![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ieškote gauti naują kompiuterį, žaidimų viena, ir mano biudžetas yra:
€ 2.200, kuri yra USD $ 3.015 kuris GBP £ 1.500 I'm living į Airijos Respubliką ir nėra individualizuotos Gamer kompiuterių gamintojų čia be Dell XPS savo žaidimo sistemą, kurią aš ne domina Radau dvi labai geras vietas, viena amerikiečių @ Xicomputer ir Jungtinėje Karalystėje įsikūrusi bendrovė www.wired2fire.co.uk Ar yra kokia nors geresnes out there I'm missing? Amerikos vienas @ Xicomputer apima sistemą vežamas didelis atstumas, kuri yra brangi, ir aš taip pat nelabai patogu su tuo. Ir wired2fire eurų iki sterlingų konvertavimo yra gana prastas, o tai reiškia I'm not getting good value dėl JK sistema. Visus pasiūlymus, būtų labai dėkingi Ačiū, Al |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tai gana paprasta, pirkti iš Airijos bendrove arba sumokėti pašto / valiutos perskaičiavimo kursą, iš kitur pasaulyje.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
OcUK(click) laivo į Airiją ir labai konkurencingas kainas, šio pasaulio dalimi, Jūs galėsite statyti didelis žaidimų kompiuterio iš savo svetainės
Edit: bet, kaip minėta pirmiau turėsite mokėti PVM
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I'm with SocialWarfare dėl OcUK.
Bet Wired2fire yra labai geras statybininkas ir competitely kaina.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jei tai tik žaidimo prasme, kodėl jūs tiek daug pinigų į kompiuterį. Pirkti Xbox ar playstation ir įperkamas pigiau kompiuterį tik veikia kitų programų. Tai sutaupys Jūsų pinigus ir galios taip pat.
|