![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut! Sunt interesat în a face un computer. Sunt dispus să plătesc aproximativ 600 $ -1000 $. Nu vreau să acţioneze ca un imbecil, dar am nevoie de un pic de ajutor cu piesele şi am nevoie de site-ul ca ar trebui sa-l de la. Voi cumpăra Aw carte, dacă nu-mi spui orice (lemme ghici .. "Efectuarea de calculatoare pentru Dummie"). Mulţumesc Counterstriker ~ Steve |
|
| |||
| |||
| Ok .. de pe primul său nu greu nici nu cred că în mintea ta sau va eşua. Ce veţi avea nevoie de Plăci de bază (principale bord de calculator) CPU (centrale de prelucrare a cip) Power Supply (lol) Chasis (în cazul de a pune-le pe toate în) Hard-disk (chestii de stocare) Memory (RAM DDR prolly memorie cu acces aleator pentru program temporar de utilizare) Video Card (în cazul în care unul nu este de pe placa de bază) DVD-ROM (auto explanitory) Atunci ai pus-o, împreună cu unii fani pentru a face tot nu supraîncălzi şi voala un computer Pot să sugerez newegg.com sau computerul local cu amănuntul magazin de piese. Felul în care le-aţi pus, împreună, este cu titlu de cabluri (Crede-mă de toate cablurile sunt unice şi aşa destul de mult imposibil de pus în greşit cablu sau în direcţia greşită şi o şurubelniţă (nu hard) pentru a şurub de mobo pe dvs. chasis De asemenea, încerca o tastatură, mouse, monitor, difuzoare, şi o imprimantă este o idee bună, de asemenea. Si da, pentru asistenţă tehnică de serie nu au un "modul de a construi un computer" de carte În cele din urmă, cu fiecare procesor şi placa de bază vine cu un manual de instrucţiuni privind modul de a face acest lucru. |
|
| |||
| |||
| Acest lucru va fi difuzat de mine cât de mult? Am un calculator magazin numit kehtron despre o milă de la casa mea. Ei fac personalizat comps Deci, cred că vinde marfa. Dar acolo unde este online nu pot sa-l aduc. |
|
| |||
| |||
| Preţul este intotdeauna ceea ce-l plătiţi pentru .... (ce vreau sa spun) Puteti cumpara un supercomputer cu cele mai noi Intel quad core qx6800 şi are un drăguţ computerul dumneavoastră numai în jur de 3.000 dolari pentru sau poti cumpara piese mai puţin şi să aibă un întreg calculator costa aproximativ 400 dolari. Depinde .. acum de magazin care face personalizat comps. Ei, practic ai vinde toate echipamentele apoi adăugaţi ca 100 dolari pentru un proiect de lege pentru a pus-o, împreună, (în jur de 45 minute un loc de muncă) acum de instalare a sistemului de operare. Dacă aţi luat-o de la a le plăti preţul întreg pentru că darn os. Dacă în mod ilegal-te sa-l descarci gratuit:-p şi, dacă aţi cumpărat-o şi a instala singur sale de asemenea, preţul întreg aşa ceva thats de asemenea, să ştii. cele mai noi Vista va adăuga ca 400 la 800 dolari USD la ecuaţie (nevoia de a converti la moneda locală în cazul în care se aplică |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă ne spuneţi ceea ce doriţi să vă fie pentru noi ar putea să vă spun care părţile pentru a salva pe bani. De exemplu, aveţi nevoie de un obiceiul de procesor quad core si 2GB RAM, dacă-ţi va folosi doar pentru a naviga pe Web.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Pune-le oricum CS. Costul pentru tine (încercaţi www.newegg.com pentru componente, pot primi-mail, în numerar, de rezervă, pe un lot de componente de pe acolo) va fi în funcţie de componentele ce achiziţionaţi. Componentele ce achiziţionaţi va depinde de nevoie. Toate acestea vor varia de cost. Esti un gamer? Ai de gând să faci CAD / editare video de lucru? Doar general birou / folosirea internetului? Dacă sunteţi un gamer, rezoluţia de monitor pe care o alegeţi este un factor major în spec'ing o placă grafică, precum şi un procesor sa merg cu el asa ca nu se produce nici o strangulare a traficului. Răcire cu aer? Apă de răcire? Overclocking? Avem nevoie sa stiu daca ecran / tastatura / mouse-ului şi sunt vorbitori pentru a fi incluse în bugetul intervalul citat, şi rezoluţia monitorului doriţi / trebuie, înainte de a fi în stare să ofere consultanţă în continuare. De asemenea, posibilitatea de a alege din OS (sistemul de operare) va intra în ea. Vista este mult mai multe resurse de foame decât XP.
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| u, când avem tot construit şi runing şi fantezie care Modding urmă vizitaţi site-ul meu plin de pas-cu-pas mods stabilit acest site pentru evryone pe acest site şi Evry modder:)
| |||
| |||
| Citat:
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |