az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

İlk bilgisayar yapma.

Reply

Konu Araçları
Old 18 Aralık 2007, 17:33
Yeni Üye Grubu

Default İlk bilgisayar yapma.

Merhaba! Ben bir bilgisayar yapmak istiyorum. Ben yaklaşık 600 $ -1000 $ ödemek istiyorum. Ben bir salak gibi hareket etmek istemiyorum, ancak ben ve ben onu almalıyız Websayfası gereken parçalar ile küçük bir yardıma ihtiyacım var. Eğer bana herhangi bir (lemme tahmin .. "Dummie bilgisayar yapma söyle ben") Aw kitap satın alacak. Teşekkürler

Counterstriker

~ Steve
Old 18 Aralık 2007, 17:38
Yasak Grubu

Tamam .. da zor değil kapatmak ilk bile zihninde veya başarısız olacak sanıyorsun asla.
Ne gerekir
Bilgisayarın Anakart (main board)
CPU (Orta işleme çipi)
Güç Kaynağı (lol)
Şase (durum olarak) koymak için
Sabit (depolama şeyler) sürücü
Geçici programı kullanmak için Bellek (DDR RAM prolly rasgele erişim belleği)
Video kartı (varsa anakartınızın değil)
DVD sürücüsü (self explanitory)
Sonra hep birlikte bazı hayranları ile tüm ısınmak ve voala bir bilgisayar için koy
May I perakende mağaza newegg.com veya yerel bilgisayar parçaları öneririz.
Bunları koymak yolu birlikte kablolar (Güven bana kabloların ve hemen hemen imkansız veya yanlış yönde ve bir tornavida yanlış kablo koymak () sabit değil Şase üzerine mobo vida özgü olduğu şekilde by
Ayrıca, bir klavye, fare, hoparlör monitör deneyin bir yazıcı iyi bir fikir olarak görülmektedir.
Ve evet için Dummies serisi bir "nasıl" kitabı bir bilgisayar oluşturmak için var
Son olarak her CPU ve anakart Bunun nasıl yapılacağına ilişkin bir talimat el kitabı ile gelir.
Old 18 Aralık 2007, 17:56
Yeni Üye Grubu

Bu ne kadar beni etrafında devam edecek? Bir bilgisayar mağazasında evime bir mil hakkında kehtron çağrıda bulundular. Onlar da şeyler satmak tahmin Yani özel Comps olun. Ama var anyplace Anladım online.
Old 18 Aralık 2007, 18:03
Yasak Grubu

Fiyatı ne bunun .... ödemek olduğunu (i) ne demek
Bu yeni dört çekirdekli Intel qx6800 ile süper satın alabilirsiniz ve yaklaşık 3000 $ için güzel bir bilgisayar sizin var
veya daha az parça almak ve bütün bir bilgisayar maliyeti yaklaşık 400 $ var. Depends .. Şimdi alışveriş, özel Comps yapar. Bu temelde tüm donanımları sattığınız tasarıya gibi 100 $ eklemek Hepsini bir araya getirmek için (45 dakikalık iş hakkında)
Şimdi işletim sisteminin kurulması. Eğer onlardan bu yama OS için TAM fiyat ödemek olursunuz. Eğer yasadışı kendinize ücretsiz: indirebilirsiniz-p ve eğer satın almak ve onun da tam fiyatı kendiniz yüklemek de biliyorum bir şey şu. Eğer geçerli yeni Vista 400 $ 800 denkleme için YTL gibi ekler (yerel para birimine dönüştürmeniz gerekir
Old 18 Aralık 2007, 18:06
Bağış Grubu

Bize anlatmak için üzerine para kazanmak için hangi bölümleriyle size verebilir ne istiyorum. Örneğin alışmış bir dört çekirdekli işlemci ve 2GB RAM eğer sadece sörf web ona gidiyorum istiyorum.

Benim Sistemi: Puter

İşlemci (ler):
Intel Quad Core Q6600
Anakart:
Abit IN9
RAM hafıza:
2x 1GB Patriot
Grafik Kartı (ler):
XFX 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
İç 750GB, 400GB Harici
Optik Sürücü (ler):
LG 20x DVD yeniden yazar
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Soğutma:
Zalman HSF
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
LG 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Media Merkezi 2005
Old 18 Aralık 2007, 18:09
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by dice14u View Post
Fiyatı ne bunun .... ödemek olduğunu (i) ne demek
Bu yeni dört çekirdekli Intel qx6800 ile süper satın alabilirsiniz ve yaklaşık 3000 $ için güzel bir bilgisayar sizin var
veya daha az parça almak ve bütün bir bilgisayar maliyeti yaklaşık 400 $ var. Depends .. Şimdi alışveriş, özel Comps yapar. Bu temelde tüm donanımları sattığınız tasarıya gibi 100 $ eklemek Hepsini bir araya getirmek için (45 dakikalık iş hakkında)
Takdirde bir üreticisi ve stres testi birkaç gün üzerinden ettiğiniz (ki daha fazla) yapıyorsun.

Zaten CS onlara sorun.

Size maliyeti (YTL www.newegg.com sizin bileşenleri için nakit-mail alabilirsiniz-geri) bileşenleri üzerinde satın bağlı olacaktır üzerine bileşenleri bir çok üzerinde. Size ihtiyacınız bağlıdır satın bileşenleri. Tüm bu maliyet değişir.

Hem oyun oynuyor musunuz?
Size CAD yapıyor için / video düzenleme çalışması mı?
Sadece genel ofis / internet kullanımı?

Eğer bir oyuncuysanız; ve seçtiğiniz monitörün çözünürlük bir grafik kartı spec'ing önemli bir faktör ve bir cpu ile gitmek bu nedenle herhangi bir darboğazları neden değil.

Hava soğutma?
Su soğutma?
Overclock?

Biz eğer ekran / klavye / fare ve hoparlör olan bütçe dahil olmak için iktibas aralığı bilmek ve istediğiniz monitörün çözünürlüğü gerekiyor önce başka tavsiye mümkün olan var.

Ayrıca, OS (işletim sistemi) ve bu seçenek haline geliyor. Vista çok daha fazla kaynak XP daha aç.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 19 Aralık 2007, 14:49
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Alex View Post
Takdirde bir üreticisi ve stres testi birkaç gün üzerinden ettiğiniz (ki daha fazla) yapıyorsun.

Zaten CS onlara sorun.

Size maliyeti (YTL www.newegg.com sizin bileşenleri için nakit-mail alabilirsiniz-geri) bileşenleri üzerinde satın bağlı olacaktır üzerine bileşenleri bir çok üzerinde. Size ihtiyacınız bağlıdır satın bileşenleri. Tüm bu maliyet değişir.

Hem oyun oynuyor musunuz?
Size CAD yapıyor için / video düzenleme çalışması mı?
Sadece genel ofis / internet kullanımı?

Eğer bir oyuncuysanız; ve seçtiğiniz monitörün çözünürlük bir grafik kartı spec'ing önemli bir faktör ve bir cpu ile gitmek bu nedenle herhangi bir darboğazları neden değil.

Hava soğutma?
Su soğutma?
Overclock?

Biz eğer ekran / klavye / fare ve hoparlör olan bütçe dahil olmak için iktibas aralığı bilmek ve istediğiniz monitörün çözünürlüğü gerekiyor önce başka tavsiye mümkün olan var.

Ayrıca, OS (işletim sistemi) ve bu seçenek haline geliyor. Vista çok daha fazla kaynak XP daha aç.
Bir oyun oynuyor duyuyorum. Ben videoları düzenlemek. Ben şeyler .. Html yapmak Temel şeyler. Hayır, sadece dünya şarkı sözleri ve counterstrike sert oyun ölmektedir. Ben bilgisayar .. kendi yapmak istiyorum Ama Newegg.com üzerinde ve gördüm benim fiyat sonra bouht everytign 973.12 $ oldu. I Ama 1k öder ödemek için bekliyor söyledi biliyorum. WellI etek, fakat sorun istemiyorum ben çok 600-900 daha fazla değer umuyordum. Birinin en iyi ayarı bulmak için deneyebilirsiniz. Ve evet olmak istediğiniz kişi bir araya getirir. Ben soruyu cevaplamak için iyi bir Acer moniter var.
Old 19 Aralık 2007, 15:18
Bağış Grubu

zaman U tüm inşa ve runing ve veren modding önce benim adım tam Websayfası adım ziyaret fantezi elde evryone için bu web sitesi ve evry modder Bu web sitesi kurmak Değişiklikler:)

www.myPCbuild.piczo.com

Web sitesi DOS bu forum eney kuralları breatch:)

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Old 19 Aralık 2007, 16:19
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by pete21 View Post
zaman U tüm inşa ve runing ve veren modding önce benim adım tam Websayfası adım ziyaret fantezi elde evryone için bu web sitesi ve evry modder Bu web sitesi kurmak Değişiklikler:)

www.myPCbuild.piczo.com

Web sitesi DOS bu forum eney kuralları breatch:)
Eğer Pete mi size anlatmak istiyorum.

-Kanoakavirus
Old 19 Aralık 2007, 16:20
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Counterstriker View Post
Bir oyun oynuyor duyuyorum. Ben videoları düzenlemek. Ben şeyler .. Html yapmak Temel şeyler. Hayır, sadece dünya şarkı sözleri ve counterstrike sert oyun ölmektedir. Ben bilgisayar .. kendi yapmak istiyorum Ama Newegg.com üzerinde ve gördüm benim fiyat sonra bouht everytign 973.12 $ oldu. I Ama 1k öder ödemek için bekliyor söyledi biliyorum. WellI etek, fakat sorun istemiyorum ben çok 600-900 daha fazla değer umuyordum. Birinin en iyi ayarı bulmak için deneyebilirsiniz. Ve evet olmak istediğiniz kişi bir araya getirir. Ben soruyu cevaplamak için iyi bir Acer moniter var.
Okey doke. Senin için yaklaşık bir dükkan vardır.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından