![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Gledajući kako bi dobili novi PC, gaming jedan proračun i moj je:
€ 2.200 USD, što je 3.015 dolara koje je GBP £ 1500 Ja sam živi u Republici Hrvatskoj i nema običaj Gamer PC proizvođači ovdje osim Dell XPS gaming i njihovih sustava koji Nisam zainteresiran in sam pronašao dva osobito dobrim lokacijama, američki jedan Xicomputer @ a UK temeljen poduzeće www.wired2fire.co.uk Ima li bolje one vani I'm missing? Američka jedan @ Xicomputer uključuje sustav se dostavljaju jednu veliku udaljenost koja je skupa i Im 'isto tako ne stvarno sviđa to. A uz to wired2fire Euro Sterling pretvorbe je prilično siromašan, što znači Ne dobivam dobru vrijednost na UK sustava. Bilo koji sugestija bi bilo mnogo poštovati Hvala, Al |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To je prilično jednostavan, kupite od Irska temelji kompanije ili platiti poštarina / valuta stopu pretvorbe od drugdje u svijetu.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
OCUK(klik) brod u Irsku i imaju vrlo konkurentnim cijenama za ovaj dio svijeta, od vas će se moći graditi veliki gaming PC sa svojim web sučeljem
Edit: ali kao što je navedeno gore da ćete morati platiti porez
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja sam s SocialWarfare na OCUK.
Ali Wired2fire su jako dobar graditelj i competitely cijeni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako je jedina svrha gaming zašto vam toliko novaca na računalu. Kupi Xbox ili PlayStation i pristupačna samo jeftinije računalo za pokretanje druge aplikacije. To će uštedjeti novac i moć također.
|