menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Tvorba Moje prvé PC.

Reply

Thread Tools
Old 18.prosince 2007, 17:33
Nový člen skupiny

Default Tvorba Moje prvé PC.

Ahoj! Mám záujem, aby sa stal počítač. Som ochotný zaplatiť o 600 $ -1000 $. Nechcem sa správať ako debil, ale potřebuju trochu pomoct s časťou potrebujem a internetovej stránky by som mal dostať od. Budem kupovať aw knihy, ak mi poviete akúkoľvek (LEMMY hádat .. "Sprístupnenie počítačov pre Dummie"). Vďaka

Counterstriker

~ Steve
Old 18.prosince 2007, 17:38
Banned Skupina

Ok .. prvá z jeho tvrdá nie je nikdy dokonca si myslím, že vo svojej mysli, alebo ste sa nepodarí.
Čo budete potrebovať
Základné dosky (hlavná doske počítača)
CPU (procesory čipe)
Napájanie (lol)
Chasis (pre prípad, aby sa vo všetkých)
Pevný disk (pre ukladanie vecí)
Memory (DDR RAM Pröll Random Access Memory program pre dočasné použitie)
Grafická karta (ak je nie je na vašej základnej doske)
DVD (self explanitory)
Potom si ju spolu s niektorými fanúšikmi, aby to všetko nebude prehrievať a voala počítače
Môžem navrhnúť newegg.com alebo lokálnom počítači časti maloobchodnej predajni.
Spôsob, akým ste ich všetky dohromady, je to káble (Verte mi káble sú jedinečné, a tak skoro nemožné, aby sa zlým káblom alebo v opačnom smere a skrutkovač (nie tvrdý) so skrutkou sa Mobo na váš chasis
Tiež skúsiť klávesnicu, myš, monitor, reproduktory a tlačiareň je to dobrý nápad, ako dobre.
A ano je pre figuríny séria má ", ako sa stavia počítač" knihu
Nakoniec sa každý procesor a základná doska prichádza s návodom, ako to urobiť.
Old 18. decembra 2007, 17:56
Nový člen skupiny

To mi bude trvať asi koľko? Mám počítač shop s názvom kehtron asi kilometer od môjho domu. Vďaka nim vlastné comps Takže myslím, že o predaji veci. Ale je tam akékoľvek miesto online môžem dostať.
Old 18.prosince 2007, 18:03
Banned Skupina

Cena je vždy to, čo platí za to .... (čo myslím)
Môžete si kúpiť superpočítač s najnovšou štyroch-jádrové procesory Intel qx6800 a majú pekný počítač Vy len asi $ 3000
alebo si môžete kúpiť menšie časti a celý počítač cenu o 400 dolárov. Závisí .. hned v obchode, ktorý vlastní comps. Sú v podstate predávať všetky vybavenia potom pridať ako je 100 dolárov, aby tento návrh zákona, aby to všetko dohromady (asi 45 minút práce)
Teraz je inštalácia operačného systému. Ak ste to z nich budete platiť plnú cenu za ktoré látat os. Ak nelegálny stiahnuť si svoj voľný:-P a ak si ju kúpiť a nainštalovať sami aj jeho plnú cenu tak to je aj niečo vedieť. najnovšie Vista budú pridávať ako je 400 na $ 800 USD do rovnice (potreba presunúť ju do svojej miestnej mene, ak sa vzťahuje
Old 18.prosince 2007, 18:06
Darcu Skupina

Ak by ste nám povedať, čo chcete, že sme mohli povedať, ktoré časti pre uloženie vašich peňazí. Napríklad ste zvyknutý chcem čtyřjádrových CPU a 2 GB RAM, ak vaša chce používať len na surfovanie na internete.

Môj systém: Tačové

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Základná doska:
Abit IN9
Pamäť RAM:
2x 1GB Patriot
Grafické karty (s):
XFX 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Vnútorný 750GB, 400GB externý
Optická mechanika (s):
LG 20x DVD re-spisovateľ
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chladenie:
Žalman HSF
Sieť / Internet:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operačný systém (y):
Windows XP Media Centre 2005
Old 18.prosince 2007, 18:09
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal dice14u View Post
Cena je vždy to, čo platí za to .... (čo myslím)
Môžete si kúpiť superpočítač s najnovšou štyroch-jádrové procesory Intel qx6800 a majú pekný počítač Vy len asi $ 3000
alebo si môžete kúpiť menšie časti a celý počítač cenu o 400 dolárov. Závisí .. hned v obchode, ktorý vlastní comps. Sú v podstate predávať všetky vybavenia potom pridať ako je 100 dolárov, aby tento návrh zákona, aby to všetko dohromady (asi 45 minút práce)
Ak ste slušný stavitel a záťažových testov v priebehu niekoľkých dní (ktoré stále viac a viac sa robí).

Opýtajte sa ich, rovnako UO.

Náklady na vás (vyskúšať www.newegg.com pre vaše komponenty môžu dostať mail-in cash-späť na mnoho komponentov na tu), bude závislé na komponenty zakúpiť. Komponenty zakúpiť, bude závisieť na Vašej potrebe. To všetko sa bude líšiť náklady.

Ste hráč?
Chystáš sa robí CAD / strih videa funguje?
Len všeobecné office / internetu?

Ak ste hráč, rozlíšenie monitora si vyberiete, je významným faktorom pri spec'ing grafickú kartu, a cpu ísť s ním tak, že nemá žiadne problémy.

Chladenie vzduchom?
Vodné chladenie?
Overclocking?

Potrebujeme vedieť, či je obrazovka / klávesnica / myš a reproduktory, ktoré majú byť zahrnuté do rozpočtu rozsah ste spomenie, a rozlíšenie monitora budete chcieť / mať pred schopní poradiť ďalšie.

Tiež výber OS (operačného systému) sa do neho. Vista je ďaleko viac zdrojov než hlad XP.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 19.prosince 2007, 14:49
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Ak ste slušný stavitel a záťažových testov v priebehu niekoľkých dní (ktoré stále viac a viac sa robí).

Opýtajte sa ich, rovnako UO.

Náklady na vás (vyskúšať www.newegg.com pre vaše komponenty môžu dostať mail-in cash-späť na mnoho komponentov na tu), bude závislé na komponenty zakúpiť. Komponenty zakúpiť, bude závisieť na Vašej potrebe. To všetko sa bude líšiť náklady.

Ste hráč?
Chystáš sa robí CAD / strih videa funguje?
Len všeobecné office / internetu?

Ak ste hráč, rozlíšenie monitora si vyberiete, je významným faktorom pri spec'ing grafickú kartu, a cpu ísť s ním tak, že nemá žiadne problémy.

Chladenie vzduchom?
Vodné chladenie?
Overclocking?

Potrebujeme vedieť, či je obrazovka / klávesnica / myš a reproduktory, ktoré majú byť zahrnuté do rozpočtu rozsah ste spomenie, a rozlíšenie monitora budete chcieť / mať pred schopní poradiť ďalšie.

Tiež výber OS (operačného systému) sa do neho. Vista je ďaleko viac zdrojov než hlad XP.
Já jsem hráč. I editáciu videa. Html dělám veci .. Základné veci. No prostě umrieť tvrdý hráč World of Warcraft a protiuder. Chcem, aby moje vlastné PC .. Ale bol som na Newegg.com a videl moje cena po bouht everytign bola 973,12 dolárov. Já vím, jsem řekl bych platiť 1k Ale nebol očakával zaplatiť. Well nechcú sukne problém, ale bol som trochu dúfal, že pre viac 600-900. Môže niekto pokúsiť sa nájsť čo najlepšie nastavenie. A áno, chcem byť ten, ktorý dáva dohromady. I Have a nice Acer Moniter zodpovedať vaše otázky.
Old 19.prosince 2007, 15:18
Darcu Skupina

keď si to u všetkých postavená a runing a vymysleného dať modding ago navštíviť moje webové stránky plné krok-za-krokom mods nastaviť tento web pre evryone na týchto stránkach a EVRY modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

mojich webových stránkach dos ne breatch ENEY pravidlá pre toto forum:)

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktování! Athlon64 3000 +
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
diy vzduchom chladený chladič
Sieť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Okná 7 Ultimate
Old 19.prosince 2007, 16:19
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal pete21 View Post
keď si to u všetkých postavená a runing a vymysleného dať modding ago navštíviť moje webové stránky plné krok-za-krokom mods nastaviť tento web pre evryone na týchto stránkach a EVRY modder:)

www.myPCbuild.piczo.com

mojich webových stránkach dos ne breatch ENEY pravidlá pre toto forum:)
Radi by sme vám, keby Pete.

-Kanoakavirus
Old 19.prosince 2007, 16:20
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Counterstriker View Post
Já jsem hráč. I editáciu videa. Html dělám veci .. Základné veci. No prostě umrieť tvrdý hráč World of Warcraft a protiuder. Chcem, aby moje vlastné PC .. Ale bol som na Newegg.com a videl moje cena po bouht everytign bola 973,12 dolárov. Já vím, jsem řekl bych platiť 1k Ale nebol očakával zaplatiť. Well nechcú sukne problém, ale bol som trochu dúfal, že pre viac 600-900. Môže niekto pokúsiť sa nájsť čo najlepšie nastavenie. A áno, chcem byť ten, ktorý dáva dohromady. I Have a nice Acer Moniter zodpovedať vaše otázky.
Dokom fajn. Dám si asi shop pre vás.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Tvorba webových stránok antbann Web Design, hosting & SEO 6 5 januára 2009 06:56
Tvorba servera ashaiba Siete, Modemy & VoIP 6 22. December 2008 21:26
Vytvorenie späť hore triathleterob Všeobecné Software Chat 2 23. novembra 2008 08:45
Potrebujete pomoc pri vytváraní webových stránok mukz Web Design, hosting & SEO 23 30. September 2008 14:00
Tvorba vlastné fórum? shroomo Web Design, hosting & SEO 5 29. decembra 2007 05:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.