūt.
Old Decembris 18, 2007, 18:03
Banned Group

Cena vienmēr, kas jums jāmaksā par to .... (ko es domāju)
Jūs varat nopirkt superdatoru ar jaunāko Intel QUAD CORE qx6800 un ir jauks dators jums tikai apmēram 3,000 $
vai arī jūs varat iegādāties mazāku daļu un ir visu datoru izmaksās apmēram $ 400. Atkarīgs .. Tagad veikala, kas padara pasūtījuma datori. Tās parasti pārdod jums visu aprīkojumu tad pievienot, piemēram, $ 100 likumprojektu nodot to visu kopā (apmēram 45 minūšu darbs)
Tagad uzstādīt operētājsistēmu. Ja Jums ir no tiem jums maksāt pilnu cenu par šo lāpījums os. Ja jūs nelegāli lejupielādēt pats tās brīvu:-p un ja jūs iegādāties un uzstādīt pats tās arī pilnu cenu, thats arī kaut ko zināt. Jaunākās Vista pievienot, piemēram, 400 līdz $ 800 USD, lai vienādojumu (nepieciešams, lai pārvērstu to uz jūsu vietējā valūtā, ja tā piemēro
Old Decembris 18, 2007, 18:06
Donors Group

Ja jums pastāstīt mums, ko tu vēlies to varam pateikt, kuras daļas ietaupīt savu naudu. Piemēram tu paradis vēlaties QUAD CORE CPU un 2GB RAM, ja jūsu gatavojas izmantot to tikai sērfot internetā.

Mana sistēma: Datora

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Motherboard:
ABIT IN9
RAM Operatīvā atmiņa:
2x 1GB Patriot
Graphics Card (s):
XFX 8800GTS 320MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
750GB Internal, 400GB External
Optical Drive (s):
LG 20x DVD atkārtota rakstnieks
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Dzesēšana:
ZALMAN HSF
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2.005
Old Decembris 18, 2007, 18:09
Donors Group

Quote:
Originally Posted by dice14u View Post
Cena vienmēr, kas jums jāmaksā par to .... (ko es domāju)
Jūs varat nopirkt superdatoru ar jaunāko Intel QUAD CORE qx6800 un ir jauks dators jums tikai apmēram 3,000 $
vai arī jūs varat iegādāties mazāku daļu un ir visu datoru izmaksās apmēram $ 400. Atkarīgs .. Tagad veikala, kas padara pasūtījuma datori. Tās parasti pārdod jums visu aprīkojumu tad pievienot, piemēram, $ 100 likumprojektu nodot to visu kopā (apmēram 45 minūšu darbs)
Ja vien viņi pienācīgas celtnieks un stresa testu nekā pāris dienu laikā (kas arvien vairāk ir to dara).

Uzdot viņiem anyway CS.

Izmaksas, kas jums (mēģināt www.newegg.com Jūsu komponentus, var saņemt pa pastu ar naudas atpakaļ daudz sastāvdaļas tur) būs atkarīga no detaļām jūsu pirkumu. Komponenti iegādājaties būs atkarīga no Jūsu vajadzībām. Tas viss mainās izmaksas.

Vai jūs gamer?
Vai jūs plānojat darīt CAD / video montāžas darbs?
Just vispārējā adrese / interneta izmantošanu?

Ja jūs spēlētājs, un uzrauga izvēlaties rezolūciju, ir galvenais faktors spec'ing grafikas karti, un CPU iet ar to, lai tas nerada problēmas.

Gaisa dzesēšanas sistēma?
Ūdens dzesēšana?
Overclocking?

Mums jāzina, ja ekrāns / keyboard / pele un skaļruņi ir jāiekļauj budžetā klāsts Jums kotē, un rezolūciju uzraudzīt vēlaties / ir, pirms viņš var sniegt padomus tālāk.

Arī no OS (operētājsistēmu) izvēle stāsies to. Vista ir daudz vairāk resursu izsalkuši, nekā XP.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Decembris 19, 2007, 14:49
New Member Group

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Ja vien viņi pienācīgas celtnieks un stresa testu nekā pāris dienu laikā (kas arvien vairāk ir to dara).

Uzdot viņiem anyway CS.

Izmaksas, kas jums (mēģināt www.newegg.com Jūsu komponentus, var saņemt pa pastu ar naudas atpakaļ daudz sastāvdaļas tur) būs atkarīga no detaļām jūsu pirkumu. Komponenti iegādājaties būs atkarīga no Jūsu vajadzībām. Tas viss mainās izmaksas.

Vai jūs gamer?
Vai jūs plānojat darīt CAD / video montāžas darbs?
Just vispārējā adrese / interneta izmantošanu?

Ja jūs spēlētājs, un uzrauga izvēlaties rezolūciju, ir galvenais faktors spec'ing grafikas karti, un CPU iet ar to, lai tas nerada problēmas.

Gaisa dzesēšanas sistēma?
Ūdens dzesēšana?
Overclocking?

Mums jāzina, ja ekrāns / keyboard / pele un skaļruņi ir jāiekļauj budžetā klāsts Jums kotē, un rezolūciju uzraudzīt vēlaties / ir, pirms viņš var sniegt padomus tālāk.

Arī no OS (operētājsistēmu) izvēle stāsies to. Vista ir daudz vairāk resursu izsalkuši, nekā XP.
Es esmu gamer. Rediģēt video. Man Html stuff .. Basic stuff. Nē die grūti gamer tikai World of Warcraft un Counterstrike. Es gribu, lai mana pc .. Bet man bija Newegg.com un redzēja manu cena pēc es bouht everytign bija 973,12 $. Es zinu, es teicu maksās 1k Bet nebija gaidījis maksāt to. WellI nevēlas svārki jautājumu, bet es kinda cerēja vairāk par 600-900. Vai kāds cenšas atrast labākos setup. Un jā, es gribu būt tas, kurš liek kopā. Man ir NICE Acer moniter atbildēt uz jūsu jautājumu.
Old Decembris 19, 2007, 15:18
Donors Group

kad u get to visu būvētas un runing un iedomātā sniedzot modding pirms apmeklēt manu mājas pilnu soli pa solim mods, kas šajā mājas lapā izveidots evryone šajā mājas lapā un evry modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

mana mājas lapa dos ne breatch eney noteikumiem šajā forumā:)

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.3GHz AMD
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1 GIG DDR
Graphics Card (s):
256mb G-force
Sound Card:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY watercooling
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50MB
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old Decembris 19, 2007, 16:19
Donors Group

Quote:
Originally Posted by pete21 View Post
kad u get to visu būvētas un runing un iedomātā sniedzot modding pirms apmeklēt manu mājas pilnu soli pa solim mods, kas šajā mājas lapā izveidots evryone šajā mājas lapā un evry modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

mana mājas lapa dos ne breatch eney noteikumiem šajā forumā:)
Mēs vēlētos jums pateikt, ja tas Pēteris.

-Kanoakavirus
Old Decembris 19, 2007, 16:20
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Counterstriker View Post
Es esmu gamer. Rediģēt video. Man Html stuff .. Basic stuff. Nē die grūti gamer tikai World of Warcraft un Counterstrike. Es gribu, lai mana pc .. Bet man bija Newegg.com un redzēja manu cena pēc es bouht everytign bija 973,12 $. Es zinu, es teicu maksās 1k Bet nebija gaidījis maksāt to. WellI nevēlas svārki jautājumu, bet es kinda cerēja vairāk par 600-900. Vai kāds cenšas atrast labākos setup. Un jā, es gribu būt tas, kurš liek kopā. Man ir NICE Acer moniter atbildēt uz jūsu jautājumu.
Norunāts doke. Es ņemšu veikals ap jums.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks