![]() |
|
| |||
| |||
| Podíváme se dostat nové PC, hry na jeden a můj rozpočet je: € 2200 USD což je 3015 dolarů, které je GBP £ 1500 I'm žijících v Irské republice a není vlastní PC Gamer výrobců zde kromě Dell XPS a jejich herní systém, který jsem neměla zajímat jsem našel dva zvláště dobré stránky, což je americké @ Xicomputer a UK založena společnost www.wired2fire.co.uk Existuje nějaký lepší ty tam I'm missing? V americké @ Xicomputer spočívá v systému, který je dodáván obrovskou vzdálenost, která je drahá, a já také ne, že se opravdu komfortní. A s wired2fire Euro na Sterling konverze je dost špatná, což znamená, I'm not získává dobré hodnoty na britském systému. Jakékoli návrhy budou velmi ocenili Díky, Al |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to poměrně jednoduché, koupit z Irska založené společnosti nebo platit poštovné / kurz měny od jinde ve světě.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OCUK(klikněte) loď do Irska a mají velmi konkurenceschopné ceny pro tuto část světa, budete moci vybudovat velký herní PC od svých stránkách Edit: ale jak již bylo uvedeno, že budete muset platit DPH
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem s SocialWarfare na OCUK. Ale Wired2fire jsou velmi dobré a stavitel competitely ceny.
|
| |||
| |||
| Pokud je to jen hra účely proč tolik peněz na počítači. Koupit XBOX nebo playstation a cenově levnější počítače právě pro spuštění dalších aplikací. Bude ušetřit peníze a moc také. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| A Bit of Průzkum trhu pro náhradní díly | Paul4763 | Obecné Hardware Chat | 1 | 2.října 2009 13:22 |
| Zdá se mi, že Im Nejasná O procesory na trhu? | Theresonly1 | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 28. dubna 2009 12:16 |
| To bude Rig Play Každá hra na trhu? | poopsniff | Obecné Hardware Chat | 14 | 6. března 2009 23:09 |
| Im na trhu dobrou UPS (záložní baterie) | cheesepuff | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 12. června 2008 14:40 |
| Nestoudný Průzkum trhu | dlbell | Obecné Software Chat | 4 | 29. října 2007 09:26 |
| Thread Nástroje | |
| |