![]() |
|
| |||
| |||
| Επιθυμείτε να έχετε ένα νέο υπολογιστή, παιχνίδια, και τον προϋπολογισμό μου είναι: € 2.200 το οποίο είναι $ 3.015 δολάρια ΗΠΑ το οποίο είναι GBP £ 1.500 Είμαι ζουν στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας και δεν υπάρχει προσαρμοσμένη PC gamer εδώ εκτός από τους κατασκευαστές και τους Dell XPS gaming σύστημα, το οποίο δεν είμαι ενδιαφέρει Έχω βρεθεί δύο ιδιαίτερα καλή χώρους, ένα αμερικανικό και ένα Xicomputer @ εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο www.wired2fire.co.uk Υπάρχουν καλύτερα εκεί είμαι λείπει; Το αμερικανικό @ Xicomputer αφορά το σύστημα που είχαν αποσταλεί μια τεράστια απόσταση η οποία είναι δαπανηρή και, επίσης, δεν είμαι πραγματικά άνετα με αυτό. Και με το ευρώ να wired2fire Sterling μετατροπή είναι πολύ φτωχοί, πράγμα που σημαίνει δεν είμαι καλή τιμή για την απόκτηση συστήματος του Ηνωμένου Βασιλείου. Τυχόν προτάσεις θα είναι ιδιαίτερα Ευχαριστώ, Al |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι αρκετά απλό, αγοράζουν από μια εταιρεία, την Ιρλανδία ή να καταβάλει η αποστολή / νόμισμα ισοτιμία μετατροπής από άλλα μέρη του κόσμου.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OCUK(κάντε κλικ) πλοίου στην Ιρλανδία και έχουν πολύ ανταγωνιστικές τιμές για αυτό το μέρος του κόσμου, θα είστε σε θέση να οικοδομήσουμε μια μεγάλη διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών από το PC τους site Επεξεργασία: αλλά, όπως αναφέρθηκε παραπάνω θα πρέπει να καταβάλει ΦΠΑ
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι με SocialWarfare για OCUK. Αλλά Wired2fire είναι μια πολύ καλή και competitely οικοδόμος τιμές.
|
| |||
| |||
| Αν είναι μόνο gaming σκοπούς γιατί τόσα πολλά χρήματα σε έναν υπολογιστή. Αγορά XBOX ή playstation και προσιτή φθηνότερο υπολογιστή μόνο για την κυκλοφορία άλλων εφαρμογών. Θα εξοικονομήσετε χρήματα και εξουσία, επίσης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ένα κομμάτι της Έρευνας Αγοράς για Ανταλλακτικά | Paul4763 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 2 Οκτωβρίου του 2009 13:22 |
| Έχω την εντύπωση ότι Im Ασαφείς Σχετικά με επεξεργαστές στην αγορά; | Theresonly1 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 28 Απρ 2009 12:16 |
| Αυτό το παιχνίδι θα εξέδρας Κάθε παιχνίδι για την αγορά; | poopsniff | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 6 Μαρ 2009 23:09 |
| Im στην αγορά για ένα καλό UPS (back up μπαταρίας) | cheesepuff | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 12 Ιουν 2008 14:40 |
| Αδιάντροπος Έρευνα Αγοράς | dlbell | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 29 Οκτ 2007 09:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |