![]() |
|
| |||
| |||
| Keresek, hogy egy új számítógépre, a játékok egyike, és a költségvetés: 2200 €, ami $ 3015 USD, amely GBP £ 1500 Én vagyok az élő Írország és nincs egyéni gamer PC-gyártók itt eltekintve Dell és XPS gaming rendszer, amely nem vagyok érdekelt hüvelyk Én találtam két különösen jó helyek, egy amerikai és egy Xicomputer @ brit székhelyű cég www.wired2fire.co.uk Van-e jobb is ott vagyok hiányzik? Az amerikai egy @ Xicomputer rendszer magában foglalja a szállított hatalmas távolságot, ami költséges, és én még nem igazán kényelmes vele. És wired2fire az euró átváltási Sterling nagyon gyenge, ami azt jelenti, én nem kapok megfelelő értéket a brit rendszer. Any suggestions lenne nagyon méltányol Köszönöm, Al |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez meglehetősen egyszerű, vásároljon egy írországi székhelyű vállalat vagy fizetni a postaköltséget / valuta átváltási árfolyam a máshol a világon.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OCUK(click) hajó Írország és nagyon versenyképes árakat a világnak ezt a részét, akkor képes lesz arra, hogy egy nagy PC Gaming azok helyén Edit: de mint már említettük meg kell fizetnie ÁFA
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én SocialWarfare a OCUK. De Wired2fire van egy nagyon jó gyártó, és a competitely áron.
|
| |||
| |||
| Ha csak játékokhoz célokra miért olyan sok pénzt a számítógépre. Vásároljon egy XBOX vagy PlayStation és megfizethető olcsóbb számítógép csak futó egyéb alkalmazások. Meg fogja megmenteni a pénz és a hatalom is. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Egy kis piackutatást alkatrészek | Paul4763 | Általános fémáru Chat | 1 | Október 2, 2009 13:22 |
| Úgy tűnik nekem, hogy Im Érthetetlen About processzorok a piacon? | Theresonly1 | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 28. április 2009 12:16 |
| Ezt Rig Play minden játék a piacon? | poopsniff | Általános fémáru Chat | 14 | 6. március 2009 23:09 |
| Im a piacon, egy jó UPS (vissza a telep) | cheesepuff | Cases & Power Supplies | 5 | 12. június 2008 14:40 |
| Szemtelen Market Research | dlbell | General Chat szoftver | 4 | 29. október 2007 09:26 |
| Téma eszközök | |
| |