менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Створення Мій перший комп'ютер.

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 грудня 2007, 17:33
Нові члени групи

Default Створення Мій перший комп'ютер.

Здравствуйте! Я зацікавлена в комп'ютер. Я готовий заплатити близько 600 $ -1000 $. Я не хочу вести себе як ідіот, але мені потрібно трохи допомогти з частинами мені потрібно, і на сайт я повинен отримати його з. Я буду купувати AW книги, якщо ви повідомте мені будь-які (лема .. вгадати "Забезпечення комп'ютерами Dummie"). Спасибо

Counterstriker

~ Steve
Old 18 грудня 2007, 17:38
Забороненої угруповання

Ок .. Перш за все його не жорсткий навіть не думаю, що у вашому розумі або ви програєте.
Що вам знадобиться
Материнська плата (основна плата в комп'ютер)
CPU (центральний чіпа обробки)
Харчування (LOL)
Шасі (випадок покласти все це в)
Жорсткий диск (зберігання речей)
Оперативна пам'ять (DDR RAM Prolly випадкового доступу до пам'яті для тимчасового використання програми)
Відео карти (якщо не на вашій материнській платі)
DVD-привід (само explanitory)
Тепер ви можете поміщати все це разом з деякими вентиляторами, щоб це все не перегріваються, і voala комп'ютер
Чи можу я запропонувати newegg.com або місцевих частин комп'ютера роздрібного магазину.
Те, як ви їх усіх разом, шляхом кабелів (Повірте мені кабелів все унікально і так майже неможливе, щоб поставити неправильний кабель або у неправильному напрямку і викрутку (не жорсткий) для гвинтів плат на ваше шасі
Також спробуйте клавіатура, миша, монітор, колонки і принтер є гарною ідеєю, оскільки добре.
І так для чайників серія має "Як побудувати комп'ютер" книги
І нарешті, що кожен процесор і материнська плата поставляється до інструкції про те, як це зробити.
Old 18 грудня 2007, 17:56
Нові члени групи

Це дозволить запустити навколо мене скільки? У мене є комп'ютер магазин під назвою kehtron приблизно за милю від мого будинку. Вони роблять для користувача привілеї Так що я вважаю, що вони продають речі. Але є онлайн будь-якому місці я можу отримати його.
Old 18 грудня 2007, 18:03
Забороненої угруповання

Ціна завжди те, що ви платите за це .... (Що я маю на увазі)
Ви можете придбати суперкомп'ютер з новітнім процесором Intel Core Quad QX6800 і мають приємний ваш комп'ютер лише приблизно за $ 3000
Ви також можете купити меншу частину і весь комп'ютер вартістю близько $ 400. Залежить .. Зараз в магазині, що робить для користувача привілеї. Вони в основному продати вам все обладнання, те, як додати $ 100 до законопроекту поставити все це разом (близько 45 хвилин роботи)
В даний час установки операційної системи. Якщо ви отримуєте від них ви платите повну ціну за це до біса ОС. Якщо ви незаконним завантажити його собі своє вільне:-P, і якщо ви купуєте його і встановити його самостійно також свою повну ціну таким Thats і щось дізнатися. Найновіші Vista буде додати до 400 до $ 800 доларів США до рівняння (необхідно перетворити його в місцевій валюті, якщо це доречно
Old 18 грудня 2007, 18:06
Донор групи

Якщо ви повідомите нам, що ви хочете його для нас міг би розповісти вам, яка частина, щоб зберегти гроші. Наприклад, ви хочете звичай Quad-Core процесорів і 2 ГБ оперативної пам'яті, якщо ваш збирається використовувати його тільки для веб-серфінгу.

Моя система: Puter

Процесор (и):
Intel Core Quad Q6600
Материнська плата:
ABIT IN9
ОЗУ:
2x 1GB Patriot
Графічна карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Внутрішній 750GB, 400GB Зовнішній
Оптичний привід (и):
LG 20x DVD-Writer Re
Діло / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охолодження:
Залман HSF
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
LG 19 "LCD
Операційна система (и):
Windows XP Media Центр 2005
Old 18 грудня 2007, 18:09
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав dice14u View Post
Ціна завжди те, що ви платите за це .... (Що я маю на увазі)
Ви можете придбати суперкомп'ютер з новітнім процесором Intel Core Quad QX6800 і мають приємний ваш комп'ютер лише приблизно за $ 3000
Ви також можете купити меншу частину і весь комп'ютер вартістю близько $ 400. Залежить .. Зараз в магазині, що робить для користувача привілеї. Вони в основному продати вам все обладнання, те, як додати $ 100 до законопроекту поставити все це разом (близько 45 хвилин роботи)
Якщо вони не гідні будівельник і стрес-тест за пару днів (яке все більше і більше роблять).

Запитайте їх, все одно CS.

Вартість до вас (спробуйте www.newegg.com для компонентів, можна отримати пошту в повернення грошей від багатьох компонентів там) буде залежати від компонентів, які ви покупки. Компоненти покупки буде залежати від ваших потреб. Все це буде варіюватися вартість.

Ти сам створюєш гри?
Чи збираєтеся ви робити CAD / відео-роботи, редагування?
Просто загальне служба / використання Інтернету?

Якщо ви геймер, дозвіл монітора, ви вибираєте є основним фактором у spec'ing відеокарти, процесора і піти з нею так, вона не викликає ніяких вузьких місць.

Повітряне охолодження?
Водяне охолодження?
Розгін?

Нам потрібно знати, якщо екран / клавіатура / миша і колонки мають бути включені до бюджету діапазону в лапки, і дозвіл монітора, ви хочете / знаходиться в стані консультувати далі.

Крім того, вибір операційних системах (ОС) надходить до нього. Vista набагато більше ресурсів, ніж голодним XP.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 19 грудня 2007, 14:49
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Якщо вони не гідні будівельник і стрес-тест за пару днів (яке все більше і більше роблять).

Запитайте їх, все одно CS.

Вартість до вас (спробуйте www.newegg.com для компонентів, можна отримати пошту в повернення грошей від багатьох компонентів там) буде залежати від компонентів, які ви покупки. Компоненти покупки буде залежати від ваших потреб. Все це буде варіюватися вартість.

Ти сам створюєш гри?
Чи збираєтеся ви робити CAD / відео-роботи, редагування?
Просто загальне служба / використання Інтернету?

Якщо ви геймер, дозвіл монітора, ви вибираєте є основним фактором у spec'ing відеокарти, процесора і піти з нею так, вона не викликає ніяких вузьких місць.

Повітряне охолодження?
Водяне охолодження?
Розгін?

Нам потрібно знати, якщо екран / клавіатура / миша і колонки мають бути включені до бюджету діапазону в лапки, і дозвіл монітора, ви хочете / знаходиться в стані консультувати далі.

Крім того, вибір операційних системах (ОС) надходить до нього. Vista набагато більше ресурсів, ніж голодним XP.
Я геймер. Редагувати відео. Я сайтів Stuff .. Основні речі. Ні Die Hard Gamer тільки World Of Warcraft і Counterstrike. Я хочу, щоб мій власний комп'ютер .. Але я був на Newegg.com і побачила, що ціни після того як я bouht everytign склала $ 973,12. Я знаю, я сказав, що буде платити 1k Але не чекав, щоб оплатити його. Welli НЕ хочете, щоб спідниця цього питання, але я цікавий сподівався на більш 600-900. Може хтось намагається знайти найкращі установки. І так, я хочу бути тим, хто ставить його разом. Я MONITER NICE Acer відповісти на ваше запитання.
Old 19 грудня 2007, 15:18
Донор групи

коли і отримати все це побудовано і Runing і фантазії даючи моддінг тому відвідати мій сайт повний крок за кроком моди встановити цей сайт Up For evryone на нашому сайті і Еврі моддінгу:)

www.myPCbuild.piczo.com

мій сайт DOS не breatch Еней правила на цьому форумі:)

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 19 грудня 2007, 16:19
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав pete21 View Post
коли і отримати все це побудовано і Runing і фантазії даючи моддінг тому відвідати мій сайт повний крок за кроком моди встановити цей сайт Up For evryone на нашому сайті і Еврі моддінгу:)

www.myPCbuild.piczo.com

мій сайт DOS не breatch Еней правила на цьому форумі:)
Ми будемо повідомляти вам, якщо він зробив Піт.

-Kanoakavirus
Old 19 грудня 2007, 16:20
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Counterstriker View Post
Я геймер. Редагувати відео. Я сайтів Stuff .. Основні речі. Ні Die Hard Gamer тільки World Of Warcraft і Counterstrike. Я хочу, щоб мій власний комп'ютер .. Але я був на Newegg.com і побачила, що ціни після того як я bouht everytign склала $ 973,12. Я знаю, я сказав, що буде платити 1k Але не чекав, щоб оплатити його. Welli НЕ хочете, щоб спідниця цього питання, але я цікавий сподівався на більш 600-900. Може хтось намагається знайти найкращі установки. І так, я хочу бути тим, хто ставить його разом. Я MONITER NICE Acer відповісти на ваше запитання.
Окей Док. Мені доведеться ходити по магазинах навколо для вас.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Створення веб-сторінок antbann Веб дизайн, хостинг & SEO 6 5 січня 2009 06:56
Створення Server ashaiba Мережа, Модеми & VoIP 6 22 грудня 2008 21:26
Створення резервної копії triathleterob General Software чат 2 23 листопада 2008 08:45
Потрібна допомога у прийнятті сайт mukz Веб дизайн, хостинг & SEO 23 30 вересня 2008 14:00
Створення свого форуму? shroomo Веб дизайн, хостинг & SEO 5 29 грудня 2007 05:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.