![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba! Ben bir bilgisayar yapmak istiyorum. Ben yaklaşık 600 $ -1000 $ ödemek istiyorum. Ben bir salak gibi hareket etmek istemiyorum, ancak ben ve ben onu almalıyız Websayfası gereken parçalar ile küçük bir yardıma ihtiyacım var. Eğer bana herhangi bir (lemme tahmin .. "Dummie bilgisayar yapma söyle ben") Aw kitap satın alacak. Teşekkürler Counterstriker ~ Steve |
|
| |||
| |||
| Tamam .. da zor değil kapatmak ilk bile zihninde veya başarısız olacak sanıyorsun asla. Ne gerekir Bilgisayarın Anakart (main board) CPU (Orta işleme çipi) Güç Kaynağı (lol) Şase (durum olarak) koymak için Sabit (depolama şeyler) sürücü Geçici programı kullanmak için Bellek (DDR RAM prolly rasgele erişim belleği) Video kartı (varsa anakartınızın değil) DVD sürücüsü (self explanitory) Sonra hep birlikte bazı hayranları ile tüm ısınmak ve voala bir bilgisayar için koy May I perakende mağaza newegg.com veya yerel bilgisayar parçaları öneririz. Bunları koymak yolu birlikte kablolar (Güven bana kabloların ve hemen hemen imkansız veya yanlış yönde ve bir tornavida yanlış kablo koymak () sabit değil Şase üzerine mobo vida özgü olduğu şekilde by Ayrıca, bir klavye, fare, hoparlör monitör deneyin bir yazıcı iyi bir fikir olarak görülmektedir. Ve evet için Dummies serisi bir "nasıl" kitabı bir bilgisayar oluşturmak için var Son olarak her CPU ve anakart Bunun nasıl yapılacağına ilişkin bir talimat el kitabı ile gelir. |
|
| |||
| |||
| Bu ne kadar beni etrafında devam edecek? Bir bilgisayar mağazasında evime bir mil hakkında kehtron çağrıda bulundular. Onlar da şeyler satmak tahmin Yani özel Comps olun. Ama var anyplace Anladım online. |
|
| |||
| |||
| Fiyatı ne bunun .... ödemek olduğunu (i) ne demek Bu yeni dört çekirdekli Intel qx6800 ile süper satın alabilirsiniz ve yaklaşık 3000 $ için güzel bir bilgisayar sizin var veya daha az parça almak ve bütün bir bilgisayar maliyeti yaklaşık 400 $ var. Depends .. Şimdi alışveriş, özel Comps yapar. Bu temelde tüm donanımları sattığınız tasarıya gibi 100 $ eklemek Hepsini bir araya getirmek için (45 dakikalık iş hakkında) Şimdi işletim sisteminin kurulması. Eğer onlardan bu yama OS için TAM fiyat ödemek olursunuz. Eğer yasadışı kendinize ücretsiz: indirebilirsiniz-p ve eğer satın almak ve onun da tam fiyatı kendiniz yüklemek de biliyorum bir şey şu. Eğer geçerli yeni Vista 400 $ 800 denkleme için YTL gibi ekler (yerel para birimine dönüştürmeniz gerekir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bize anlatmak için üzerine para kazanmak için hangi bölümleriyle size verebilir ne istiyorum. Örneğin alışmış bir dört çekirdekli işlemci ve 2GB RAM eğer sadece sörf web ona gidiyorum istiyorum.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Zaten CS onlara sorun. Size maliyeti (YTL www.newegg.com sizin bileşenleri için nakit-mail alabilirsiniz-geri) bileşenleri üzerinde satın bağlı olacaktır üzerine bileşenleri bir çok üzerinde. Size ihtiyacınız bağlıdır satın bileşenleri. Tüm bu maliyet değişir. Hem oyun oynuyor musunuz? Size CAD yapıyor için / video düzenleme çalışması mı? Sadece genel ofis / internet kullanımı? Eğer bir oyuncuysanız; ve seçtiğiniz monitörün çözünürlük bir grafik kartı spec'ing önemli bir faktör ve bir cpu ile gitmek bu nedenle herhangi bir darboğazları neden değil. Hava soğutma? Su soğutma? Overclock? Biz eğer ekran / klavye / fare ve hoparlör olan bütçe dahil olmak için iktibas aralığı bilmek ve istediğiniz monitörün çözünürlüğü gerekiyor önce başka tavsiye mümkün olan var. Ayrıca, OS (işletim sistemi) ve bu seçenek haline geliyor. Vista çok daha fazla kaynak XP daha aç.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zaman U tüm inşa ve runing ve veren modding önce benim adım tam Websayfası adım ziyaret fantezi elde evryone için bu web sitesi ve evry modder Bu web sitesi kurmak Değişiklikler:)
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |