![]() |
|
| |||
| |||
| במבט לקבל מחשב חדש, משחק אחד, ואת התקציב שלי הוא: € 2200 שנמצא USD $ 3015 שנמצא GBP £ 1500 אני חי את אירלנד ואין Custom PC gamer יצרני כאן מלבד Dell XPS המשחקים שלהם ואת מערכת שבה אני לא מעוניינת למערכת אני כבר מצאתי שני אתרים טובים במיוחד, אמריקאי אחד @ Xicomputer ו בריטניה מבוססת החברה www.wired2fire.co.uk האם יש שם טוב יותר אלה אני חסר? האמריקאית אחד @ Xicomputer להיות כרוך המערכת shipped ענק מרחק שהוא יקר ואני גם לא ממש נוח עם זה. ומה עם wired2fire היורו כדי שטרלינג המרה די גרועים כלומר, אני לא מקבל את הערך הטוב על בריטניה המערכת. כל הצעה יהיה מוערך מאוד תודה, אל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה פשוט למדי, לקנות מחברה אירלנד מבוססת החברה או לשלם את דמי / המרות מטבע הדולר מ במקומות אחרים בעולם.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OCUK(לחץ) על הספינה אירלנד תחרותי מאוד ויש להם את המחירים עבור חלק זה של העולם, תוכל לבנות משחק מחשב גדול מן האתר עריכה: כאמור לעיל, אך תצטרך לשלם מע"מ
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני עם SocialWarfare על OCUK. אבל הם Wired2fire טוב Builder ו competitely במחיר.
|
| |||
| |||
| אם זה רק משחק מטרות למה אתה כל כך הרבה כסף על מחשב. קנה או PlayStation Xbox ו affordable המחשב פשוט זול יותר להפעלת יישומים אחרים. מערכת זו חוסכת כסף וכוח גם. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קצת מחקר שווקים עבור חלקי חילוף | Paul4763 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 2 אוקטובר 2009 13:22 |
| נראה לי כי ברור מי Im מעבדים ב שוק? | Theresonly1 | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | -28 לאפריל 2009 12:16 |
| האם זה חבל לשחק כל משחק על השוק? | poopsniff | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 6 מרץ 2009 23:09 |
| Im בשוק עבור טובה UPS (גיבוי סוללה) | cheesepuff | מקרים & ספקי כוח | 5 | 12th יוני 2008 14:40 |
| בושה חקר שוק | dlbell | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 29 אוקטובר 2007 09:26 |
| שרשרת כלים | |
| |