![]() |
|
| |||
| |||
| Търсите да получите нов компютър, игри, и моя бюджет е: € 2200 USD, което е $ 3015, което е GBP £ 1500 Аз съм живеят в Република Ирландия и няма обичай Gamer PC производителите тук освен Dell и техните игри XPS система, която не ме интересува инча аз открихме два часа особено добри сайтове, американски един часа @ Xicomputer и Великобритания основава компания www.wired2fire.co.uk Има ли по-добре тези, там съм липсва? Американският един часа @ Xicomputer включва система се превозват огромен разстоянието, което е скъпо и аз също не съм много удобни с това. А с wired2fire Евро стерлинги за преобразуване е доста лошо, което означава, че не съм се добра стойност на Великобритания система. Всички предложения ще бъдат много оценявам Благодарности, Ал |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е сравнително проста, купи от Ирландия основават дружество или заплащане на пощенските разноски / валута, обменен курс, от други места в света.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OCUK(клик) кораба за Ирландия и имат изключително конкурентни цени за тази част на света, ще бъде в състояние да построи голяма игри PC от своя сайт Промени: но, както е посочено по-горе, ще трябва да плащат ДДС
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм с SocialWarfare на OCUK. Но Wired2fire са много добър строител и competitely цена.
|
| |||
| |||
| Ако е само за игри целите защо имаш толкова много пари за компютър. Купи XBOX или PlayStation и достъпна евтин компютър само за движението на други приложения. Това ще ви спести пари и власт също. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Малко проучване на пазара за резервни части | Paul4763 | Общи Хардуер Чат | 1 | 2-ри октомври 2009 година 13:22 |
| Изглежда ми се, че Im Неясни За преработватели в пазар? | Theresonly1 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 28 април 2009 12:16 |
| Ще се обличам Play Всяка игра на пазара? | poopsniff | Общи Хардуер Чат | 14 | 6 Март 2009 23:09 |
| Im на пазара за добра UPS (резервно копие на батерията) | cheesepuff | Случаи & Power Доставки | 5 | 12 Юни 2008 14:40 |
| Безсрамница маркетингови проучвания | dlbell | Общи Софтуер Чат | 4 | 29 Окт 2007 09:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |