![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj! Jestem zainteresowany podejmowania komputera. Jestem gotów zapłacić około 600 $ -1000 $. Nie chcę działać jak kretyn, ale potrzebuję trochę pomóc w części I potrzeby i na stronie internetowej I powinno się go. Będę kupić książkę aw razie powiedz mi jakiekolwiek (lemme guess .. "Making komputerów dla Dummie"). Dzięki Counterstriker ~ Steve |
|
| |||
| |||
| Ok .. Po pierwsze jego twarde nigdy nawet nie myśleć, że w głowie, albo zakończy się niepowodzeniem. Co będzie potrzebne Motherboard (główne pokładzie komputera) CPU (centralna chip) Power Supply (lol) Chasis (w tym przypadku mówiąc wszystkich) Dysk twardy (przechowywania rzeczy) Memory (RAM DDR prolly pamięci do czasowego używania programu) Video Card (jeśli nie jest na płycie głównej) DVD (self explanitory) Następnie należy umieścić je wszystkie razem z fanów, aby to wszystko nie przegrzać i voala komputerze Czy mogę zasugerować newegg.com lub części komputerze lokalnym sklepie. Sposób wprowadzenia ich wszystkich razem jest w drodze kabli (Zaufaj mi kable są tak unikalne i bardzo niemożliwe do wprowadzenia złego kabla lub w niewłaściwym kierunku i śrubokręt (nie twarde) do śruby z Mobo na swój chasis Spróbuj także klawiaturę, mysz, monitor, głośniki, drukarki i jest dobrym pomysłem, jak dobrze. I tak w serii for Dummies ma ", jak zbudować komputer" książki Ostatecznie każdy z procesora i płyty głównej wraz z instrukcją obsługi, w jaki sposób to zrobić. |
|
| |||
| |||
| Będzie ono działało jak wokół mnie dużo? Mam komputer o nazwie sklep kehtron o mile od mojego domu. One niestandardową Comps So I guess one sprzedawać rzeczy. Ale istnieje anyplace online mogę get it. |
|
| |||
| |||
| Cena jest zawsze co masz płacić za to .... (co mam na myśli) Możesz kupić superkomputer z najnowszymi Intel quad core qx6800 i miły twój komputer tylko do około 3000 dolarów Można też kupić mniejsze części, a komputer cały koszt około 400 dolarów. Zależy .. Obecnie w sklepie, że czyni niestandardowe Comps. Są to sprzedać wszystkie urządzenia następnie dodać jak 100 dolarów na rachunku umieścić je wszystkie razem (około 45 minut pracy) teraz instalacja systemu operacyjnego. Jeśli to z nich można płacić pełnej ceny, że zacerować os. Jeśli nielegalnie go pobrać samodzielnie jej wolny:-p i jeśli kupić i zainstalować go sobie również jego pełną cenę tak thats też coś wiedzieć. Najnowsze Vista będzie jak dodać 400 do 800 dolarów USD do równania (potrzebne, aby przekształcić go w walucie miejscowej, jeżeli stosuje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli powiesz nam, co chcesz go do moglibyśmy powiedzieć, które części, aby zapisać pieniądze na. Na przykład można wont chcą procesorów quad core i 2GB pamięci RAM, jeśli zamierzamy używać go tylko do surfowania w internecie.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Zapytaj ich mimo CS. Koszt ci (spróbuj www.newegg.com dla składników, można uzyskać mail w gotówce powrót na wiele elementów na nie) będą uzależnione od składników zakupu. Składniki zakupu będzie zależeć od potrzeb. Wszystkie te koszty będą się różnić. Are you a gamer? Czy będzie ten CAD / video editing pracy? Wystarczy ogólny biura / internetu? Jeśli jesteś graczem, rozdzielczość monitora wybrać jest głównym czynnikiem spec'ing odpowiednia karta graficzna, procesor i iść z nim tak, aby nie powodować żadnych ograniczeń. Chłodzenie powietrzem? Chłodzenie wodne? Overclocking? Musimy wiedzieć, czy na ekranie / klawiatura / mysz i głośniki mają być włączone do budżetu zakres jest cytowany, a rozdzielczość monitora chcesz / mieć przed możliwością dalszego doradzać. Również wybór OS (system operacyjny) przychodzi do niego. Vista jest o wiele bardziej głodny niż XP.
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gdy u get it all zbudowany i runing i podając fancy modding temu odwiedzić moją stronę pełnego krok po kroku mods ustawić tę stronę do evryone na tej stronie i Evry modder:)
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
![]() |
|