![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво! Ја сам заинтересован за израду рачунара. Ја сам спреман платити око 600 $ -1000 $. Не желим се понашати као кретен, али ми треба мало помоћи са деловима Требао сам и на уеб страници требали добити то фром. Ја ћу купити књигу АУ ако ми рећи било који (лемме гуесс .. "Макинг Думмие рачунара за"). Хвала Цоунтерстрикер ~ Стеве |
|
| |||
| |||
| Ок .. Прво од својих никад није тешко помислити да је у твом уму, или вам неће успети. Шта ћете морати Матичне плоче (главни одбор рачунар) ЦПУ (централна процесорска цхип) Напајање (лол) Цхасис (у случају да га сви у) Хард диск (складиштење ствари) Меморија (ован проллы ДДР меморија са случајним приступом за привремено коришћење програма) Видео картице (ако се није на вашој матичној плочи) ДВД погон (само експланиторы) Онда ти стави све заједно с неким обожаватеља да би се све то не прегријати и воала рачунару Мај Предлажем неуегг.цом вашем локалном рачунару или делова трговини. Начин на који их је све заједно путем кабла (Труст ме каблови су сви јединствени и тако прилично много немогуће ставити кабл у криву или у погрешном смеру и одвијач (не тврдим) да је вијак мобо на ваше цхасис Такође покушајте са тастатура, миш, монитор, звучнике, а принтер је као добра идеја. И да је за лутке серији има "како изградити рачунар" књиге Коначно са сваке матичне плоче и ЦПУ долази са ручним упутство о томе како да то урадите. |
|
| |||
| |||
| Ово ће покренути ме око колико? Имам рачунар дућан зове кехтрон око миљу од моје куће. Они чине прилагођени цомпс Па ЈА погодак они продати ствари. Али је ондје аныплаце онлине могу добити то. |
|
| |||
| |||
| Цена је увек оно што сте платили за то .... (шта мислим) Можете купити велерачунало са најновијим Интел Куад цоре ккс6800 и имају леп твој рачунар само за око 3000 $ или можете да купите мањи делови и да има рачунар цијелом кошта око 400 $. Зависи .. Сада је дућан који чини цомпс обичај. Они су у основи сви ви продајете опрему затим додајте попут $ 100 на рачун да га сви заједно (око 45 минута посла) сада инсталацију оперативног система. Ако се то од њих ћете платити пуну цену за тај дарн ос. Ако сте илегално скинути себи слободних:-П и ако га купити и инсталирати га сами својим такође пуну цену тако тај исто тако нешто да зна. најновије Виста ће додај попут 400 до $ 800 УСД за једначина (треба претворити га у локалној валути ако се примењује |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако нам кажете шта желите да га нисмо могли рећи те који делови за чување новац. На пример навика коју желите Куад цоре процесор и 2ГБ РАМ-а ако ваш ће га користити за једноставно прегледање веба.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Замолите их ионако ЦС. Костим вам (пробати ууу.неуегг.цом за своје компоненте, могу добити у готовини-маил-назад на много компоненти на постоји) ће бити зависи о компонентама ти куповине. Компоненте вас куповина зависиће од вашем потребна. Све ово ће варирати цене. Јесте ли играч? Да ли ће бити догађај ЦАД / видео едитинг ради? Довољно је опште канцеларија / коришћењу Интернета? Ако сте Гамер, резолуција монитора које сте изабрали је главни фактор у спец'инг једном графичком картицом, а процесор да иде са њом, тако да не узрокује било коју нестассице. Клима хладјење? Вода за хладјење? Оверцлоцкинг? Ми морамо знати ако екран / тастатура / миш и звучници треба да буду укључени у буџет распон цитирани, а резолуција монитора желите / су пре могли саветовати даље. Такође, избор ОС (оперативни систем) долази у њу. Виста је много више ресурса него КСП гладна.
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| кад се у све то и изграђено рунинг и фанцы давање Моддинг аго посјети моје уеб пуни корак-по-корак МОДс поставите ову уеб страницу за еврыоне на овој уеб страници и евры моддер:)
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |