![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj! Mám záujem, aby sa stal počítač. Som ochotný zaplatiť o 600 $ -1000 $. Nechcem sa správať ako debil, ale potřebuju trochu pomoct s časťou potrebujem a internetovej stránky by som mal dostať od. Budem kupovať aw knihy, ak mi poviete akúkoľvek (LEMMY hádat .. "Sprístupnenie počítačov pre Dummie"). Vďaka Counterstriker ~ Steve |
|
| |||
| |||
| Ok .. prvá z jeho tvrdá nie je nikdy dokonca si myslím, že vo svojej mysli, alebo ste sa nepodarí. Čo budete potrebovať Základné dosky (hlavná doske počítača) CPU (procesory čipe) Napájanie (lol) Chasis (pre prípad, aby sa vo všetkých) Pevný disk (pre ukladanie vecí) Memory (DDR RAM Pröll Random Access Memory program pre dočasné použitie) Grafická karta (ak je nie je na vašej základnej doske) DVD (self explanitory) Potom si ju spolu s niektorými fanúšikmi, aby to všetko nebude prehrievať a voala počítače Môžem navrhnúť newegg.com alebo lokálnom počítači časti maloobchodnej predajni. Spôsob, akým ste ich všetky dohromady, je to káble (Verte mi káble sú jedinečné, a tak skoro nemožné, aby sa zlým káblom alebo v opačnom smere a skrutkovač (nie tvrdý) so skrutkou sa Mobo na váš chasis Tiež skúsiť klávesnicu, myš, monitor, reproduktory a tlačiareň je to dobrý nápad, ako dobre. A ano je pre figuríny séria má ", ako sa stavia počítač" knihu Nakoniec sa každý procesor a základná doska prichádza s návodom, ako to urobiť. |
|
| |||
| |||
| To mi bude trvať asi koľko? Mám počítač shop s názvom kehtron asi kilometer od môjho domu. Vďaka nim vlastné comps Takže myslím, že o predaji veci. Ale je tam akékoľvek miesto online môžem dostať. |
|
| |||
| |||
| Cena je vždy to, čo platí za to .... (čo myslím) Môžete si kúpiť superpočítač s najnovšou štyroch-jádrové procesory Intel qx6800 a majú pekný počítač Vy len asi $ 3000 alebo si môžete kúpiť menšie časti a celý počítač cenu o 400 dolárov. Závisí .. hned v obchode, ktorý vlastní comps. Sú v podstate predávať všetky vybavenia potom pridať ako je 100 dolárov, aby tento návrh zákona, aby to všetko dohromady (asi 45 minút práce) Teraz je inštalácia operačného systému. Ak ste to z nich budete platiť plnú cenu za ktoré látat os. Ak nelegálny stiahnuť si svoj voľný:-P a ak si ju kúpiť a nainštalovať sami aj jeho plnú cenu tak to je aj niečo vedieť. najnovšie Vista budú pridávať ako je 400 na $ 800 USD do rovnice (potreba presunúť ju do svojej miestnej mene, ak sa vzťahuje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak by ste nám povedať, čo chcete, že sme mohli povedať, ktoré časti pre uloženie vašich peňazí. Napríklad ste zvyknutý chcem čtyřjádrových CPU a 2 GB RAM, ak vaša chce používať len na surfovanie na internete.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Opýtajte sa ich, rovnako UO. Náklady na vás (vyskúšať www.newegg.com pre vaše komponenty môžu dostať mail-in cash-späť na mnoho komponentov na tu), bude závislé na komponenty zakúpiť. Komponenty zakúpiť, bude závisieť na Vašej potrebe. To všetko sa bude líšiť náklady. Ste hráč? Chystáš sa robí CAD / strih videa funguje? Len všeobecné office / internetu? Ak ste hráč, rozlíšenie monitora si vyberiete, je významným faktorom pri spec'ing grafickú kartu, a cpu ísť s ním tak, že nemá žiadne problémy. Chladenie vzduchom? Vodné chladenie? Overclocking? Potrebujeme vedieť, či je obrazovka / klávesnica / myš a reproduktory, ktoré majú byť zahrnuté do rozpočtu rozsah ste spomenie, a rozlíšenie monitora budete chcieť / mať pred schopní poradiť ďalšie. Tiež výber OS (operačného systému) sa do neho. Vista je ďaleko viac zdrojov než hlad XP.
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| keď si to u všetkých postavená a runing a vymysleného dať modding ago navštíviť moje webové stránky plné krok-za-krokom mods nastaviť tento web pre evryone na týchto stránkach a EVRY modder:)
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Tvorba webových stránok | antbann | Web Design, hosting & SEO | 6 | 5 januára 2009 06:56 |
| Tvorba servera | ashaiba | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 22. December 2008 21:26 |
| Vytvorenie späť hore | triathleterob | Všeobecné Software Chat | 2 | 23. novembra 2008 08:45 |
| Potrebujete pomoc pri vytváraní webových stránok | mukz | Web Design, hosting & SEO | 23 | 30. September 2008 14:00 |
| Tvorba vlastné fórum? | shroomo | Web Design, hosting & SEO | 5 | 29. decembra 2007 05:00 |
| Thread Tools | |
| |