mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Efectuarea primul meu PC.

Reply

Thread Tools
Old 18 decembrie 2007, 17:33
Noile state Group

Salut! Sunt interesat în a face un computer. Sunt dispus să plătesc aproximativ 600 $ -1000 $. Nu vreau să acţioneze ca un imbecil, dar am nevoie de un pic de ajutor cu piesele şi am nevoie de site-ul ca ar trebui sa-l de la. Voi cumpăra Aw carte, dacă nu-mi spui orice (lemme ghici .. "Efectuarea de calculatoare pentru Dummie"). Mulţumesc

Counterstriker

~ Steve
Old 18 decembrie 2007, 17:38
Banned Group

Ok .. de pe primul său nu greu nici nu cred că în mintea ta sau va eşua.
Ce veţi avea nevoie de
Plăci de bază (principale bord de calculator)
CPU (centrale de prelucrare a cip)
Power Supply (lol)
Chasis (în cazul de a pune-le pe toate în)
Hard-disk (chestii de stocare)
Memory (RAM DDR prolly memorie cu acces aleator pentru program temporar de utilizare)
Video Card (în cazul în care unul nu este de pe placa de bază)
DVD-ROM (auto explanitory)
Atunci ai pus-o, împreună cu unii fani pentru a face tot nu supraîncălzi şi voala un computer
Pot să sugerez newegg.com sau computerul local cu amănuntul magazin de piese.
Felul în care le-aţi pus, împreună, este cu titlu de cabluri (Crede-mă de toate cablurile sunt unice şi aşa destul de mult imposibil de pus în greşit cablu sau în direcţia greşită şi o şurubelniţă (nu hard) pentru a şurub de mobo pe dvs. chasis
De asemenea, încerca o tastatură, mouse, monitor, difuzoare, şi o imprimantă este o idee bună, de asemenea.
Si da, pentru asistenţă tehnică de serie nu au un "modul de a construi un computer" de carte
În cele din urmă, cu fiecare procesor şi placa de bază vine cu un manual de instrucţiuni privind modul de a face acest lucru.
Old 18 decembrie 2007, 17:56
Noile state Group

Acest lucru va fi difuzat de mine cât de mult? Am un calculator magazin numit kehtron despre o milă de la casa mea. Ei fac personalizat comps Deci, cred că vinde marfa. Dar acolo unde este online nu pot sa-l aduc.
Old 18 decembrie 2007, 18:03
Banned Group

Preţul este intotdeauna ceea ce-l plătiţi pentru .... (ce vreau sa spun)
Puteti cumpara un supercomputer cu cele mai noi Intel quad core qx6800 şi are un drăguţ computerul dumneavoastră numai în jur de 3.000 dolari pentru
sau poti cumpara piese mai puţin şi să aibă un întreg calculator costa aproximativ 400 dolari. Depinde .. acum de magazin care face personalizat comps. Ei, practic ai vinde toate echipamentele apoi adăugaţi ca 100 dolari pentru un proiect de lege pentru a pus-o, împreună, (în jur de 45 minute un loc de muncă)
acum de instalare a sistemului de operare. Dacă aţi luat-o de la a le plăti preţul întreg pentru că darn os. Dacă în mod ilegal-te sa-l descarci gratuit:-p şi, dacă aţi cumpărat-o şi a instala singur sale de asemenea, preţul întreg aşa ceva thats de asemenea, să ştii. cele mai noi Vista va adăuga ca 400 la 800 dolari USD la ecuaţie (nevoia de a converti la moneda locală în cazul în care se aplică
Old 18 decembrie 2007, 18:06
Grupul de donator

Dacă ne spuneţi ceea ce doriţi să vă fie pentru noi ar putea să vă spun care părţile pentru a salva pe bani. De exemplu, aveţi nevoie de un obiceiul de procesor quad core si 2GB RAM, dacă-ţi va folosi doar pentru a naviga pe Web.

Sistemul meu: Puter

Procesor (e):
Intel Quad Core Q6600
Plăci de bază:
Abit IN9
Memorie RAM:
2x 1GB Patriot
Placă grafică (e):
XFX 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
750GB Interne, 400GB externe
Optical Drive (e):
LG 20x DVD re-scriitor
Cauza / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Răcire:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (e):
LG 19 "LCD
Sistem de operare (e):
Windows XP Centrul Media 2005
Old 18 decembrie 2007, 18:09
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de dice14u View Post
Preţul este intotdeauna ceea ce-l plătiţi pentru .... (ce vreau sa spun)
Puteti cumpara un supercomputer cu cele mai noi Intel quad core qx6800 şi are un drăguţ computerul dumneavoastră numai în jur de 3.000 dolari pentru
sau poti cumpara piese mai puţin şi să aibă un întreg calculator costa aproximativ 400 dolari. Depinde .. acum de magazin care face personalizat comps. Ei, practic ai vinde toate echipamentele apoi adăugaţi ca 100 dolari pentru un proiect de lege pentru a pus-o, împreună, (în jur de 45 minute un loc de muncă)
Cu excepţia cazului în care sunteţi un constructor decente şi stress test peste cateva zile (care sunt mai multe şi mai faci).

Pune-le oricum CS.

Costul pentru tine (încercaţi www.newegg.com pentru componente, pot primi-mail, în numerar, de rezervă, pe un lot de componente de pe acolo) va fi în funcţie de componentele ce achiziţionaţi. Componentele ce achiziţionaţi va depinde de nevoie. Toate acestea vor varia de cost.

Esti un gamer?
Ai de gând să faci CAD / editare video de lucru?
Doar general birou / folosirea internetului?

Dacă sunteţi un gamer, rezoluţia de monitor pe care o alegeţi este un factor major în spec'ing o placă grafică, precum şi un procesor sa merg cu el asa ca nu se produce nici o strangulare a traficului.

Răcire cu aer?
Apă de răcire?
Overclocking?

Avem nevoie sa stiu daca ecran / tastatura / mouse-ului şi sunt vorbitori pentru a fi incluse în bugetul intervalul citat, şi rezoluţia monitorului doriţi / trebuie, înainte de a fi în stare să ofere consultanţă în continuare.

De asemenea, posibilitatea de a alege din OS (sistemul de operare) va intra în ea. Vista este mult mai multe resurse de foame decât XP.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 19 decembrie 2007, 14:49
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de alex View Post
Cu excepţia cazului în care sunteţi un constructor decente şi stress test peste cateva zile (care sunt mai multe şi mai faci).

Pune-le oricum CS.

Costul pentru tine (încercaţi www.newegg.com pentru componente, pot primi-mail, în numerar, de rezervă, pe un lot de componente de pe acolo) va fi în funcţie de componentele ce achiziţionaţi. Componentele ce achiziţionaţi va depinde de nevoie. Toate acestea vor varia de cost.

Esti un gamer?
Ai de gând să faci CAD / editare video de lucru?
Doar general birou / folosirea internetului?

Dacă sunteţi un gamer, rezoluţia de monitor pe care o alegeţi este un factor major în spec'ing o placă grafică, precum şi un procesor sa merg cu el asa ca nu se produce nici o strangulare a traficului.

Răcire cu aer?
Apă de răcire?
Overclocking?

Avem nevoie sa stiu daca ecran / tastatura / mouse-ului şi sunt vorbitori pentru a fi incluse în bugetul intervalul citat, şi rezoluţia monitorului doriţi / trebuie, înainte de a fi în stare să ofere consultanţă în continuare.

De asemenea, posibilitatea de a alege din OS (sistemul de operare) va intra în ea. Vista este mult mai multe resurse de foame decât XP.
Sunt un gamer. Am edita videoclipuri. I a face lucrurile Html .. Lucrurile de bază. Nu mor greu gamer doar World of Warcraft şi Counterstrike. Vreau sa fac propriul meu PC .. Dar m-am văzut pe Newegg.com şi preţul meu dupa ce l-am bouht everytign a fost de $ 973.12. Stiu ca am spus ca ar plati 1k, dar nu a fost aşteptam să-l plătească. WellI nu doriţi să fusta problema dar mi-a fost cam în speranţa pentru mai multe de 600-900. Poate cineva încearcă să găsească cel mai bun setup. Si da, vreau să fiu cel care îl pune împreună. Am un Acer moniter Nisa pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră.
Old 19 decembrie 2007, 15:18
Grupul de donator

u, când avem tot construit şi runing şi fantezie care Modding urmă vizitaţi site-ul meu plin de pas-cu-pas mods stabilit acest site pentru evryone pe acest site şi Evry modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

site-ul meu nu dos breatch eney reguli pe acest forum:)

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.34GHZ overclockate! Athlon64 3000 +
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1.50 DDR gig
Placă grafică (e):
256MB PCI G-Force
Placă de sunet:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY racit cu aer radiator
Network / Internet:
50Mbps virgin
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Window's 7 Ultimate
Old 19 decembrie 2007, 16:19
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de pete21 View Post
u, când avem tot construit şi runing şi fantezie care Modding urmă vizitaţi site-ul meu plin de pas-cu-pas mods stabilit acest site pentru evryone pe acest site şi Evry modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

site-ul meu nu dos breatch eney reguli pe acest forum:)
Am dori să vă spun dacă a făcut-Pete.

-Kanoakavirus
Old 19 decembrie 2007, 16:20
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Counterstriker View Post
Sunt un gamer. Am edita videoclipuri. I a face lucrurile Html .. Lucrurile de bază. Nu mor greu gamer doar World of Warcraft şi Counterstrike. Vreau sa fac propriul meu PC .. Dar m-am văzut pe Newegg.com şi preţul meu dupa ce l-am bouht everytign a fost de $ 973.12. Stiu ca am spus ca ar plati 1k, dar nu a fost aşteptam să-l plătească. WellI nu doriţi să fusta problema dar mi-a fost cam în speranţa pentru mai multe de 600-900. Poate cineva încearcă să găsească cel mai bun setup. Si da, vreau să fiu cel care îl pune împreună. Am un Acer moniter Nisa pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră.
S-a făcut doke. Voi avea un magazin in jurul pentru tine.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.